Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerma

32 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megújulás időszaka A március kétarcú hónap. Az első fele még inkább télies, de nagyjából a csillagászati tavasz környékén beköszöntenek a fényesebb napok. Beleszippantunk a levegőbe, és érezzük az éledő természet illatát. A háziasszonyok lecserélik a nehéz függönyöket, kitárják az ablakokat,…..
A technológia vonzásában  Modernnek, trendinek, vagyonosnak akarsz látszani? Akkor lakásodba a high-tech stílust kell varázsolnod. Legyen megtalálható benne a legmodernebb hi-fi felszerelés és lehetőleg minden okos technológia a hálószobai okoságytól a konyhában álló okos hűtőszekrényig.  A…..
BíborHáz Szalon egykor és ma 2023.12.05 07:45:00
Vissza a gyökerekhez Amikor a szalon szó mai értelmezését keressük, akkor elsősorban a szépészeti vállalkozások jutnak az eszünkbe. Kozmetikai szalon, fodrász szalon, esztétikai szalon. Ilyen szalonokból minden városban találunk néhányat.   Művészeti szalonokról is hallhatunk, vagy ismerhetünk…..
Kerma 2023.12.13 10:34:48
Az Újrahasznosítás Úttörője: Beépíthető Szelektív Kukák Otthoni Használata A környezettudatos életmód nem csupán egy trend, hanem egy szükségszerű változás a bolygónk jövője érdekében. Az újrahasznosítás, mint a fenntarthatóság egyik legfontosabb eleme, kulcsfontosságú szerepet játszik ebben a…..
Kerma 2023.12.10 22:40:06
Mennyire használod ki a helyet a szekrényedben? A jó vagy rossz helykihasználás már a szekrény megvásárolásánál kezdődik. Hogy miért? Rögtön elárulom! Az a tapasztalatom, hogy a megvásárolható szekrények belső kialakítása nem igazán praktikus, mert sokkal több az akasztós, mint a polcos rész.…..
Kerma 2023.12.10 22:33:49
StílusTér Blog ÁTKÖLTÖZTEM! 2017.06.05 11:08:13
Régen jelentkeztem, és most már tényleg mesélnem kell miért, de még előtte egy poszt a KÖLTÖZÉSRŐL. Meséltem, hogy szeretek költözni, de azért nem ennyire. Nagyon nagy dilemma volt számomra ez az újabb költözés, már nagyon régóta érlelgetem. Nem is szívesen hoztam meg a döntés, de akárhonnan nézem…..
Kerma 2023.11.15 22:17:16
Kedves Marcsi, ha szeretne egy ingyenes megjelenési lehetőséget, akkor ajánljuk figyelmébe webáruházunk blogját: kerma.hu/blog-2 Falpanelekkel foglalkozunk. Szívesen megjelentetjük lakberendezéssel kapcsolatos bejegyzését. Üdvözlettel, Kerma Design
Régóta szemezek ezzel a növénnyel. Rengeteg fotón találkoztam már vele, egy-egy letisztult enteriőrben. Nem kerestem kifejezetten soha, hogy hol lehet kapni, gondoltam, amikor majd egyszer belefutok valamelyik kertészetben, akkor haza hozok egyet. Ez eltartott egy darabig, mert nem olyan gyakran…..
Biztosan hihetetlenül hangzik, hogy az otthonosság nem múlik sem a lakás méretén, sem pedig a helyiségek alakján (itt elsősorban a keskenyebb vagy nehezebben berendezhető, szabálytalan formájú szobákra gondolok). Sokkal inkább a stílusosságon, az átgondoltságon és a praktikumon. Nézzük is, hogy mit…..
    Otthonunkban a falak mindig is kulcsszerepet játszanak a lakberendezésben. Azok a felületek, amelyek körbevesznek minket, nem csak védelmet nyújtanak, hanem lehetőséget is adnak a kreativitás kibontakoztatására. A Kerma Design textil és műbőr kárpitozású falpanejlei egyedülállóan minőségi…..
Ha lakberendező vagy, és szeretnéd kreativitásodat még szélesebb közönség elé tárni, akkor itt a lehetőség! Egy ingyenes exkluzív lehetőséget kínálunk Neked, hogy weboldalad, blogod, vagy közösségi média oldalad látogatottságát növeld! Mi, a lakberendezési inspirációt keresők egy platformja…..
Nyerő helyzetben a konfekcióval szemben  A lakberendezési stílusokkal foglalkozó cikkeimben többször is említettem a tömörfa bútorokat, amelyek a különböző enteriőröknek fontos darabjai. Tulajdonképpen szinte minden stílus esetében megemlíthetőek, hiszen magas minőséget képviselnek, és…..
