Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2023.10.23 16:34:10
@6.Lenin: Amint lesz idézet egy értelmes gondolatodról, rögtön megkapod a választ.
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2023.10.23 17:02:17
@6.Lenin: Sajnálod tőlünk az önálló gondolataidat? Mindenesetre remekül titkolod őket. Illegalitásba vonultak veled együtt még az óvodában? Kár hogy nem maradtál velük!
Nagy a titkolózás a Magyarországra szállított ukrajnai magyar nemzetiségű hadifoglyok ügyében, amin nem lehet csodálkozni. Valószínűleg most próbálja hatástalanítani azt a politikai pokolgépet a magyar kormány, amit saját széke alá rejtett. Ha igazak a hírek, akkor Semjén Zsolt…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2023.06.25 01:30:32
@gázóra ellenőr: Kurton nem osztozom senkivel. A horgász kapja be! A cián kapszulát.
Vannak ezek az izék, a bevásárlókocsik. A Tesconál viszonylag egyértelmű a helyzet, százast kell bedobni oszt' jó van. Régebben voltak tantuszok is, őrzök belőle néhányat az utókornak, de mostanság már nem igen lehet pótolni őket. A madaras Tescoba azóta nem járok, mióta valami Jelinek - milyen név…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2022.09.25 21:15:50
@a nagy hohohorgász: Csakhogy viszem az egész kasszát.
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.05.24 18:36:15
@Ballib cenzúrázók verejtékes lidércnyomásos álma: Én a helyedben nem kötekednék a bátyámmal.
Anna egy hároméves kislány édesanyja. Tavaly úgy döntött: szeretne még egy gyereket, kislányának egy testvért, tervei szerint édestestvért. Anna kislánya három éve külföldi spermadonor segítségével született. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal viszont most azt mondja, hogy tilos Magyarországon…..
Érzékelhetően felpörgette pénzeltüntető gépezetét a kormány, ami azt jelenti, hogy valaminek a kezdetén, vagy valaminek a végén járunk. Ha most indul az új arisztokrácia kistafírozásának utolsó stádiuma, akkor nem sok jó vár ránk, ám ha úgy érzi a kormány, hogy közel a vég, és meg kell ragadni az…..
Alighanem karrierje csúcsára érkezett a héten az a fideszes képviselő, akinek a nevéhez fűződik az a törvénymódosítás, mellyel megszűnik a Magyar Nemzeti Bank ellenőrizhetősége, elszámoltathatósága. A Keresztapa-pólós Bánki Erik elégedetten mesélheti majd unokáinak, hogy akkora lumen volt fiatal…..
Múlt hét pénteken mutatta be L. Simon László a Huszmann Terv részleteit, bár maga a bemutató elég egyoldalú volt, mert az egész mozgatórugóját jelentős kormányzati negyed építési projektelemekről nem nagyon óhajtott beszélni. A legdurvább azonban az volt, amikor a beruházás költségiről azt mondta,…..
Varánusz Hányingerország 2016.01.26 10:23:28
Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései... Nálunk…..
Írnék én valami nagyon frappánsat erről a kismiújságról, amit a Jobbik közeli N1 TV dobott ki a netre a miskolci önkormányzati választások körüli himihumiról: A dolog első hallásra elég meredek, úgyhogy emésztem a véleményem még egy darabig. De, hogy elképzelni el tudom a valóságtartalmát, az…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.17 18:24:22
@PeniValdes: Alpári humorod nem érint meg, te nemzet ellenes ballibsi.
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.17 18:27:51
@Gábris szomszéd: A magyar emberek gyarapodnak azzal, hogy a magyar vállakozók kapják meg azt amit a nemzetközi karvalytőke széthordana.
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.17 18:28:48
@Gábris szomszéd: Igazi, félkomcsi, ballib gondolkodásmódod van.
Az elmúlt napok egyik különösen balkáni eseménye volt, hogy nyílt háborúságba torkollott Simicska Lajos és Orbán Viktor pénzügyi elszámolási vitája. A játékba bekapcsolódott a rendőrség, a budapesti közterület-felügyelet, maga Bakondi György és sok biztonsági ember. Az ügy abszurdba hajló fejleménye…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.17 18:26:38
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Már megint szétdrogoztad az agyad.
NemGogol Kié a nő? 2016.01.08 11:51:41
A derék nemzetes uramék olyan nagy vehemenciával és elszánt ügybuzgósággal matatnak a lányok és asszonyok szoknyájában, illetve leginkább nadrágjában, ami jogos megütközést kelt minden jóérzésű, erkölcsös emberben, legyen az nő vagy férfi. A nemzetféltés nem adhat semmiféle felmentést a magánéletbe…..
A kormány boldogságot nem tud adni, de mindenki léphet egyet előre - mondta Viktorunk, és fölmerült bennem a kérdés: akkor innentől az IKSZ fiataljai is fognak végre dugni? Nagy lépés lenne ez, és régóta adós is vele a kormány. Szegényeknek hiába adott már párkapcsolati/párválasztási tanácsot a…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.08 22:01:27
@Imola Helyesi: "Istenem, ha régen kitalálták volna ezt a párkapcsolati kereső tőkét, én már milliomos lehetnék! Annyian kerestek engem. "
Igen, tudjuk. Kihúzattad elől a fogaid, mert nem kellenek a melóhoz és ezt sokat szeretik.
Egyre több hazai háztartás küzd pénzügyi problémákkal, az egyik leggyakoribb nehézség a számlák fizetése. Az elmúlt 12 hónapban a háztartások 51 százalékával fordult elő, hogy legalább 1 számlát késve fizetett pénzügyi nehézségek miatt, míg csupán 36 százaléknak…..
Egy évvel a G-nap kirobbanása után továbbra sem csitul a harci kedv Orbán Viktor és hajdani barátja, Simicska Lajos között. Ha az eddigi eseményeket vesszük sorra, akkor nem kétséges, hogy a kettejük között kirobbant háborúban a miniszterelnök áll nyerésre. Egy év leforgása alatt Orbán Viktor…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.09 06:15:13
@Jobban való teljesítés van: A ballibeknek mindenütt fájt őszinteségem, ezért újabb nicket kellett csinálnom, amely a fajtiszta magyarság élére állt újonnan.

