Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JI

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs utazik Poggyászveszély! 2018.11.22 14:57:02
Lakat, gyorskötöző, fólia vagy a poggyászbugyi a legjobb megoldás a reptéri fosztogatások ellen? Poggyászveszély címmel forgatott az ATV Heti napló stábja a budapesti repülőtéri lopásokról. Bihari Ádám riporter ismerősöm hozzám is eljött pár kérdésre. A riportban megszólalt repülőtéri rakodómunkás,…..
Öt éve már járt Budapestről Pafoszra a Ryanair, de nem sokáig. Most újraindul a ciprusi járat, ami nagyon jó hír: tavaszi és őszi pár napos lazulásra-feltöltődésre az egyik legjobb hely. Sok új járatot jelentenek be a fapadosok, de ennek most kifejezetten örültünk. Valamiért mi nagyon kedveljük…..
Lassan ideje a nyári főszezonra is repjegyet foglalni, az árak végre szépen csökkennek. Ármustránk azt mutatta, hogy most olyan célállomásokra is szórnak alacsony áron jegyeket, melyek általában igen drgák nyárra, olyan városok, illeteve szigetek, tájegységek érhetők el most a…..
JI 2015.04.10 14:07:40
@laptop szerviz: Nem tudnal ajanlani weboldalakat, amelyek ilyen error fare jegyekrol informalnak (EU-s indulas/erkezes)? koszi
JI 2015.04.10 15:59:58
Jön az év legkisebb forgalmú időszaka, szegény fapadosok kénytelenek fillérekért árulni a jegyeket. Több városba is felbukkantak a 3 ezer forintos ajánlatok, de bőven 10 ezer alatt Róma és Barcelona mellett olyan kellemes klímájú kedvencek is elérhetők, mint Szicília, Ciprus és…..
JI 2014.12.15 10:12:13
@jazzcool: kicsit konktretabban? Kelet Europahoz hasonlitva kb mennyivel dragabb? koszi
A ROLLARK egy igényesen kidolgozott, környezetbarát, multifunkciós játék, amely abszolút piaci niche-t tölt be hazai és nemzetközi téren egyaránt. Policsányi István, Red Dot Awards díjas formatervező startup projektjének inkubációját a MyCo végzi. Az első célállomás az…..
JI 2014.08.20 19:56:59
A KARD A második krími háború 2014.03.02 14:13:41
Ez már az, ez már háború. Vasárnap délig puskalövés ugyan még nem dördült, de orosz csapatok szállták meg az Ukrajnához tartozó Krím-félszigetet, és az ukrán vezetésnek semmilyen befolyása nincs emiatt a Krímben történtekre. Indokuk persze van: a Krím lakosságának…..
A Top Gear műsorvezetője egyike személyes nagy kedvenceinknek, de készséggel elismerjük, hogy stílusa minimum megosztó. Most azonban úgy sikerült botrányba keverednie, ahogy csak a legnagyobbak tudnak: álmában. Jeremy Clarkson egyik a brit média leginkább megosztó…..
Válogatott okosságok A nap képe 2014.01.17 17:09:04
Lauren (nincs rajta sapka), a Miami Dolphin QB-jének, Ryan Tannehill-nek a felesége egy bérelt autóban felejtette a táskáját. Az autókölcsönző nem vette észre a táskát, amit így a következő bérlő talált meg. Családos emberek tudják mi mindent rejt egy női táska, de ennek a…..
JI 2014.01.18 16:33:04
@those with loaded guns: pongyola, hatasvadasz szokapcsolat. Ha a velvet.hu-ra irtad volna valoszinu csak legyint az ember, de ilyen nick-el mint ami neked van - ez bűn :)
Érdemes lesz gyakrabban körülnéznünk a Kickstarteren, az internet legnagyobb ötletkeltetőjében valódi kincseket talál az ember. Amire most bukkantunk, az bár koncepcionálisan abszolút fából vaskarika, valahol mégiscsak zseniális. Romantikus lelkű, nosztalgiára hajlamos olvasóink…..
Pár nappal ezelőtt még ibolyázni voltunk a gyerekekkel, a télijázmin-bokor teljes pompájában tündököl a kiskertben, a tulipánhagymák pedig kibújtak a földből, de nincs mese, nyakunkon a tél, mostantól mindenképpen fűteni kell. Az októberi tavasz után nagyon örültem a…..
Az igazság az, hogy a fejemben kialakult egy rendszer, hogy egy sportolónak miként is kellene kezdenie a sportkarrierjét. Vázolva a rendszer: saját testsúlyos edzés - kettlebell - szabad súlyos erőnövelő edzés - testépítés. Igazság szerint ez így lenne komplett, hisz addig, amíg…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Azt hittem, a Breaking Bad lassan építkezős, a nézőt módszeresen húzó, a szálakat szinte sziszifuszi munkával bontogatós félévaddal búcsúzik majd a képernyőtől. Joggal, hiszen 8 epizódja volt Vince Gilligannek és írói stábjnak arra, hogy eljussunk a történet végéhez,…..
JI 2013.08.13 14:14:56
@Spamet nem küldünk rá:

