Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Widár

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interneten vásárolni kényelmes, mert ki sem kell mozdulni érte és 8 napon belül szó nélkül vissza lehet küldeni a cuccot. Kivéve, amikor nem. Naiv ügyfél a hasznosholmik.hu-ról rendelt ágyneműt, ám a kiszállított termék paraméterei nem egyeztek a rendeléssel, így saját…..
Widár 2011.09.30 15:57:21
Widár 2011.09.30 16:00:33
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
Widár 2011.08.31 15:35:42
@TH:
csak tippelni tudok, de szerintem a pincércsaj próbált lemenni a szintjére és ezt szemelőtt tartva komunikált vele:
-van-e itallap?
-van.
Ennyi, nem KÉRTE, csak érdeklődött, hogy van-e nekik olyanjuk :D
Félre a tréfát, ezt a stílust azért akkor sem engedheti meg magának egy pincér se!
(még akkor se, ha nyilván az "adjonisten" váltotta ki ezt a magatartást a fáradt személyzetből, akiket szívből tudok sajnálni a sok primitív és bunkó vendég miatt.
Na ezért nem leszek én soha vendéglátós :)
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Ilke teljesen kibukott azon, hogy hiába adott meg számlaszámot az Allianznak, postás fogja kihozni a reálhozamát. Igaz ugyan, hogy ő közben tett egy kisebb kitérőt, ugyanis rájött, hogy a megadott számlát időközben megszüntette, és próbált módosítani. Az a lényeg, hogy a…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Widár 2010.02.25 00:23:51
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
Widár 2009.08.15 14:04:25
@b[ALien] a kopasz baba:
köszi :)
Sajnos az a kutya már nincs meg, de nagyon jófej volt és tényleg minden gyümölcsöt szeretett.
Most van helyette egy Macskusz Kitekattusz :)
Widár 2009.08.15 15:08:47
@b[ALien] a kopasz baba:
Sajnos nem ismerem Dagit, biztos jófej. A repülő macskás kép nagyon jó :)
Ez a kis nyavalyás meg folyton a jelszómat szeretné beütni :)
Régi cicám szintén főzelék-faló volt. A spenótot imádta :p
Widár 2009.08.15 15:18:46
@b[ALien] a kopasz baba:
Remélem ez is óriás lesz :)
Sajnálatos, de vár rá egy golyótlanítás a későbbiekben :D
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Widár 2009.08.15 08:48:11
Sokszor írtuk már, hogy nincs lejjebb, de újra és újra meg kell lepődnünk, most például az Ebédmester bőrvastagságán: az ételkiszállító cégnél felvették levélírónk rendelését, vissza is igazolták, majd másnap mégsem akarták kihozni, mert Ferihegy annyira messze van,…..
Widár 2009.08.12 09:02:53
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
A Homár-olvasók egyik nagy nyári kedvence volt az a túlmozgásos polgárőr, akiről a Homár mailhaverja, Gábor - a kommentekben emiatt később: mailhavergabor - azt állította, hogy a kocsijával le akarta szorítani az útról a velencei tó mellett. Vérmes polgárőrünk police-os…..
Widár 2009.08.03 15:48:42
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
A Panka által a Bank center mellett fotózott backdoor rávilágít a nagyvárosi tömegember mélyen gyökerező vágyára, hogy az aszfatdzsungel bármilyen kis darabkáját lekerítse, és a sajátjának mondhassa. A nagyvárosi elidegenedés emlékműve mégsem lett torokszorító, mert a…..
Widár 2009.06.25 13:41:27
Widár 2009.06.25 14:33:15
@amugy36:
de, a pisi is gáz a járdán.
főleg, ha rendszeres.
Macsek biztosan nem fog többet Update-kaját rendelni, hiszen bár nyilván nem direkt került az üvegszilánk a csilisbabjába, talán csak akkor járt volna rosszabbul, ha egy kisalien ugrik elő belőle: Három kicsi gyermekünket nevelő feleségem mindennapjait megkönnyítendő hétközben…..
Archie 2 hónapig élvezhette zökkenőmentesen a Citibank szolgáltatásait, majd jött a meglepetés: minden előzetes tájékoztatás nélkül lezárták a számláját és bevonták a kártyáját. Mindezt azért, mert a bank hibásan nyitotta meg a számlát és így próbált szépíteni.…..
