Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semmitnemérszakitiltással

0 bejegyzést írt és 699 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Semmitnemérszakitiltással 2021.06.12 13:03:09
Semmitnemérszakitiltással 2021.08.08 17:24:29
@neet: Igenigen :)
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.05.04 19:01:10
@Mayerling: "mert nagy az esélye,hogy a befizetett pénzt kp. formájában nem utalják vissza."
Na jó, de ők sem fogadják el a csirkét fizetségként, szóval az utas miért nyelje le, hogy nem pénzt kap vissza? Sokadik ok, amiért nem sajnálom ezeket...
Semmitnemérszakitiltással 2020.05.11 18:03:23
Ez most nem a hétvégi volt? 8-O

@Péter 2: Ja, de azért attól még, hogy a vevő hülye, nem biztos, hogy a cég nem volt gyökér...
Semmitnemérszakitiltással 2020.05.18 18:21:26
@juhaszvik: Várjuk má', anyag lenne :D
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.27 21:42:49
@Opportunista mikroba: Újabban az alaplapban van a termékkulcs, mármint brand gépeken. Felteszed a wint, és pl. használt üzleti esetében aktiválódik magától.

@Josi01: Áhh, ehhez meg kell mozdulni :D

@szánmonoxid: Azaz, aki a DOS-Win3.1-Win95-korai Linux időkben volt gyerek, az ma már lazán elvan :)
1.1 user - nem, ez már bőven a power user :D Az 1.1 az tud szólni a supportnak kb.

@2-More:
Azért az, hogy másodikra sem jó a cucc, arra enged következtetni, hogy nem csináltak vele semmit, pláne nem tesztelték. A nem fisfos kft-k - igen, pl. céges disztribútoroknak igen, de ez magáncucc lehet. Én amikor céghez hívtam a supportot, akkor is volt, hogy tökhülye volt a technikus. :D
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.20 20:50:02
"Mindezek után úgy döntöttem, hogy elállok a vásárlástól, erre meg a válasz az volt, hogy nem tud visszaadni pénzt, mert az eszköz kártyás vásárlással történt."
Mer' az nem olyan fizetőeszköz, érted :D Agyammegáll.

@aefzuj: " az lehet, de helyesírással, ékezetekkel és kimaradt/felcserélődött karakterekkel foglalkozni csak azok szoktak a mai modern világban" akiknek agya van; merthogy ha az ember akar normálisan fogalmazni a saját anyanyelvén, akkor tud. Aki meg annyira igénytelen, hogy szépen öltözködni tud, de értelmesen kifejezni magát, azt nem, az nem nagyon vehető komolyan.

" Mert ugye alapból funkcionális analfabéta, az írott szövegből maximum a hejjjessírasi hibbakat képes az agya értelmezni, "
Általában nem, de jó ebbe kapaszkodni, ha már mást nem tudsz felhozni... :D
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.21 06:11:26
@Im just here for the comments: Banyek én Homározok vagy 2008-9 óta, de a Majmász már akkor is itt volt :D Aztán egy jópár évig nem, de szerencsére előkerült.
Az meg ne legyen már magától értetődő, hogy a jónép nagy része a saját anyanyelvén nem tud, és/vagy nem tudja normálisan kifejezni a gondolatait...
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.14 17:33:10
@Almandin: +++
Nyugdíjassal minden du. találkozok a boltokban.
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.14 22:37:35
@ekat: magyarkozlony.hu/dokumentumok/19f1d27b1584ffb22ff468a3635013b9f1813b5e/megtekintes

6.1. -et nézd.
Szerintem az x...y időpontok között látogathatja, az azt jelenti, hogy akkor, és nem máskor.

@Kovacs Nocraft Jozsefne: +++űKórházban, bankban, mindenhol. Mész időpontra, tépsz sorszámot, várj. Mint időpont nélkül.
A fehérvári fülészeten már ki van írva, hogy az időpontos is vár, beutalós is vár, de még mindig kötelező az időpont.
via GIPHY Igazi klasszikus hibabejelentős kálvária Tamásé, aki egy különös, Digis időhurokba is belekerült, amikor egy bejelentése két nappal később bukkant fel a rendszerben. Épp ezért aznap már hiába telefonált, de úgy néz ki, hogy a helyzet attól sem lett volna jobb. A 72 órák újra és újra…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.04.06 22:24:23
"Kérdésem: mit lehetne csinálni, hol lehetne hivatalos panasszal élni, egyáltalán lehet-e, ha nem én vagyok a szerződött fél? "
Most tényleg ennyi a szint?
Miért foglalkoznának veled, ha nem te vagy a szerződő?
Hogy hol lehet panaszt tenni : NMHH, DIGI.

