Regisztráció Blogot indítok
Adatok
putrix

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Penetra! 2007.07.03 15:03:00
Eddig is egymilliárd dolgot tudtunk felsorolni, amelyek sokkal jobbá teszik Brazíliát Magyarországnál, és most már van még egy. Na fogadjunk, hogy itthon soha nem fogja a tévében egy középkorú nő ilyen szórakoztatóan elmagyarázni az anális szex minden csínját…..
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
putrix 2007.02.06 12:24:59
Ismételten, sőt, utoljára megkérjük minden kedves olvasónkat, hogy a Subbán az egyes postok szempontjából releváns kommenteket írjanak. Sem minket, sem mást nem érdekelnek a fárasztó hülyeségek ugyanattól az öt-tíz embertől. Ha nem látunk azonnali, szubsztanciális változást,…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
putrix 2007.01.23 17:57:29
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
Hát mit is mondjunk. Tibi bácsi kedvéért Attila Batmannek öltözik egy olyan korban, amikor még bármit, bárhogy lehetett reklámozni a tévében...
Könnyed délutáni szórakozásként tekintsük meg a még hamvas Hernádi Judit didkóit Sára Sándor 1974-es, Holnap lesz fácán című filmjéből...
Subba Angyalok klubja 2007.01.11 16:38:00
Az idióta sajtóközleményeknél már csak egy dolog tud idegesítőbb lenni a postaládában: az agyatlan körlevelek. Az ember szívesebben kap nigériai levelet meg viagrát reklámozó spamet, mint ilyen továbbküldendő marhaságokat. Az alábbi példány pedig még a műfajon belül is…..
Subba Fejlődik a Tv2! 2007.01.11 12:08:00
Úgy tűnik, hogy a Megatánc borzasztó bukása után megjött a Tv2 jobbik esze. Ahogy azt megjósoltuk, tavasszal neki fognak futni a celebek jégtáncoltatásának. A csúszkálók között ott lesz Rubint Réka, Nagy Feró, Damu Roland és Bíró Ica, valamint ha jól értjük, Patriícia…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
És az is elég csúnya...
putrix 2007.01.05 13:57:06
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Aki nem azért drukkolt, hogy a piros sapkás csávónak csuklóból vágja le a karját ez az izé, az jelezze a kommentekben!..
putrix 2007.01.05 12:23:13
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..