Szinte minden világító test, fényforrás és hangulatvilágítással kombinált termékek egyik fontos jellemzője a színhőmérséklet. Mit jelent ez a kifejezés, és hogyan válasszuk ki a megfelelő színhőmérséklettel ellátott terméket az adott helyiségbe? Fekete test sugárzás A színhőmérséklet a fényforrás…..
AblakHáz A wabi sabi stílus 2023.08.31 07:45:00
A fogyasztás kultúrájával szemben A nyugati civilizáció a fogyasztásra épül. A siker záloga a birtoklás, legyen az egy szép autó vagy egy egész sziget a tengeren. A fények sosem hunyhatnak ki, az életnek pezsegnie kell, miközben hadat üzenünk a ránk támadó időre. Hollywood világa kisugárzik a…..
A Festékbolt: Színek és Kreativitás Forrása Amikor lakásunkat vagy irodánkat átalakítjuk, vagy egy kis frissítést szeretnénk adni a környezetünknek, az egyik legfontosabb tényező a megfelelő festék kiválasztása. A festékboltok olyan helyek, ahol a színek, kreativitás és minőség találkozik. Ebben a…..
Az izraeli Ackerstein Industries a környezetbarát beton élharcosa most már 3D betonnyomtatással is foglalkozik. Terveik alapján egyedi betonkeverék és egy innovatív 3D printer felhasználásával készülő termékeket találnak ki, gyártanak és értékesítenek. A holland betonnyomtatás-specialista CyBe a…..
Egyedülálló lakberendezési megoldások és friss dizájntrendek várnak az idén ötéves S/ALON BUDAPEST látogatóira szeptember 22-23-24-én. Az enteriőrdizájn rajongók jól tudják, a szeptember évek óta felejthetetlen élményhétvégét tartogat minden lakberendezést kedvelő és újdonságra nyitott szem…..
"Tervezés és Elegancia a Design Fürdőszobák Világában"   A fürdőszoba nemcsak a higiéniáról szól – a modern lakberendezés és design területén is meghatározó szerepe van. Az otthoni fürdőszoba az egyik olyan hely, ahol egyedülálló stílust és funkcionalitást ötvözhetünk. Az igényes design fürdőszoba…..
Családi házat építtetne és nincs szabad kőműves? Nem gond! Nyomtasson házat és nem lesz szükség kőművesekre és segédmunkásokra sem.    Egy magyar vállalkozás Európában úttörőként kezdi meg a családi házak és egyéb épületek nyomtatását.    Menjünk vissza az időben 25-30 évet. Biztosan a…..
A díszítő falpanelek és falburkolatok modern belsőépítészeti irányvonalat képviselnek, és egyre gyakrabban megtalálhatók különböző stílusú belső terekben. Érdeklődik, hogyan és hol lehet alkalmazni kárpitozott falpaneleket vagy polisztirol burkolatokat? Mindenképpen olvassa el cikkünket, amely…..
Ahogyan belső tereinket tervezzük és dekoráljuk, előttünk tárul egy széles paletta azon lehetőségekkel, melyekkel otthonunk vagy lakásunk stílusossá és vonzóvá tehető. Egy olyan alternatíva, amely egyre inkább hódít teret, a beltéri falpanelek és 3D falburkolatok alkalmazása, melyek számtalan…..
Újabb cikk a Kerma Design falpanel webáruházban: Bemutatjuk a Kerma előszobafalakat..
Panellakás felújítási ötletek?   PVC Falpanel Fürdőszobába: Stílusos és Praktikus Megoldás A fürdőszoba felújítása izgalmas, de gyakran kihívásokkal teli feladat lehet. Azonban a megfelelő anyagok és kiegészítők kiválasztásával könnyedén átalakíthatjuk ezt a fontos helyiséget. A PVC falpanel egy…..
Terasz beépítése télikertnek Budapesten. Növények termesztése. Használt laptop garanciával. PR-cikk és link elhelyezés < Aktuális tartalommarketing projektek a jobb Google-helyezésért. Otthonában növénykertet legolcsóbban úgy alakíthat ki, ha befedi és/vagy beüvegezi családi háza bejárati vagy…..
  A komód mindig népszerű Az ember ősidők óta használ tárolásra bútorokat az otthonában, a komód pedig egy időtlen, állandó darab, függetlenül attól, hogy házban vagy lakásban, pompában vagy szerényebb körülmények között élünk. A rekamiét átlépte az idő, ma már a legtöbben…..
Szépségszalon, gyógynövényes mélyhámlasztás Budapest 13. kerület! Mire jó a gyógynövényes mélyhámlasztás Budapestszívében található szalonunkban megtapasztalhatja, hogy milyen pozitív változásokon megy keresztül a bőre. Ezzel a gyógynövényes mélyhámlasztás kezeléssel olyan bőrproblémákon tudunk…..