Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mvmv

1603 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Valószínűleg a rekordhőséggel súlyosbított UltraBalaton2012 úgy marad meg a kollektív futóemlékezetben, mint a legendás 2010-es patakátúszós Terep100. Nekem úgy, hogy ez volt az első verseny (avagy túlélőtúra) az elmúlt négy-öt évben – innen számítom a komolyan vehető AMATŐR…..
eltuntszemelyek@gmail.comusername: eltuntszemelyek@gmail.comjelszo: 20080201..
A kéthetes Patch nevű ló nagyon küzd az óriási labdával, legtöbbször hiába, de azért mi megláttuk benne a jövő magyar labdarúgóját. ..
Ennek az egészen kicsi nyúlnak az édesanyját nem sokkal kölyke születése után sajnos megette egy kutya. A Northfoto leírása szerint a képeken az látható, amint a nyuszi éppen anyja után sír.Nem tudjuk, hogy ez a megállapítás helytálló-e, mert fogalmunk sincs, hogy néz ki egy…..
A 15. másodpercig nem történik semmi, mégis érdemes kivárni. ..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
Más macskák igen, de ez nem jelenti azt, hogy Winston is odavan érte. Sixx találata...
A képen egy óriás panda gondozza újszülött gyerekét a kínai Wolong pandavédelmi központban 2010. július 27-én. A Ju Xiao nevű anya aznap adott életet ikreinek. (forrás: Northfoto) ..
A szerencsésebb látogatók már láthatják a Fővárosi Állat- és Növénykert legifjabb mosómedvéit. Július 10-én és 20-án összesen öt kölyökkel gyarapodott a fővárosi intézmény mosómedve csapata, írja az állatkert közleménye.Mivel az ellés idejére a nőstények egy-egy…..
A fehér belugát még tavaly áprilisban fotózták az oroszországi Fehér-tengerben, amint egy búvárral játszik. A Northfoto közleménye szerint a belugák felismerik, ha egy úszónak segítségre van szüksége, és átmozdítják őket a nehezebb, víz alatti helyzeteken. A beluga cetek…..
A római Bioparco állatkert legújabb zebrája a fotókon éppen öt napos. A szüleit Wendynek és Chuckynak hívják, de neki még nincs neve, úgyhogy az állatkert egy internetes verseny keretein belül bátorítja a közönséget a névadásra. Ön szerint mi lenne neki egy jó név?…..
A kínai Sanmenxia város állatkertjében az egyhónapos szibériai tigriskölyköket egy farkaskutya neveli. Hu Niu nevű, három éves anyjuk elhagyta őket, az állatkert munkatársai pedig egy kutyamamának adták a nemes feladatot. (forrás: Northfoto)..
A kínai Panjinban található Dingxiang nevű rizsgyárban macskákat képeznek a termést dézsmáló egerek ellen. A képen látható kölyök a macskacsapat egyik diákja, aki éppen egy műegérrel okosodik. A rizsgyár munkatársai egérméreg helyett inkább száz macskát szereztek be,…..
Jessica Florence brit divatfotós elfordult a kétlábúaktól és a patkányokhoz fordult. A 19 éves fotográfus a legkülönfélébb helyzetekben fotózza rágcsáló modelljeit, de mindig antropomorf pozíciókban.Csak remélhetjük, hogy nem kábítja túl őket, mert szerintünk mindenfajta…..
Ildi azt írja, hogy ez itt "Mia, a skót lógófülű cicám, délutáni szieszta közben az ablakban", de mi nem látunk egyetlen fület sem. Mi lehet ennek a talánynak a hátterében?..
Az elmúlt több mint hat évtizedben a nagyszemű karcsú lóri (Loris tardigradus nyctoceboides) igen ritkán került az ember szeme elé, ezért a tudósok azt feltételezték, hogy már kihalt. Mindössze négyszer sikerült 1937 óta meglesniük a tudósoknak, 2002-ben pedig a kutatók a…..
Ennél kisebb egereket még nem láttunk. További miniegér fotókat e.beus indafotós oldalán láthat! ..
Ez az orángután egy kínai állatkertben élvezi a fagyit, amit a gondozójától kapott. Fél kezével a gyerekét tartja...
Irgalmatlan meleg van, kikészülünk a hőségtől, úgyhogy gyorsan megismételjük tavalyi, nagy sikerű pályázatunkat. 2009-ben vizes állatokat vártunk a nagy melegben, idén nem leszünk ennyire szigorúak, annyit kötünk ki, hogy a "CUKISÁG ÉS MELEG" tárggyal az…..
Újabb jövevénnyel gyarapodott a Fővárosi Állat- és Növénykert állatállománya. Ezúttal a hóbaglyoknál volt szaporulat. A fióka június 22-én kelt ki a tojásból, és mostanra már a nagyközönség is jól láthatja. Bár Budapesten korábban is előfordult, hogy a hóbaglyok…..
Aki Bangkokban elefántot etet, komoly büntetésre számíthat egy nemrég bevezetett új szabályozás értelmében. A thaiföldi hatóságok bejelentése szerint akit rajtakapnak azon, hogy banánnal vagy cukornáddal eteti a tulajdonosa által koldulásra használt elefántokat, az akár…..
"Dobozos kutyának nevezzük azokat az állatokat az (Illatos úti) Ebrendészeti Telepen, akiket dobozban hoznak be hozzánk, mert az utcán találták kidobva, vagy gazdájuk adja le őket. Legtöbbjük kölyök. A papír ládának három lakójáról, első pillanatban azt gondolták, hogy…..
"Már egyszer kiraktátok Cucu képét, de most megtaláltam egyik kiskorit, ahogy a maciját öleli. A pocakja sem elhanyagolható" - írja Kornélia...
"Hát lehet őket nem szeretni?" - kérdezi Márta a levelében. Első pillantásra mi azt hittük, három kölyökkutya van a képen...
Kitti hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Noé Állatotthonban dámszarvas kölyök van. A frissen az otthonba került állatokról itt tájékozódhat...