@guANoiD: Szívás? Nekem még nem volt optikás Digim, és semmi gond nem volt egyikkel sem...

@Péter 2: :D Azaz :D

@jegeskaveee.: Zárt piac. Mindegyik tahó, de megtehetik, mert az ügyfelek kevés konkurrenciából választhatnak. Amennyi elmegy, annyi jön is a többitől.
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.30 18:50:01
@Szubrina: Mondjuk az alap lenne, hogy a szerviz értelmesen kommunikál még az ilyen félemberrel is, mint a postoló... de hát itthon ennek, kultúrája? Nem értem amúgy, hogy a prémiummárkák miért hagyják ezt, hiszen nekik lejáratás..
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.30 20:38:49
@Szubrina: :)

@Bombaló: ++ . Én is megnézem, miben van, pedig nem szoktam sebességben hagyni.

@Club Sandwich: Ja, csak a piacról mesélnek másoknak is... De ha csak nyűg, akkor nem kell ott jelen lenni. Vagy ha a nyereség kell, akkor a prémiumságot is tessék fenntartani, mert előbb-utóbb megkopik.
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.23 15:51:09
@Szubrina: Azért ez a tőkésítés elég görény.
De mi ezért akarjuk fizetni tovább.
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.23 19:23:45
@Szubrina: Úgy véljük asszonnyal, hogy ez még "jobban" fog sikerülni, mint a forintosítás, azon is lehetett szépet bukni...
A Homár elég sokszor felhúzta már magát az elmúlt 15 évben, hiszen volt mint. Inkorrekt kereskedők, csalók, ügyfelet hülyének néző szolgáltatók, büdös hús, kis faszenes, volt itt már minden. Olyan helyzet, mint a jelenlegi viszont még sosem. A járvány pedig úgy látszik, hogy a pénzéhes, nyerészkedő…..
via GIPHY Hogy lehet egy szerződés élő, amit lemondtak és ezt még vissza is igazolták? Krisztián több szolgáltatónál is sikerrel lemondta kórházban ápolt nagyapja előfizetéseit, aztán rendezte a végszámlákat és kész is volt. Kivéve a Telekomnál, ahol a novemberi befizetés után azt hitte, szintén…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.14 16:00:01
@Derontulon: "Trééknél addig minden rendben van, amíg megrendelsz valamit és rendesen fizetsz."
Kicsit böngéssz itt a Homáron, kiderül, hogy még ez sem igaz :D
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.14 18:37:42
@yerico1: Te, én is 20 éve vagyok ügyfelük, és nem szívtam nagyot soha, de tudom, hogy bármikor bejöhet, mert okos ember más kárából tanul.
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.09 21:05:47
@Roltii: Blu-ray.
Semmitnemérszakitiltással 2020.03.09 21:16:31
@FDToth: "Lehet nem a tv-ben van a hiba: lg tv. Koltozes elott tokeletes wi-fi kapcsolat, az uj helyen allandoan lecsatlakozik. Sztem ez halozati hiba lehet. "
??? Ha ugyanazt a routert vitted, akkor ugyanaz a router adja a wifit, tehát ugyanúgy kéne működnie.
Ha a szolgáltató HGW-e adja a wifit, akkor nyilván lehet a HGW hibája, de a wifi nem léte vagy hibája az nem köthető máshoz, mint az adott wi-fi hálózaton levő eszközökhöz. Milyen hálózati hiba? A wifi csak a drótot helyettesíti, az minden más tekintetben ugyanolyan Ethernet háló, mint amit UTP kábelen húzol ki. Szóval ha ott valamiért szakad, és nem változott a router kiléte, akkor valamilyen jelerősség-baj, vagy zavarás lesz. Ha más a router, akkor 99%, hogy az új router gázos.
(Nem mellesleg egy TV-hez érdemesebb kihúzni kábelt...)
Coming out: a Homár anyja is vett már teleshopos mágneses derékaljat, meg bevásárlókocsit is és hát azoknak is pont az lett a vége, amire számítani lehetett. Olvasónk sem tudta lebeszélni az anyukáját arról a "mindenki számára megfelelő, univerzális, fájdalmakat megszüntető" tartásjavítóról, aminek…..
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.24 23:02:07
@VT Man: Ide kívánkozik a brit birodalom eredete...
Vannak az angolok, körülnéznek. kaja szar. Időjárás szar. Nők rondák. Áh, menjünk valahova máshova... :D
