Regisztráció Blogot indítok
Adatok
advocactus77

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a családügyi államtitkár előírja, kik nevezhetik magukat családnak, addig a volt feleségét fejberugdosó, jogerősen elítélt ifj. Knézy szép csendben visszakerült a mikrofon mögé. Sehol nem található hír a sportriporter jogerős ítéletéről. Eddig. Ma megkaptam a megerősítést az…..
Válaszolt levelemre a D.A.S. Zrt. Mi történik, ha az orbáni diktatúrában felmorzsolódó szélsőjobb a korábban általuk szidott nemzetközi cégpiacon próbál szerencsét? Van-e dolga a versenyszférának a kirekesztő társadalmi magatartással? Kifizetetlen önkormányzati számlákkal, közokirat hamisítással,…..
advocactus77 2018.08.14 08:29:07
A Lonely Planet utazási magazin egy 10-es listát állított össze a világ legnagyszerűbb építményeiről. Az összeállításban ikonikus nevezetességek, katedrálisok, paloták és modern stadionok is szerepelnek. Neked melyik a kedvenced? Taj Mahal, Agra, India A csodás mauzóleumot 1631 és 1648…..
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Sokan sok fórumon "riogattuk" az embereket azzal, hogy az új polgári eljárásjogi törvénynek az lesz a hatása, hogy az átlagpolgár egyszerűen nem tud majd pereskedni. Ennek oka egyrészt az, hogy egy magánszemély saját maga nem tud olyan keresetet beadni, amit elfogad a bíróság, mivel a 20-30…..
advocactus77 2018.04.03 23:23:59
@MACISAJT: ügyvéd esetében más szabályokat kell alkalmazni, ügyvéd nem adhatja be az Ön által linkelt nyomtatványt
advocactus77 2018.04.03 23:25:56
@MACISAJT: ügyvéd esetében más szabályokat kell alkalmazni, ügyvéd nem adhatja be az Ön által linkelt nyomtatványt
A Tet-offenzíva Saigonban A legélénkebb emlék a Tet-offenzíváról a legtöbb amerikai számára mind a mai napig a saigoni amerikai nagykövetség ellen intézett vietkong támadás, annak ellenére, hogy lényegesen súlyosabb harcok folytak ország-, sőt városszerte. A Thung Nhat sugárút és a Mac Dinh Chi…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Mit tudok tenni abban az esetben, ha nem kapok közgyűlési kivonatot, a közös képviselő elérhetetlen, a 4 lakásból 3 lakásban albérlők laknak, a tulajokat semmi nem érdekli csak a bevétel. A jegyzőnek írtam már, de nem működik nem válaszol. A…..
advocactus77 2017.09.15 14:01:25
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Panelt akarunk venni, mert elég jó befektetés lehet, közel van az egyik nagy főiskola. Nem akarunk sokat vacakolni az adásvételivel, de semmi esetre sem akarunk felületesen eljárni - gondoltuk, amikor készülődtünk az egyezségre. Átnéztük a papírt, amikor elénk tette a…..
advocactus77 2017.02.23 17:57:11
@drbakonyililla: tökéletesen igazad van!

te nagyon őszinte ingatlanos ez mit is akar jelenteni? "összejátszottak az ügyvéddel"

mert amennyiben bűncselekményre gondolsz gondolom visszaadtad a jutalékodat, s elmentél feljelentést tenni jól gondolom ugye?
Tisztelt Őszinte Ingatlanos!  Ingatlanunkra korábban kötöttünk egy adásvételi szerződést, de a vevő nem teljesítése miatt meghiúsult. Most lenne egy új vevő, de az ügyvédje azt mondja, addig nem szerződhetünk, amíg a tulajdoni lap III. részén ott van a korábbi vevőre vonatkozó bejegyzés:…..
Megkezdődik a szárazföldi háború 1965. március 8-án, nem sokkal 9 óra után az amerikai 9. tengerészgyalogos expedíciós dandár első hulláma partot ért Da Nangtól északnyugatra, a Vörös Kettes partszakaszon. Ellenállást nem tapasztaltak, ha csak nem vesszük számításba a viharos tengert. A fövenyen Da…..