Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Levendula

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel rengeteg időnk van nemrégiben regisztráltam egy terméktesztelő oldalra (trnd) ahol jelenleg éppen egy Bondex Vintage Effect kampány folyik. Igazán testhezálló feladat számunkra gondoltam magamban hogy festéket tesztelhetünk nem mosóport vagy valami hasonló háztartási cikket. Be is válogattak…..
Olyan 5-6 éves lehettem, amikor időnként meglátogattunk egy idős házaspárt, akik tőlünk kb fél órára laktak autóval. Nem rokonok voltak, a szüleim barátai. Nagyon kedves, jó szándékú emberek. Közel s távol nem volt egyetlen ház sem; egy tanyán laktak rengeteg állattal. Főleg birkák, de baromfi,…..
Első lépés találj egy sószórót, vagy kettőt vagy akárhányat. Hogyan? Nézz be a spájzba, menj fel a padlásra, kutakodj a mama kacatjai között és kunyeráld el! Vidd haza és jöjj rá, hogy te márpedig ezt biztosan nem fogod sószóróként használni, tedd félre felejtkezz el róla. Körülbelül egy év múlva…..
Bolhapiacos kiruccanások gyakori lelete a varrós doboz. Bizonytalan tartalommal elpiszkolódott cérnatekercsek között megbúvó antik gombok és a rengeteg jó lesz még valamire kacattal megtöltött fakkos-fiókos doboz minden háztartásban van. A szerencsésebbek öröklik ezt a praktikus tároló eszközt, mi a…..
Fehér Levendula 2017.02.26 19:13:39
@Pepigabi: minden ilyen több darabból állónak jót tesz a szétszedés, könnyebb csiszolni, festeni, esetleg maszkolni kell az is sokkal egyszerűbb. Majd mutasd a kész műved!
Mint afféle nő nagyon szeretem a virágokat, vágottat, cserepeset egyaránt. A cserepes virágokat mindig nagy elánnal vásárolom hogy na de most aztán nagyon odafigyelek hogy ne menjen tönkre de két nap múlva szottyadtan lógnak a cserépből gyakorlatilag menthetetlenül mennek tönkre sorra. száraz a…..
Az én kis húgom néhány napja férjhez ment. Még furcsák nekem ezek a szavak egy mondatban, de attól, hogy már, ahogy ő mondja ELESÉG, nekem még a kis húgom marad. Punktum. Szóval szerettem volna valami igazán személyes nászajándékkal meglepni, még az esküvő előtt, hogy az előkészületi őrületben…..