Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mollyhooper

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először 2010-ben volt szerencsém részt venni a monte-carlói tévéfesztiválon, akkor, amikor éppen az 50. évfordulójukat ünnepelték. A fesztivált Ranier herceg annak idején azért hívta életre, mert megirigyelte Cannes-tól a filmfesztivállal járó publicitást és celebhegyeket, nem mintha Monacónak saját…..
mollyhooper 2019.09.11 21:45:13
Itt van benne, ebben a fél percben valahol. Ez az évad eddig kifejezetten fasza, Rick halála a legjobb dolog, ami ezzel a sorozattal történhetett...
mollyhooper 2019.01.29 15:37:02
@scz_hun: Vicces lenne, de mondjuk eltelt 6 év, és Rick nem igyekszik vissza Judithért. A szerető apa! Hogy van ez? Ennyire lekapta volna a Kukabúvár csaj?
Néhány héttel ezelőtt, nem minden botránytól mentesen, távozott Ruth Wilson a Viszony című sorozatból, aminek addig ő volt az egyik főszereplője. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Wilson karakterét alakító Joshua Jackson nem lesz állandó szereplő az itthon az HBO GO-n látható sorozat…..
Jó, az a libabőr, amit az első évados előzetes láttán éreztem, az nincs meg, de így is nagyon frankó lett az első előzetes. Több idősík, rém tehetséges főszereplő, valami Nagy Rejtély, mi kell még? Januárban jön...
Végül is, csak idő kérdése volt. Tavaly 91 jelölést gyűjtöttek be, és lettek másodikok az HBO mögött (110), idén fordult a kocka, és a Netflix 112 nevezéssel az első helyre ugrott a tévés Oscaron. A második HBO 108 nevezést kapott, a harmadik NBC 78-at. Ez persze nem azt jelenti hogy ennyi díjat…..
mollyhooper 2018.07.12 21:13:31
@PuffCinq: Amúgy Jennifer Jason Leigh is megérdemelte volna az anya szerepéért. Juj de jól csinálta!
mollyhooper 2018.07.12 23:13:09
@takingsider: Jodie Comer zseniálisan ijesztő. Megérdemelné az Emmyt.
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
mollyhooper 2018.06.02 21:22:03
@davinci66: Én rá szavaznék! ;)
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
MICHONNE Búsan brummog a nagybőgő, ilyen szomorú dallamok tán csak Frodóék pokoljárását kísérték a mordori kertek alatt. De van ám oka Grimeséknak is az orr lógatásra: legnagyobb fiuk odalett, az otthonukat porig égették, az új lakók személyében néhány zombi ténfereg csak…..
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
mollyhooper 2018.02.28 15:18:36
@Georges Thenault: Azokat a részeket amikben nincs benne (nyilván drága a gázsija, sok üres rész van olcsóbb szereplőkkel) nem is szeretem annyira. Ezt a 3 másodpercet meg hagyjuk is, mert ez felbosszantott.
Nem felejteni a Magyarországról kivonuló FOX hattyúdalának is tekinthető nyolcadik évad hamarosan indul, az amerikai vetítés hajnali 3-kor lesz tán, de este tíztől már szinkronnal is megnézhető a zombis túlélőkaland, amiben még mindig Negan a főellenség, Rick meg a szokásosnál is jobban meg van…..
Még idén jön a BBC-re a Patrick Melrose című, ötrészes minisorozat, amiben Benedict Cumberbatch egy hatalmas gyökeret alakít. A fenti trailer alapján hitelesen. A sorozatról itt írtunk bővebben, további szereplők: Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh és Allison Williams...
mollyhooper 2018.01.05 19:01:46
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
mollyhooper 2017.12.13 21:41:01
@koschwarz: Ezekiel dumáitól én is kivoltam. A pasimmal a "zombiapokalipszis Coelhoja"-ként emlegetjük.
mollyhooper 2017.12.13 21:41:46
@koschwarz: Ezekiel dumáitól én is kivoltam. A pasimmal a "zombiapokalipszis Coelhoja"-ként emlegetjük.
Meg egy előzetesünk is, tessék. A Sky Atlantic (a brit kvázi HBO) új sorozatában Cumberbatch Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Indira Varma, Holliday Grainger, Blythe Danner és Allison Williams társaságában szerepel majd, megint lesz rajta egy ikonikus feöltő, de most nem nyomoz, csak él majd, nem…..
mollyhooper 2017.11.30 18:58:29
Három rész alatt lelőttek egy csomó embert. Ennyi a The Walking Dead új évada, az All Out War alcímű, és végre értem, miért nem fog Maggie szülni ebben az évadban, hát azért, bazdmeg, mert az évad végére még csak egy nap fog eltelni, már ha szerencsénk van, ugye. Nem értem a showrunnert és az…..
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
mollyhooper 2017.08.22 20:42:00
@Drednaught: Felnyerítettem a fókás hozzászólásodon. Király vagy!
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
mollyhooper 2017.07.15 14:50:09
@savrola: Az nem Sebestyén Márta volt, hanem tippre Herczku Ági. Mindegy, én a fején a műmadártól voltam ki, de teljesen.
Speak, a magyar rapper 2003-ban, többek között Takács Tamás és Bebe közreműködésével követte el a Stop the War című nótáját, ami a gyerekes szöveg mellett leginkább elképesztően tré angolsága miatt lett az internetes népművészet egyik kedvence, hovatovább, korai sarokpontja. A jí, kommon beépült a…..
mollyhooper 2017.05.08 09:03:14
mollyhooper 2017.05.08 09:48:46
@wowerman: De! Abszolút!
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
Aki magyar szinkronnal szereti Sherlockot, és nem Cumberbatch eredetei hangján, az jól figyeljen, mert egyszer mondom csak el: ma este 9-kor jön a Sherlock 4. évada az AXN-re. A 4. évad nekem nagyon nem tetszett, de ettől még simán lehet jó, sőt, az én egyik kedvenc sorozatom jelenleg a Designated…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként Jon Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive…..
Ashley Graham újra a Sports Illustrated legdögösebb bikinis modellei között van. A 28 éves plus size modell mindig is büszke volt telt alakjára és nem volt hajlandó takargatni a bőrhibáit. Elképesztő önbizalma van és pontosan ez a hozzáállás tette az egyik legkeresettebb plus-size modellé. Sok…..
A gyaloghídon átérve, máris a múltba jutunk Eredetileg csak a kikötőben lévő hajókat akartam fotózni, a Pesti oldalról. Aztán úgy gondoltam, ha már itt vagyok, akár be is mehetek. Később feleségemmel is körbenéztünk, tanulságos volt. A Népsziget úgy ahogy van, a múlt lerakata. Egy sajátos…..