Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Bako

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 év, 8 adás, 527 film és 1313 percnyi adásidő után eljött az évtizedösszegző sorozatunk fináléja, amelyben elmondjuk, melyik volt szerintünk az évtized legjobb 10 filmje. (Az egyéni listákat később, itt blogon külön is közöljük.) A podcastsorozatban szembesítettük magunkat a korabeli…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Checkpoint 3x17: Flipperek 2017.08.14 22:34:26
Régi adósságot törlesztettünk most Grathtel. A Flippermúzeum már évek óta sikeresen működik Budapesten, túlzás nélkül nemzetközi a híre, de eddig még nem foglalkoztunk vele komolyabban. Pedig ha a robotok meg a kibernetika belefért a Checkpointba, akkor a flippereknek is itt a helyük, már csak a…..
Laszlo Bako 2017.08.20 20:59:38
Amikor Grathtel 2015 tavaszán kitettük az első Checkpointot az IDDQD-ra, nyilván nem sejtettük, hogy bő két évvel később már a századik adást fogjuk tolni, ráadásul a podcast támogatóinak segítségével, elképesztően jó és támogató közönség előtt. Márpedig két és fél hete ez történt (lásd akkori…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Boldog új évet még mindig, 2015 izéit folytatva fogadjátok szeretettel podcastünk különkiadását. Pár napot csúsztam a vágásával (ez látszik is a felkonfon, szilveszterkor terveztük kitenni), de igázából ez a kontent nem romlik meg: elcseszések és kimaradt jelenetek…..