Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberalis velemenyTERROR

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy az EU használni tudja eszköztárát Magyarország ellen, ahhoz szükség volna Orbán együttműködésére is. A Fidesz mégsem tágít Sorostól a kampányban. Ausztria nem szeretne a magyar kormány farvizén haladni...
A híres-hírhedt kormánypárti publicista Bayer Zsolt élete bővelkedik a nagy fordulatokban. A Népszabadság egykori főmunkatársa ma a Magyar Időkbe ír és az Echo TV-ben műsorvezető. Már önmagában sokat elmond valakiről, hogy ennek a két orgánumnak a munkatársa, azonban Bayer Zsolt bőven túltesz…..
A TASZ arra buzdít: két X-szel szavazz, érvénytelenül! De biztonságos-e az érvénytelen szavazás, különösen, ha alig lesznek ellenzéki delegáltak a szavazatszámláló-bizottságokban? Ebben az írásban megmutatjuk: a választások tisztasága miatti aggodalom nem ok a távolmaradás mellett. Viszont jó okok…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Függetlenül minden társadalmi, vallási, politikai meggyőződéstől mindannyiunk közös ügyének kell tekintenünk az erőszak elleni küzdelmet. E szerint kell tenni azért, hogy azokat, akiket józanész, erkölcs és gerinc nem tart vissza, a hosszas börtönbüntetés és a társadalmi páriává válás kilátása…..
És ha belebukik, akkor azt csak magának köszönheti...
Sokan tartottuk szemünket a mi Janónkon, ráadásul ezúttal mindkét oldalon. Kíváncsiak voltunk, Áder aláírja a közpénzjelleg elvesztését lehetővé tevő orbáni agyszüleményt, vagy nem kíván bólogatni a ne zavarj lopás közben törvénysorozat újabb gyöngyszeméhez. Szerencsére Áder szerint: "hazánk…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.03.10 12:44:23
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
Gigantikus felhőkarcolók, víz alatti városok, 3D-s nyomtatóval alkotott otthonok. 100 év múlva ez lesz a valóság – derül ki egy jövővel foglalkozó új kutatásból...
Az egyik lehetőség természetesen az, hogy a magyar miniszterelnök elveszítette a józan eszét. Elszakadhatott az a vékony zsinór, ami őt még a valósághoz kötötte, és azért mond olyanokat, hogy külső erők által gerjesztett akció a pedagógusok tiltakozása. mert "Lássuk be,…..
Morálisan egyre lejjebb dolgozza magát az Orbán-kormány, ettől még akár meg is nyerhetne egy előrehozott parlamenti választást. A kérdés már csak az Magyarországon, mi kell ahhoz, hogy az emberek felocsúdjanak "Hoffmann Rózsika álmukból". A kormány elveszi a jövőt a fiataloktól azzal, hogy pénzt von…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.02.11 00:42:18
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "Gyurcsányról meg maga Polt Péter állítouta ki az igazolást, hogy semmi törvény ellenességgel nem vádolható."
Azt elismerem, hogy az Orban kormany egyetlen, de megbocsajthatatlan bune, hogy azok a kekruhas bunozok, es felbujtoik, akik 2006-ban oltek, vertek, gyilkoltak, kinoztak, sortuzeket vezenyeltek az emberekre, meg mindig nem toltik ELETFOGYTIGTARTO BORTONBUNTETESUKET.
Es nem valami szar 20-30 evrol beszelek, hanem tenyleges eletfogytiglanrol, hogy soha tobbe ne hagyhassak el a bortont.
Ez valoban SULYOS bun, hogy 1956 utan, 2006 is megtorlatlan, buntetlen maradt.
SEMMI MAS PROBLEMA NINCS AZ ORBAN KORMANNYAL.
Budapest a huszadik század derekán, mindössze 12 év eltéréssel két alkalommal is súlyos harcok színterévé vált. A több tízezer halott és sebesült mellett hatalmas károkat szenvedtek a lakó és középületek, valamint a városi infrastruktúra is. A harcok elmúltával hosszabb-rövidebb ideig számos kilőtt,…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.02.10 21:06:15
Justin Kerrigan vagy nem egy túl okos ember, vagy a világ legnagyobb trollja, és én hajlanék az utóbbira, csak olyan őszinte az arca a videóban, amikor azt mondja, hogy 21 000 dollárt költött négy Super Bowl-jegyre és összesen 30 000 dollárra saccolja a hétvége költségét (az most…..
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.02.03 01:13:50
@ern0: A miniszterelnok annak idejen, megfigyelni es bomlasztani volt a Soroseknal, mert mar akkor is a liberalizmus ellen harcolt.
Liberalis velemenyTERROR 2016.02.03 15:24:00
@Baszki, nincs már mit ellopni...:

"Baszki, nincs már mit ellopni...

0 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt

2016.02.03. óta tag."

Sose ertettem, ezek a kozlesek mire jok.
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Elég meredek pletykát hallottunk, nem is merjük tutira mondani, hogy igaz: a TV2-t megvásárló Andy Vajna olyan szabad kezet adott Dirk Gerkens vezérigazgatónak, hogy tök önként felvette maga mellé Habony Máriát, Habony Árpád testvérét, akiról mindössze annyit tudunk, hogy 2003 óta egy Színes Tinták…..
A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.01.27 01:57:42
@pamut: Te nem konzervativ vagy, hanem egy komcsigeci, sorosberenc, liberaltbuzizsido faszkalap.
Gyakran vádolják a jelenlegi magyar politikai ellenzéket azzal, hogy minden önmagáért és közös érdekeinkért kiálló egyénre ráakaszkodik, attól függetlenül, hogy az illető szimpatizál-e az adott párt(ok) nézeteivel. Említhetnénk Sándor Máriát, a fekete ruhás ápolónőt, Horváth András egykori…..
Liberalis velemenyTERROR 2016.01.17 13:48:16
A magyar egészségügy állapota régóta válságos, de mára végveszélybe került, az egész rendszer haldoklik. Mindeközben a Fidesz nem tesz semmit a magyar egészségügy válságának enyhítéséért. Másra költ, mint amire kell. A többit pedig ellopják. Az Együtt szerint a kormány tétlenkedésére már csak egy…..
Én arra tippelnék, hogy a segélyhívós operátoroknak valamiféle protokoll szerint kell az adatokat felvenniük, nem a saját heppjük a sok kérdés, és az, hogy akár többször is visszakérdeznek, de mivel Tamás mérgelődő levele nem az első a témában, most már megkérdezzük a bonyolultan semmitmondó…..
Hogyan lesz ebben a Jabbává terebélyesedett Fidesz által megerőszakolt, megalázott és kirabolt országban végre olyan ellenzék, amely képes megszólítani a polgárok azon nagyobbik részét, azokat, akik egyformán vannak torkig Orbánnal és Gyurcsánnyal, akik utálják a magát cukinak…..