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.09 15:43:14
@Opportunista mikroba: És ez jelen esetben igaz is, mivel BEFIZETÉSRŐL volt szó, amiből nem kell visszaadni... A fémpénz meg ugyanolyan fizetőeszköz, mint a papír... A kisboltban sem hajtanak el, ha kis pénzzel akarsz fizetni.
A bank gondjait meg pont annyira fogom magasról, mint a bank azt, amikor éppen nem tudok fizetni, hogy az miért van. Szóval érted, ha ők üzleti alapon működnek, én is közelíthetek hozzájuk úgy.
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.09 15:45:33
@Jake Peralta: Mire, hogy milyen gyorsan törlik? :D
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.10 15:22:03
@brand_boy: A törvényi állapotot kéne tükröznie a bank honlapjának is. Ha már ne lehet befizetni apró, akkor
- hivatkozzanak a törvényre
- téves tájékoztatás történik a honlapon, ami szintén bünti.
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.04 07:00:12
@megamedve: Gratulálunk, ön egy igazi nagyképű barom!
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.03 16:18:52
@juhaszvik1: Nem lehet külön fiókot használni a zsütübhöz?
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.03 16:21:39
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Te admin vagy...? Ez egy public felület, mindenki azt ír, amit akar...
Semmitnemérszakitiltással 2020.02.03 17:30:58
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: De ez mióta társaság... Amúgy ja, meg lehet kérni, de többet érsz, ha tiltod.
via GIPHY Újság előfizetés témában aránylag kevés levél érkezik a Homárhoz, Girhes macska panasza is unikum. Az online előfizetések nagyszerű korában már nem a postás, vagy a kihordó nem dobja be, nem is a szomszéd lopja ki, hanem az előfizetésünk felületére nem kerülnek fel az aktuális lapszámok.…..
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.01.11 18:39:58
@Fairy Girl: Ez még egysz jó ahhoz képest, amit az emberek produkálni szoktak a neten... :D Irigyellek, hogy ez neked felháborító :D
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
Semmitnemérszakitiltással 2020.01.06 16:14:53
@Eugene Horse: Nem mindenki az, de mintha nemzeti sport lenne mindenféle ismeret nélkül venni telefont routert autót mindent. Utána meg sz@rozni.
Semmitnemérszakitiltással 2020.01.06 19:25:17
@Phil Necro: Persze.
Nálam pl. van pár oka, hogy gyári szoftveres routerrel nem tudnék mindent megoldani, outdated sw meg amúgy sem való semmire. Gyári TP (és a legtöbb másik gyártó) szoftvereivel meg pl. olyat helyből nem tudsz, hogy adjon át bootszerver IP-t, ami nem azonos a routerével.
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
Semmitnemérszakitiltással 2019.12.23 17:34:51
Balázs cipőjének talpáról kisebb darabok távoztak, ami egy 2 hónapos, teremben használt cipőnél elég korainak tűnik. Ám hiába küldte vissza a cipőt a kereskedőnek, az lefagyott a feladattól és lassan 2 hónapja nem tudja megoldani a problémát. Vásároltam egy cipőt a grosbasket.hu webáruházban…..
Semmitnemérszakitiltással 2019.12.20 12:32:43
@Terézágyú: "A kereskedő nem lapít, csak nem foglalkozik az üggyel, nyilván nincs is annyi ügyfélszolgálatosa; aki van, az nem is tud csinálni semmit."
Már ha van neki; valószínűleg egy 2 emberes cég, akik nem foglalkoznak semmi ilyesmivel.

@Brokkoládé: Esetleg az is lehet a gond, hogy a kereskedő ezt az apróságot a vevővel nem közölte? Mert az ugye már egészen más esetnek minősül...
Semmitnemérszakitiltással 2019.12.21 11:29:53
@ekat: Sejthet, hát, de a vevő hülyesége nem jogosítja fel az eladót a törvények be nem tartására. Ez normális esetben azt eredményezi, hogy nem éri meg ilyesmivel trükközni, itthon meg... tudjuk mit.

@DarrellEReviS24: De ha a drágább is szétesik, akkor minek ? :D