nem vilagos nekem ez a dolog a szalonakkal, legyszi vilagositson fel valaki. kosz :)
JI 2013.08.13 14:26:39
nejlon Közönséges bűnözők 2013.07.16 11:43:29
Egy kaliforniai bolhapiacon találta Arne Svenson ezeket a negatívokat, s miután előhívatta őket akkor derült ki, hogy a képeken körözött bűnözők portréi vannak a 19. századból. Akad itt gyilkos, csaló, tolvaj, rabló, erőszak tevő, gyújtogató, és még betörő is...…..
Helyére került a One World Trade Center csúcseleme. A 2001-es terrortámadás helyén újjáépülő felhőkarcoló legfelső darabjának beépítését egy go-pro kamerán keresztül láthatták az érdeklődők. New York legújabb felhőkarcolója így elérte az 1776 lábas magasságot, ami…..
Minél gyorsabban állunk neki svájci frankot nyomtatni, annál többért lehet majd eladni. „Szívünk szerint megvárnánk a 300 forintos svájci frank-árfolyamot, de még 275 forintnál is nagyot tudunk vele kaszálni” – mondták el a Pénzjegynyomda Zrt. szakemberei,…..
JI 2011.08.15 19:28:34
Nem csak a magyarok mertek allami szinten penzthamisitani:

Kísérlet a brit pénzügyi rendszer szétzilálására
1939 őszén a britek repülőgépekről ledobott hamisított élelmiszerjegyek tömegével próbálták meg megbénítani az amúgy is megterhelt német közellátást. Naujocksnak támadt az az ötlete, hogy egy ennél sokkal súlyosabb hatást kiváltó ellencsapást mérjenek az angolokra. Javaslata szerint a brit font jó minőségű és hatalmas mennyiségben előállított hamisítványát kell szétszórni a brit szigetek fölött és ezzel kiváltani az ország pénzügyi összeomlását. Naujocks hamisítói munkájának köszönhetően tisztában volt a pénzhamisítás nehézségeivel. Első lépésben alaposan megvizsgálta a brit font papírját és Törökországból importált rongyból sikerült is az eredetihez igen hasonló pénzpapírt előállítania. Naujocks pénznyomtatásban járatos szakembereket gyűjtött az SD-be és hónapokon át tartó munkával elkészítette a bankjegyek nyomtatására szolgáló kliséket, de ügyelt a bankók sorozatszámának ellenőrzésére is. Svájci kapcsolat közbeiktatásával kikérte a Bank of England szakértőinek a véleményét, akik vizsgálódásuk végén Naujocks hamisítványait valódinak fogadták el.
Nem valósulhatott meg azonban Naujocks igazi szándéka, a brit bankrendszer szétverése. A hamisításból származó fontokkal mindössze a brit ügynökhálózat működését és több külföldi akciót finanszíroztak. A Harmadik Birodalom összeomlásának napjaiban a felhalmozott hamis fontkészlet nagy részét valószínűleg az ausztriai Töplitzsee-be szórták.
(forras: wiki)
Bár több űrkutatási program küzd nehézségekkel, jó pár nagy durranás várható az idei évben. Vegyük sorra, mik lesznek 2011 érdekesebb eseményei űr-szempontból: A Naprendszer kutatása Március 18-án a MESSENGER, számos hintamanőver után, végre pályára áll a Merkúr…..
E-könyv olvasók K, mint mélység 2010.09.13 06:45:00
Igen sokat gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek Bigyó Felügyelő nagylelkű felajánlásaként megkapott Kindle WiFi-vel, már ami a mélységi tesztet illeti. Úgy döntöttem, hogy nagyon adja magát az összehasonlítás a Nookról készült cikkemmel, ezért, bár nem azonos mélységben,…..
E-könyv olvasók K, mint elsőség 2010.09.06 13:45:00
Nos, rendhagyó poszt lesz, mind stílusát, mind tartalmát tekintve. Már egyből a cím is magyarázatra szorul, merthogy a K hogyan is jöhet össze az elsőséggel. Nos, drága Olvasók, úgy, hogy a K itt a Kindle (3. generáció) rövidítése. Bizony. Fotó: amazon.com Egy rövid…..
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
Igazán nem szoktam gyakran termékekkel foglalkozni, de vannak olyanok, amik egyszerűen idekívánkoznak. Ilyen az Amazon e-könyv olvasója, a Kindle, aminek most új generációja jön ki, hamarosan Európában (értsd: vám és áfa nélkül!) is.Persze megvan a romantikája annak is, ha az…..