Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rl.judit

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kérdeztétek csodálkozva, kissé megrovóan vagy épp őszinte érdeklődéssel, hogy na és tényleg jött velem 10 napig a kislányom? Tényleg. És hogy milyen volt ez a 10 nap? Őszinte leszek: meghatározó élmény, rengeteg csodás pillanat, jó pár mélyponttal tarkítva. Amilyen egy kisgyerekes család…..
Szikrázó napsütés, jobb oldalon a Balaton, azon túl a hegyek szépen sorjában, mi meg csak megyünk, egyre nagyobb mosollyal, összeszokottan. Kezdünk megérkezni a vándorlásba, de a fonyódi szakaszon ez nem is csoda.  / A mai képeinket Chripko Lili készítette. "Most úgy vagyok, hogy egyedül van…..
A MOL Nagyon Balaton bemutatja: Balaton Camino 2019 Mekkora a Balaton kerülete? 300 000 lépés! Idén harmadjára indul útnak a Balaton Camino. A 2017-es, zimankós februári és a 2018-as, kánikulába hajló májusi túra után idén ősszel októberben indul a Balatont megkerülő séta. A szervezők – Budavári…..
Balaton Camino Balaton Camino 2019 2019.07.22 15:07:04
VÉGRE! Itt a 2019-es Balaton Camino időpontja!❄Végigjártuk már 2017-ben télen, a befagyott Balaton mellett.� Megnéztük a tavaszi, virágos, ébredező Balatont 2018-ban.�2019-ben következzen az ezerszínű bordó-sárga-barna levelekben pompázó, szürettől zsongó ősz! �SAVE THE DATE: 2019. október…..
10 nappal és 209 kilométerrel később visszaértünk Balatonföldvárra, megölelgettük egymást a jeges szélben, bepattantunk a kocsiba, és hazajöttünk Budapestre. Ezzel vége a 10 napos kalandunknak, de még a naagy összefoglaló elmélkedésünk előtt, pár szó az utolsó napról. Szitáló eső, de a frizura…..
A kilencedik napé volt a legrövidebb táv, de azért ma is léptünk több mint 22.000-t. Holnap meglesz a 300.000 lépés, ami azért elég jól hangzik, de leírni is hosszú, hát még legyalogolni. Amikor tegnap azt hittük, hogy az északi partra néző panoráma már nem fokozható, akkor fonyódi házigazdánkkal…..
Elég sokat gyalogoltunk eddig a kanyarig, ahol ma Keszthely felől újra a déli partra kerültünk. Mondhatnánk, hogy hipp-hopp, de nem lenne igaz: egy hete vagyunk úton, és ma is leléptük a magunkét. Az elmúlt napokban sokat beszélgettünk arról, hogyan érnek körbe az ismeretségek, így amikor a…..
Ez a nap a feliratoké és az idézeteké, meg a szép kilátásoké és a trash megérkezéseké nekem. A Szépkilátón kezdődött egy Eötvös Károly idézettel, kicsit tovább haladva elképzeltem, ahogy a Soós család a villájából lecsoszog arra a partszakaszra, ami gyalogosok és biciklisek egybehangzó állítása…..
Egyik hihetetlen élményből csúszunk a másikba, és néha nem jutunk szóhoz, annyi kedves érdeklődést, meglepetést, támogatást kapunk a sétánkhoz. Például egy tortát a mai útvonalunkkal? IGEN. A Tihany-Aszófő rész az egyik kedvencem, úgyhogy izgatottan vártam. Most értem el arra a pontra, hogy…..
Elindult a Balaton Camino! Ezt a bejegyzést már mai szállásunk, a Mala Garden melegéből és wifije mellől írjuk, hoztunk nektek képeket és a napunk legszürreálisabb pillanatáról is olvashattok! A reggeli budapesti köd ellenére szuper napfényes idővel indult a sétánk: Balatonföldváron nagyon kedvesen…..
Balaton Camino #comingsoon 2017.01.16 16:49:38
Fiatal vállalkozóknak szóló sorozatunk első két részében a céges telefon és a céges autó adózásával kapcsolatos tudnivalókat szedtük össze, most pedig lássuk, milyen lehetőségek kínálkoznak a cégautó finanszírozására. Cégautó vásárlása és használata Vállalkozásod működése során szükség lehet a…..
Korábbi cikkünkben már utánajártunk, hogy milyen módjai vannak egy magánszemély céges telefonhasználatának, most pedig a gépjárműadó kérdését járjuk körbe. A cégautó közterhei A cégautó vásárlásával és magáncélú használatával együtt járnak olyan közterhek, melyek külön odafigyelést…..
A legtöbb magyar állampolgár használ telefont, és a legtöbb családban van autó is. Ha vállalkozol, már csak az a kérdés, hogy ezeket az eszközöket magánszemélyként használod-e, vagy beviszed a cégedbe (azaz cégként megvásárlod) őket. Cikksorozatunkban segíteni szeretnénk mérlegelni e lehetőségeket,…..
A LeasePlan - vezető gépjárműflotta kezelő és finanszírozó cég - segítségével jelentősen csökkenthető cége gépjárműparkjának valamennyi költsége a teljes futamidő alatt. Az együttműködés során minden partnerünknek testreszabott, az egyéni igényeinek legjobban megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Ennek…..
Akárhogy is nézzük, a kelbimbó sem rengeti meg az ételnépszerűségi listákat. Persze, mert mindenki az ipari mirelitből ízetlen vízben főtt rohadásízű gömbökre gondol. De most majd megmutatom nektek! Miért, ó miért nem szerettek?   Ahogy a zellerre, és majd szép sorjában a többi megutáltatott…..
Nem nagyon tudok olyan embert, aki a kedvenc zöldséged, vagy kedvenc kajád kérdésre a ZELLERT válaszolná: valamiért igencsak mostohán bánunk ezzel az ízes-szagos-zamatos  -tessék, mondjuk csak ki- gyökérrel. Hát ez elég szomorú. Pedig, pedig! A zeller nemcsak az a kásásan…..