Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Satiy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év után végre lehetőségünk nyílt ismét kertszerű izét varázsolni az emeletépítés formájában ledobott atombomba helyén maradt sívó pusztaság helyett. Két kibaszott robikapát is kölcsönkértünk, mind a kettő beadta a kulcsot. Így az utolsó harminc négyzetmétert én ástam fel, kézzel. Ezt az alábbi…..
Satiy 2019.05.02 23:37:24
@pallasmacska: Nahát, nekem is pont ma jutott eszembe montag, kb másfél évente megnézem mizu és hiányolom a posztokat én is.
Blue Lemon Sült oldalas 2016.11.21 08:19:43
Pár éve annak, hogy a fokozás új dimenzióiba léptünk. Elfogytak jelei és vele tűntek a minőségjelzők is. Sokszor eszembe jut, de ami miatt megjegyzem, az a ma reggel olvasott recept, amiben a brutális gombaleveshez brutálisan megpirított gomba dukál. A brutalitás tehát már nem csak a rossz dolgok…..
Satiy 2016.11.21 16:47:21
@eßemfaßom meg áll: nem a zsírtól hízol, hanem a szénhidráttól ;)
Egyik legkedvesebb anekdotám egy öreg székely bácsiról szól, aki az állatkertben a zsiráf láttán megcsóválja a fejét és csak annyit mond: „Márpedig ilyen állat nincs!”. Nos, hasonló reakciót – „Ilyen betegség nem is létezik!” – vált ki betegeimből, amikor közlöm velük, hogy az őket kínzó krónikus…..
Satiy 2016.10.10 13:30:07
@Pop40: Én pedig erre írtam legelső kommentem: "Mindazonáltal az olvasás szeretete sajnos sosem vált olyan elterjedté, mint a mobiltelefonhasználat, így nem is okozott olyan tömeges mértékű problémát."

Tipikus műbalhé. Méghogy az olvasás nem lett volna elterjedtebb, mint a mobilozás, röhej.
Satiy 2016.10.10 14:55:02
@Gyűrött Papír: wow, te valami isteni lény vagy, hogy csak úgy a seggedböl húzol elö tényeket? Menö, lottószámok is mennek?
Satiy 2016.10.11 10:17:57
@Gyűrött Papír: igen, mert valoszinubb, hogy 2016-ban talalkoztam eloszor az internettel, minthogy csinaltam egy uj accountot ami kevesbe szemelyes, mint az eredeti. Aktivitasbol azt is lathatod, hogy valoszinuleg nem 13 evesen vasarolok lakast. De nagyon jo nyomozomunka volt.
Ez egy tragikus, de fontos kérdés, ugyanis a világon egyre több pubertás követ el gyilkossákot. Sajnos egyetlen indokkal nem lehet az egész kérdést megmagyazázni, mivel nincsen két egyforma kamasz, gyilkosságból pedig főleg nincs. Ám lelkes szerkesztőink elhatározták, hogy kideríik ezeknek a…..
Valójában létezik olyan étrend, amivel akár savasabbá tehetjük vérünk pH-ját egy rövid időre. Három nőnek ezt már sikerült is bemutatnia. Napi 20 grammnál kevesebb szénhidrátot ettek, lecsökkent a vérük pH-ja, ketoacidózist is kaptak. De lefogytak, az igaz...
Satiy 2016.09.12 16:29:58
@Jamesch: "Másrészt szép dolog az ilyen veszélyekre figyelmeztetni az embereket, de sztem nem sok olyan ember van aki ki tud tartani napi 20g CH mellett hosszú távon. Már úgy mentálisan.,"

Szerinted. Azért mert neked nem menne, másnak még mehet, nem?
www.reddit.com/r/keto/top
Van néhány épület, melyek különösen közel állnak a szívemhez. Az egyik ilyen a már korábban bemutatott IX. kerületi Erkel utca 3. Most pedig jöjjön egy, a saját városrészemből, Józsefvárosból, a Bókay János utca 43.A háromszintes épülettel már foglalkoztak páran a net…..
"Eltévedni nem tudsz, a sűrűjében kutatsz, Káoszban a pénz mindent megmutat. A rendőrök soha nem szaroznak, 50 méterenként bandákba botolnak. Mindenki tudja, hova tartozik, Nyóckerületben minden pali strici. Jön egy másik menő, ő legyen a vezér Kell egy tizes! Neki…..
Satiy 2016.02.04 22:51:10
@geegee: mi vettünk lakást arra, én épp azt kutatom, hogy érdemes-e beleköltözni vagy adjuk ki. Nem újépítésűbe, de közvetlen mellette. Nagyon gyorsan húzzák fel ezeket és elég jól néz ki. Megnéztem a látványterveket is, a lakásunk körül is sokat ledózerolnak szerencsére. Azért nem akarnék félni este hazafelé vagy ilyesmi. Szóval eddig szimpatikus, de még kutakodom én is.