Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Eggs

10 bejegyzést írt és 639 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éles látás Egyél és láss! 2016.11.15 11:30:52
Ennek a mondatnak akár bibliai vonatkozásai is lehetnének, de senki ne értse félre,  egyszerűen csak azt a kérdést szeretnénk körüljárni, hogy a szem egészségének megőrzéséhez milyen táplálék szükségeltetik. Azt mindenki hallotta már, hogy sok répát kell fogyasztani nemcsak a fütyülő-képesség…..
Mr Eggs 2020.04.10 13:25:49
Képzeljünk el egy 30 ezres futballstadiont, melynek egy része óvodaként működik, méghozzá egy olyan alapítványi intézményként, ahová bárki beírathatja a gyerekét. Ha pedig hét közben meccs van, akkor az ovi erkélyéről az egész találkozót végignézhetjük. Menő, nem?..
       " Áder János egykori köztársasági elnök, aki jelenleg szociopata hazudozóként dolgozik az Orosz Föderáció Nyugati Területein, ellátogatott a kormányzósági székhelyen működő Trefort Gimnáziumba. " (vincentnews)..
Mr Eggs 2017.04.25 19:25:06
@viharangöntő: sajnos ebben igazad van
Mr Eggs 2017.04.26 11:22:26
@Hmmm...: mondjuk lehet, hogy reggelente szemen köpik magukat a tükörbe nézve.
A fűtőelem az atomerőmű szíve, ebben van az energia, amit az urán atommagjainak meghasításakor nyernek ki. A folyamat során hatalmas hő keletkezik, ennek segítségével rengeteg vizet lehet nagynyomású gőzzé alakítani. A gőz kiáramlik és meghajtja a turbinát: így készül az áram...
Mr Eggs 2017.04.25 14:03:48
@Dorottya Veres: azért nem elenyésző mennyiségű és komoly problémákat okoz a tárolsa
Mr Eggs 2017.04.25 16:17:24
@Dorottya Veres: legen neked igazad
1868. Vadász egy Punt Gunnal. A hatalmas fegyverrel akár 50 madarat is lelőhettek, ha kellően közel repültek egymáshoz. A huszadik század fordulójára kihalt vándorgalambot is tizedelték ezzel a fegyverrel  ..
A Facebookon Bardóczi Sándor tájépítész mérnök tett közzé egy listát arról, mi is történik most civil-ügyben...
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Mr Eggs 2017.04.24 23:05:57
@_Neville: lehetett évekig aztán hoztak valami törvényt ami megváltoztatta a dolgot és úgy döntöttek leveszik ezt a lehetőséget
pedig a kommentek jobbak voltak mint a cikkek sokszor főleg a veveten
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
Mr Eggs 2017.04.24 22:17:46
@geegee: nem szovjetek hanem oroszok egyébként igazad van
Az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját indítja el 2017 januárjától a Magyar Honvédség, Zrínyi 2026 néven – jelentette be dr. Simicskó István honvédelmi miniszter az év elején. Azóta kevés konkrétum látott napvilágot, mígnem a napokban Lázár János…..
Mr Eggs 2017.04.23 22:34:46
@teéjesenmindegy: te már csak tudod, minden nap szembenéz veled a tükörből egy

mennyi idő kell a vitorlázás megtanulásához? ki tanítja meg neki? kapitánnyal együtt mi, meg Piszkos Freddel rögtön és kifizeti a kapitányt? vagy rögtön haditengerészet is lesz?

ha értenéd is amit olvasol és nem csak az arcoddal csapkodnád a billentyűket akkor megérteted volna amit írtam a felújítással kapcsolatban
Mr Eggs 2017.04.24 08:43:22
@teéjesenmindegy: és hány szerződéses katona esik a fenti kategóriába? 2 esetleg 3

