Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peter_zen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
peter_zen 2011.01.17 16:09:26
Erre buzdítanak egyik olvasónk által küldött (ezúton is köszönöm) fotók tanúsága szerint az eisenstadti központú, regionális osztrák Burgenland Bank plakátjai, amelyeket ráadásul nem is Magyarországon, hanem a határ túloldalán helyeztek el, egyértelműen a tőlünk…..
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
peter_zen 2010.02.15 23:31:49
@ehhh: A Moszkva téren kint vagyunk minden délután 3-6-i, szombaton a Fény utcai piacon délelőtt. További gyűjtőhelyek:

lehetmas.hu/176/gyujtohelyek
Manapság egy pénztáros ezer dolgot csinál az alaptevékenységén kívül. Nyereményakciós matricákat oszt, kávét főz és politizál. TMG mintha felháborodna az utóbbin, pedig a politika jó esetben igazi népi tevékenység, és mi lehet népibb egy olcsó élelmiszerboltláncnál?…..
Nem egy embert beszéltem rá én is a Macre azzal az érvvel, hogy nem kell rá vírusirtó, merthogy valóban meg lehetett eddig lenni nélküle. Azonos felhasználói szokások mellett egy windowsos rendszert fél év alatt szénné lehetett fertőzni, Macintoshon nem fenyegetett ez a veszély,…..
Bizonyára mindannyian találkozatok már korunk Graphisoftja, a Nav N Go plakáthirdetéseivel. Nos, az egyik magyar online marketingcégtől kaptam egy közleményt, melyben az áll, hogy a Windows Live Messengerre szerveztek reklámkampányt a Nav N Go-nak. Az együttműködés keretében a…..
peter_zen 2008.05.08 02:58:37
Még egy kicsit arrébb van (egészen pontosan május 17-én), de azért már most szólunk, hgogy a Webisztán-olvasók hamarosan belépőket nyerhetnek a Game Developers Forumra. Szóval érdemes figyelni minket. (A játékot még nem találtuk ki. Ebben is segíthettek. 2 sima + 2 VIP-jegy várja…..
peter_zen 2008.03.14 04:09:26