@M_R: Simicska a munkája gyümölcsét offshorolta és nem a nemzetet támogató médiát épített belőle, tehát elárulta a nemzet ügyét. Ilyet csak ballib tesz.
1. számú levél "Viki Papi! Elegem van a lányodból! Te mindig biztatgatsz, hogy hozzuk már össze azt az unokát, és én próbálok megfelelni ennek a kérésednek, de a Rasival nem lehet bírni. Azt mondja, hogy nem azért tanult, hogy a htb-ként tengesse a mindennapokat, előbb ki akarja…..
Nem kellett sokat várni, mindjárt év elején kijelölték ki/mi lesz idén az első számú leggyűlöltebb ellenség: SzörnyetegLajos fővárosi hirdetőoszlopai. Villámkarrier ez, a sokat látott és mostanában még több viszontagságot elviselni kénytelen oszlopok máris egy kalapban…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.05 16:35:09
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nagyon helyes, hogy töpörödött eszű elvtársadat kisegíted. Pontosan erről van szó. Simicska kapott az államtól megrendeléseket, de hasznát saját birodalmának építésére használta, nem a nemzet javának előre mozdítására. Lásd TV2, ahol egy tiszta magyar erkölcsű kereskedelmi tévét kellett volna létrehozni.

@látjátok feleim szümtükkel:
"Mellesleg aki nem tiszta, azt te miként mondod tiszta magyarul? "

- ballibsi
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.05 23:53:26
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Persze! Ilyen szép beszéddel biztos túlképzettnek gondoltak a párttagsághoz, de a libsiknek tetszett a szavad járása, oda bevettek téged.
Most akkor vajon túltoltam?
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány 2016.01.05 21:44:43
@N. Barbie: Travikám! Ha valaki férfinek mondja magát amikor női nicknevet választ magának, ráadásul hülye picsaként viselkedik, az bőven elég beismerésnek.
Több fronton újraindult a küzdelem a két egykori szobatárs, Simicska Lajos megzabolázhatatlan oligarcha, és bosszúszomjas ellenfele, Orbán Viktor között. Kettejük ellentéte kakaskodással indult, ami átcsapott leplezetlen gecizésbe, most pedig az utcán folyik a hadakozás…..