Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Pub

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Sir Pub 2009.12.28 19:30:28
@Misiu: Ráadásul pénztáros is voltál valaha (állítólag)! Akkor tényleg rothadjon meg a kasszás, igazad van. Barom...
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
Zsolt egy el nem indult tanfolyam díját szeretné visszakapni a Ring Nyelvstúdiótól. A vita az ügyvédi felszólítások szakaszába ért, és ugyan az iskola igazgatója elismerte a követelés jogosságát, újra és újra csak hárít a kifizetés helyett. A második levél pedig Verától…..
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
Sir Pub 2009.02.10 15:08:12
@ofélia: Nem volt kedvem nekiállni egy 50-es nővel huzakodni, meg a neveltetésem sem engedi az ilyesmit, de nem láttam a pipától. Azért én is megkérdeztem, nem ért volna-e rá délelőtt? Nem válaszolt. Vagy csak nem hallotta? Mögötte álltam, uh utóbbit kizárnám.
Sir Pub 2009.02.11 12:57:27
@Stupido_Girl:

Nem hinném, hogy ilyen a munkarendje. Mert ha munkaidő után viszi a postára a leveleket, akkor az már nem a munkaidejéhez tartozik. Amelyik cég ekkora levélforgalmat bonyolít, és nem képes némi plusz pénz befizetésével a posta alkalmazottját telephelyére rendelni, az nem csodálkozzon, ha az alkalmazottját megszólják (mint esetemben) vagy kib...szák a sorból (mint valaki más írta). Hozzánk minden reggel jön a postáskocsi, hozza a bejövő küldeményeket és viszi a kimenőt. Ennyi.
Homár-fan tanácstalan, mert úgy érzi, felháborító az, amit az Externet megenged magának. Kétszer is a cég ügyfele lett, nem épp önszántából, de nem volt más választása, azóta meg rendszeresen net nélkül marad. Az ügyfélszolgálatot hiába hívja, a leveleire nem válaszolnak,…..
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Egy szomorú, keserű levél érkezett a Homárhoz. Írója munkát keresett és hiába talált, úgy tűnik belefutott egy olyan tulajdonosba, aki előszeretettel próbanapoztat újabb és újabb alkalmazottakat, majd fizetés nélkül elküldi őket. A főnökúrnak kívánjunk együtt valami…..
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel…..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..
A csak teljes értékében felhasználható étkezési utalványok beváltása az egy-és kétforintosok nélküli világban meglepő fordulatokat produkál. Általában nem bajlódnak a boltok a visszaadással és simán megtartják a pár forintot, de a Tesconál ez nem ilyen egyszerű.…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
A Homár történetének legtitokzatosabb sztorijaként indul keddi nyitókrimink. Schakaal azt meséli, hogy telefonos + online módszerrel lefoglalt egy kétágyas szobát a fenyvesi Péter panzióban, aztán a csajával levonatoztak a helyszínre, ahol üres házat találtak. Értik, egy élő…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..