az egyébként nem zavar téged, hogy két kurvára különböző dolgot összemosol? mondjuk a gazdáidat sem szokta de az ilyen fidesz pincsik mint amilyen te is vagy mindig úgy morog ahogy a gazdi akarja
Nárciszkertész Csenddel verés 2017.04.22 07:21:00
A nárci egyik kifinomult manipulációs technikája a csenddel verés. A többihez hasonlóan a kommunikációs repertoárjának ez is egy olyan eszköze, ami a legkevésbé sem feltűnő. A módszer szintén a mulasztás bűnei közé tartozik, hiszen a csönd nem más, mint a szavak hiánya...
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
Mr Eggs 2017.04.22 15:10:13
@Comte de Gippaud: legalább elismered, hogy így van ez is valami
Mr Eggs 2017.04.22 15:20:13
@Kávésember: szerintem saját magáról beszélt.
Mert esik. Közben az Index titkosszolgálati informátoraival, és a 444 független igazgatótanácsával karöltve, az Átlátszó.hu kiderítette, hogy mindez azért van, mert Orbán Viktor kérésére Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin bekapcsolta az időjárás manipulátort, hogy lelohasszák a csillogó szemű,…..
Mr Eggs 2017.04.19 19:47:38
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
Korábban bemutattunk nektek számos érdekes, különleges, ikonikus és drága órát. A szépség szubjektív, szokták mondani, viszont ezeknél a karóráknál biztosan könnyen találhatunk szebbet is, anélkül, hogy különösebben megerőltetnénk magunkat. Bemutatjuk nektek a világ 10 legvisszataszítóbb időmérőjét,…..
Magyarország egy brutális négynapos húsvéti hétvége közepén tart, és világszerte mindenki rettenetes étkezések közepette próbál levegőt kapni, úgyhogy arra gondoltam, ma nem terhellek túl titeket hosszú és komoly poszttal, inkább jöjjön egy rövid és félig (de azért kicsit…..
Szombat, kecsua amatőrbakancs felhúz, kocsikulcs a kézbe: a pesti lakos kirándulni készül. :) Max. fél napunk van, hova menjünk? Ideje lenne váltani a Római - Hajógyári - Dobogókő - Normafa és hasonló tüdő- és agyszellőztető célpontokról. Előrebocsátom: a kiránduláson összességében jól éreztem…..
Mr Eggs 2017.04.16 18:15:02
@iovialis: Azért takarítani meg a veszélyes helyeket le és elfeni azrét lehetne.
A United Airlines gépéről lerángatott utas esete bejárta a világsajtót, és a képek, a felvétel tényleg borzalmasak, a biztonsági emberek viselkedésére pedig nincs mentség. Az már megint más kérdés, hogy a társaság törvényesen járt el, amikor le akarta szállítani az utast…..
Napjainkban egyre élesebben lehet hallani a Kormánnyal szembeni kritikákat. Azonban fontos hogy minden esetben megértsük egymás. Most szeretnénk bemutatni néhány gondolatmeneten a kormánypártiak gondolatait...
Korai egyelőre festékforradalomról beszélni, ám az biztos, hogy az amúgy is hibát hibára halmozó hatalom ezúttal jobban járt volna, ha nem izmozik a Gulyás Mártont és Varga Gergelyt támogató tömeggel, és nem hergeli azzal a tárgyalásukra érkezett szimpatizánsokat, hogy bilincsbe verve, vezetőszáron…..
Van benne valami gyomorforgatóan abszurd, hogy pártmunkás bíró és pártmunkás ügyészség ítél közmunkára egy olyan embert, aki évek óta tényleg a közjóért küzd, a közérdek a mindene. Akik kifejezték a véleményüket, azokért most egyesével megy a hatalom és annak gyáva csatlósai. Most kell hangosan…..
Mr Eggs 2017.04.15 16:50:19
@EU zászlót mindenhova!: de azért építik szorgalmasan
Kövér még fiatal, szüksége van a pénzre. ..
Mr Eggs 2017.04.15 16:04:49
Múlthét csütörtökön épp a 2-es metróval tartottam a Széll Kálmán tér felé, amikor az egyik utas megállt közvetlenül mellettem, és zavartatás nélkül csattogtatni kezdte a rágóját. Néhány megálló után ez már önmagában véve elég lett volna ahhoz, hogy fortyogni kezdjek magamban, de az illető fokozta a…..
Tudtad, hogy a hamburgert maga Kim Jong-il találta fel? Vagy hogy az AIDS, a drogfüggőség, a rák és az Ebola egyetlen tablettával gyógyítható? Nos, mi sem, ameddig utána nem néztünk Észak-Korea találmányainak - észak-koreai információk alapján. Forrás: wearethemighty.com..