A hír ennyi, aki most keres járatot, szerezzen nyomtatott verziót, mert az oldal ugyan bejön, de ha rákeresünk bármilyen járatra, annyit ír ki, hogy An invalid character was found in text content. Line: 627 ø á$é   ø $<.update: Már megy a menetrend...
Ritka történet, ahol a bank a figyelmes, hozzáértő és segítőkész, de itt mégis ez a helyzet. Ami nagy szerencse, mert a Kalocsai Földhival annyit szívatta a szerencsétlen gazdát, hogy valakinek észnél kellett lennie. Hitelt szerettünk volna felvenni, melynek feltétele az volt,…..
Widár 2009.06.23 13:54:28
@hatesz: nálam is társasházi szitu, nyilvántartásba vételi kérelem mellé illeték befizetve,minden oké. Egyszer aztán kapott az egyik szomszédom (és az a bank ő a hitelét felvette) egy értesítést , miszerint én ...név, ...lakcím, ...hrsz, ...mindenizé, nem fizettem be az illetéket ezért elutasítják a kérelmet.
Namost én annál a banknál a világon se vagyok, tök máshol vettem fel a hitelemet.
Nem tudom itt is mit kavart a földhivatal, de én szartam a dologra, mivel be volt mindenem fizetve.
A szomszédom ügyvédje meg jól eligazította őket :)
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
Widár 2009.06.22 14:56:01
@Kulics: ujjam alól vetted ki a betűt :)
Szubjektív dolog nyilván, de nekem a Zöld Péter volt a favoritom a Millenárison. Van nagyobb, korszerűbb és izgalmasabb játszótér is, de olyan, amelyik egyszerre lenne karakteres, egyedi és közben baromi jól játszható, sehol sincsen. Most már a Millenárison sem. (Aki nem…..
Widár 2009.06.22 14:46:28
@Gestas:
jóhogynem má' gumilövedék :D
Egy kívülálló számára nehezen megfejthető backdoor-t küldött nekünk Viktor a XII. kerületből. Valami durva történhetett a házban, ahol mindenki átkozott. Éppen a pécsi házmester tábláinak elolvasása után mentem ki egy Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házba, ahol a…..
Widár 2009.06.22 13:29:14
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
Ha egy ötlet jó, akkor nem baj, ha másoknak is eszébe jutott már. Sõt az sem, ha nagyon sokaknak. Ezért lehet, hogy a Geszti Péter-féle Akció-Nxs ügynökség webkamerás-csoportszexes reklámját annyi fogyasztó szereti. Azt, amelyikben a szellemi fogyatékos leány ismeretlen okból egy…..
Widár 2009.06.19 15:30:15
Az előző hétvégén kutyás napok voltak a Mammutban, vagyis be szabadott vinni az állatokat. Nekem jelenésem lett volna a Mammut 2 emeleti kisállatboltjában, mert elkészült Puma kutya nyakbavaló bilétája. Csak a hét elején tudtam végül bemenni, ekkor mesélte el a egyik My Pet-es…..
Widár 2009.05.29 14:49:37
OFF
@monsterdog: milyen kutyád van?
ON
David olyan átverés áldozata lett az Auchanban, amit bizonyítani ugyan nehéz lenne, de mi abszolúte hiszünk neki, mert egy ilyen sztorit az égvilágon semmi értelme nem lenne kitalálni. És nincs az a Homár vagy olvasó, akinek ilyen beteges fantáziája lenne. David ugyanis…..
István kirándult, aztán megszomjazott, betért egy cukrászdába és Traubit ivott. Eddig hétköznapi a sztori, az viszont már kevésbé, hogy olvasónk felségjelzés nélküli, törvénytelen üdítőt vásárolt. Külön pikantéria, hogy a címkementes terméket az eredeti palackba…..
Widár 2009.05.12 13:16:37
@punpa: nahát, ez a verzió eszembe se jutott! És tényleg! A kisüveges Coca Cola.
Mondjuk közelről nem láttam Traubit már vagy 5-10 éve, de akkor még az én emlékeim szerint is az a fehér, üvegrenyomtatott felirat volt, amit itt már valaki írt.