Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gftamas

0 bejegyzést írt és 293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap legkevésbé meglepő híre, miszerint Tatár Csilla lesz a köztévé március 15-én induló bulvártévéjének az arca. A Petőfi TV az m2 adásán jelentkezik majd este, mert ugye napközben gyerekműsorok mennek rajta. Tatár Csilla ráadásul a Bors infói szerint A Dal után menten…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
gftamas 2014.11.06 06:52:38
@Gerilgfx: Idiótából viszont kevesebb kellene.....
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Kelet-Kazahsztánban egy fiatal édesanya néhány másodperc alatt tudta megmenteni a saját és újszülött gyermeke életét azzal, hogy villámgyorsan kereket oldott az elsüllyedő házából. "Épp tévéztem és először földrengésre gyanakodtam amiatt, hogy minden elkezdett mozogni.…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
Gergő egy felettébb gyanús, avagy teljesen életszerűtlen hirdetéssorozattal találkozott az interneten. A diszkréten kizárólag emailt megadó hirdető a Google szerint legalább november óta reklámozza az összes létező fotós vagy apróhirdetős oldalon az itthon 1,1 millió forintért…..
Naiv ügyfél bepróbált egy kézműves terméket, amit vélhetőleg illuminált állapotban fejlesztett a feltalálója. A hazavitt szárított paprika fülbevalónak teljességgel használhatatlannak bizonyult, hiszen az előtt szétesett, hogy kijutott volna a szabadba. Mindenesetre még így is…..
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
Kriszta telefonjáról 3 hónap szervizbe rohangálás után megvonta a szerviz a garanciát, mert a sok javítgatás közben fizikailag is megsérült a készülék. A Vodafone eddig azért nem cserélte, mert a szerviz szerint rendben volt a Sony Xperia X10, azóta meg a garancia hiánya miatt.…..
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
gftamas 2012.02.29 08:20:19
@tonalcar: Volt egy Zafirám pár éve. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el: az első oszlopok olyan elképesztő méretű holtteret adnak, hogy egy KOMPLETT AUTÓ el tud benne tűnni. Nem túlzás, komolyan! Ugyan nem mentem neki senkinek és még baleset közelében se voltam, de annyira zavart ez a "félvakon" vezetési érzés, hogy 2 év után eladtam a kocsit, pedig ennél azért hosszabb időt szokott nálam tölteni egy verda. Pedig kár az Insigniáért, mert egyébként szerintem egy igen tetszetős külsővel megáldott jószág. Nekem legalábbis tetszik. De ha ennek is olyan holttere van mint a Zafirának, akkor hajmeresztő....
Az RTL Klub is megunhatta, hogy már tényleg nem történik semmi a napi valóságshow-ban, ezért fogja az összes eddig kiszavazott játékost, és visszaküldi őket a villába, írta a Blikk.A Való Világ közeledik a döntőhöz, és most már olyan kevesen maradtak, hogy eltelhet úgy egy…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
gftamas 2011.11.05 11:25:17
Egy fodrász ismerősöm mesélte, van a boltjukban egy monitor, amin fényképeket mutogatnak a várakozó ügyfeleknek. A képeken a saját maguk által készített frizurák láthatók saját maguk által készített fényképeken. Egy szép nap azonban megjelent náluk az Artisjus.....
Valahol megértem, mert mégiscsak pofátlanásg, hogy Madonnának azért legyen csak 45 millió Dollár helyett 5 ezer Ft-tal kevesebb pénze, mert köcsög fodrászok a saját munkájukat mutogatják.... :)
Jut eszembe. Az Artuisjus nevében az "art" szó művészetre utal, és a művészet az a szerzői jogvédett tartalom szinonímája manapság. Nem kéne akkor valakinek tejelni a névhasználatért?

Szeretnék alapítani egy fogyasztói jogvédő szervezetet. A tevékenységem lényege az lenne, hogy jogdíjat vetnék ki más jogvédő szervezetekre, akik nem jogos díjakat szednek be tőlem. Mire gondolok? Ha például a nyaralási képeimet kiírom egy üres DVD-re, az után jogdíjat fizettettek velem, méltatlanul. Nos, az ilyen esetek visszaszorítására a fogyasztói jogvédő szervezetem felkeresné az Artusjust és kérne egy kis pénzt. Aztán nekem fogyasztónak vannak jogaim is. Ha például az Artisjus megkeres engem, akkor ezzel rabolja az értékes fogyasztói időmet, vagyis szeretném, ha az Artisjus jogdíjat fizetne a fogyasztói jogaim igénybe vételéért, az időm rablásáért. Semmi gondom, ha valaki pénzt szed tőlem a szerzők jogaira, de én is szeretnék pénzt szedni másoktól az én jogaimért.... Itt lehet csatlakozni a mozgalomhoz. :)
Szerencsére nincs egységesítve a Közterület-felügyelet és a rendőrség semmilyen rendszere, így egy tilosban parkolást két helyről is díjazhatnak: Tisztelt Homár, olyasmi esett meg velem ami mindenképp az Önök oldalára kívánkozik, a hatósági lehúzás esete, avagy hogyan…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
A Homár jóhiszeműen nem gondolja, hogy a Morgan Consulting takarítócég munkatársai minden alkalommal pucéran menekülnek és elégetik összes felszerelésüket, ha rettentő szakértelemmel poloskákat detektálnak, amikről később kiderül, hogy nem az. Viszont ilyen esetben azzal…..
Körbebiciklizhető a Velencei-tó – a kerékpárút befejező szakaszának átadásán Czene Attila is részt vett - szólt a szombati hír, a Kerékagy vasárnap le is tesztelte a "körbeért" kerékpárutat a tó körül. Útibeszámoló következik fotókkal, térképekkel és…..
Sisca teljesen ledöbbent, hogy az automatikus korlátozás mellett valódi emberek is foglalkoznak a késve fizető ügyfelekkel. Ezek a misztikus emberek méltányossági alapon még a visszakapcsolási díjat is elengedik, ha a postán lassan átcsorgó csekk miatt történt a fenyítés:Már…..