Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gtusa

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valami, ami a Kanári-szigetekre jellemző, az a nagyon jó és kiegyensúlyozott időjárás. Fuerteventurában van még valami egészen egyedi és különleges: a strandok. Erről persze már volt szó, de még közel sem végeztünk! A sziget strandjai rendkívül tiszták, változatosak, találsz fehér, sárga és…..
Szappanadagolótól a tévékig, minden cseh raktárból, rövid szállítási idővel, és persze kuponos akcióban!     BEVEZETŐ   Amint az már sokak számára ismert, 2021 július 1-től megszűnik a vámmentesség a jelenleg vámhatár alatti (~40 dollár), külföldről rendelt kínai (és persze minden…..
Gtusa 2020.10.08 21:39:16
Ötszáz évvel ezelőtt a világ képe egészen másként festett, mint napjainkban: óriási változás küszöbén állt a Föld, kitágult az ismert világ, új földrészeket fedeztek fel, a reneszánsz megnyitotta a hagyományos, vallásos felfogástól eltérő, új gondolkodás előtt az utat, a reformáció alternatívát…..
Erős processzorral, hatalmas kijelzővel, remek kamerákkal, és rengeteg extrával a megszokott Xiaomi minőségben...
Pörge grundol Csepeli focipályák 2020.04.04 20:02:06
Folytatódik a budapesti pályákat bemutató sorozatom, avagy olvasnivaló a kényszerszünet idejére, ami kell is, hiszen továbbra sem lehet tudni, mikor indulhat be újra a magyar futballélet. Az előző két részben budai pályákkal foglalkoztam, most Csepel következik. Csepelen négy sporttelep maradt meg,…..
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
Utazó Tódi USA nyugati part III. 2020.03.14 06:00:00
A kaliforniai utunk tervezésekor három opció volt Los Angeles és San Francisco között. Az autóbérlést és vezetést azért vetettük el, mert autópályán nyolc órás út, viszont az nem túl érdekes, a parton tekergő látványos út viszont tíz órába telik. Ennyi időnk nem volt, arról nem is beszélve, hogy ez…..
Szinte óránként érkeznek a bejelentések arról, hogy milyen drasztikus intézkedéseket hoznak a koronavírus terjedésének megfékezésére az európai országok, jellemzően betiltanak minden nagyobb rendezvényt, bezárják az élelmiszerboltokon és patikákon túl az üzletek jó részét és az iskolákat, az…..
Mától a légiközlekedésben is rendkívüli helyzet van. A Wizz Air bevállalta, hogy durván reagál a koronavírus-fertőzés terjedésére: tisztán üzleti alapon, a csökkenő foglalások miatt három hétre lényegében leállítja a járatait az olaszországi útvonalain: annyi gépet reptet, amennyit a máig jeggyel…..
Elérte a járatbezárási hullám a Ryanair magyar útvonalait is, sajnos Gran Canaria mellett Santander és Nürnberg is is megy a lecsóba a nyári menetrendváltástól. Így már csak egyetlen Kanári-szigetre lehet eljutni közvetlen járattal, Tenerifére maradt heti kettő méregdrága Wizz. Szerencsétlen…..
Az egyik kábeltévén nagy erőkkel reklámozza magát egy utazási iroda, csupa Kanári-szigeteki utakkal - a neve nem fontos, mellesleg egy spanyolországi székhelyű cég magyarországi leányvállalat nélkül. Megnéztük, mit tud, és igencsak meglepődtünk. Ekkora haszonkulcsot felszámolni a gyakorlatilag…..
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
Gtusa 2020.02.02 19:02:41
@Etihad: skiplagged.com minden utazás előtt alap.
Szinte már magam sem tudom, hogy hol volt a kezdet, hol indult el az egész borzalom. Igyekszem az elejétől írni, mert minden összefügg mindennel, de tompulnak az események, ahogyan az idő halad. Előre is elnézést, ha ugrálok a témák között. Az előzmények úgy kezdődtek, hogy az anyukám már hosszú…..
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..
Van nyári menetrend, meg lógunk még a téli teljes változáslistával, de most mindenekelőtt ami sok utasnak fontos: a Wizz keményen megemelte a diszkontklub-tagság (WDC) árát. A két személyes tagsági 29,99 euróról 39,99-re nőtt, a csoportosé (tag és öt utastárs kapja a kedvezményt) pedig 59,99-ről…..
Az elmúlt egy-két hét posztjai alapján azt is gondolhatnák sokan, hogy én utálom a Ferencvárost, esetleg Újpest/Fehérvár szurkoló vagyok. Egyik sem igaz. Először is egyetlen magyar futball csapat szurkolója sem vagyok, egyiket sem szeretem/utálom jobban, mint a többit. Sem a Fradi, sem a Debrecen,…..
A Gazdasági Versenyhivatal boldogan jelentette be ma: negyedmilliárd forint kompenzációt fizet utasainak a Wizz Air. Kiknek? Ott hagyott, el nem szállított utasoknak, vagy egyéb módon komoly kárt szenvedetteknek? Túrót. A Wizz Flex szolgáltatás szegény károsultjainak. A bejelentés röviden:  A…..
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
Tavasszal szépen lassan mindenki elkezdi tervezgeti a nyári programokat, hiszen minden évben azt vesszük észre, hogy gyorsabban eltelik, mint gondolnánk. Éppen ezért nagyon fontos a tervezést időben elkezdeni. Azonban sokaknak gondot okoz, hogy merre is induljanak nyaralni. Ebben a cikkünkben 5…..
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
Barcelonában az MWC 2019 kiállításon rántották le a leplet új telefonjaikról...
Évekig teljesen hanyagolták Budapestről a francia útvonalakat a szolgáltatók, most meg hirtelen olyan boom lett, hogy csak pislogunk, mint hal a szatyorban. Nantes után Toulouse is közvetlenül elérhető lesz olcsón. Már az is öröm volt pár éve, hogy a sokáig egyetlen Párizs mellett befigyelt Nizza a…..
Almás Jóska Az iPhone jövője 2019.02.21 07:44:00
Az Apple tervei elég jól kirajzolódnak iPhone téren: 2017 az új generáció bejelentése, '18 és '19 az átmeneti korszak, amikor általánossá teszik az exkluzivitást és kiadják annak különböző változatait, meg persze mindet tovább finomítják. 2020 az első nagy ugrás, ahol jön…..