Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üres mező

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre mondják, hogy nem a kor teszi az embert. Idősebb korukban is megvillantják az egykori Playboy nyuszik csodás alakjukat és dögösen kacérkodnak a kamerával! Hugh Hefner is megmondta: Aki egyszer Playboy nyuszi volt, örökre az is marad ;) Ben Miller és Ryan Lowry alkotásait láthatjuk: Candace…..
Sziasztok. Itt újfent Ragnafan1192 húz elő egy toplistát a kalapja alól. Én már több, mint 10 éve vagyok animés és ezalatt az idő alatt számtalanszor hallom azt a nevetséges kijelentést: Az anime gyerekeknek való. Ez főképp amiatt van, hogy mikor bejött az anime, mint szubkultúra, akkortájt az ORTT…..
üres mező 2017.01.11 17:07:13
@Ragnafan1992: Igen, ez volt az én problémám is. Ez a leglustább módja, amellett érvelj, nem gyerekeknek való. Csak abból, hogy nem gyerekeknek való, még nem következik, hogy érett. Ilyen alapon az első bekezdés utolsó mondatát is át lehetne húzni és megcsinálni azt a hentai listát. Emelné annyira a médium reputációját, mint a slasher horror gore pornó.
üres mező 2017.01.11 17:11:43
@üres mező: Kiegészítés:
Én, ha meg akarnék győzni valakit arról, hogy az anime nem gyerekeknek való, azt tartalommal és nem felszínnel/körítéssel próbálnám elérni.
Sziasztok! Nos embriók ha már Mangi megcsinálta a saját listáját akkor illendő lenne nekem is összegeznem azt a 3 sorozatot ami szerintem a legjobb illetve a legrosszabb volt a 2016-os évben! Lássunk is neki!..
üres mező 2017.01.11 17:03:25
@Mangekyo22:

Én sem vagyok a stúdió rajongója, nem dobtam el magam semmitől, amit eddig a Witt kiadott, de azért valljuk be, voltak idén ennél sokkal pocsékabb darabok is.

50-55%, at elég sok, tippre úgy 100-120 TV anime, plusz filmek, OVA-k, ONA-k. Abból kifutná egy 3+3-as listáról többre.

Mellesleg nekem alapjaiban ennek a listának a szellemiségével van bajom. Itt vagytok most szerkesztők hárman, aztán egyikőtök úgy dönt, kiad egy személyes listát, amin a helyezetteknél az dönt, hogy az adott szerkesztőnek aznap merre lóg. Ha meg másnak nem lesz kedve bejegyzést csinálni, az a blog véleménye. Tavaly talán csak te csináltál és a Young Black Jack lett az év animéje, ami, mint egy szigorúan személyes lista, persze, oké (én mondjuk eldobtam 1 rész után a francba). Viszont mint 2015 objektív LEGJOBBJA, azért ne már. A legrosszabbakkal is szintén vitatkoznék, de most ez nem arról és most már nem is erről a listáról szól. Ha valaki összekeveri a legjobb/legrosszabbat a szeretem/utálommal, arra amúgy is harapok.

Alapból sok szervezést nem látok a blog mögött, mindenki posztolja, ami eszébe jut. Itt most adott 3 szerkesztőtök, össze lehetne úgy ülni, hogy mindenki nevez 10-10 címet, aztán összevitatkoztok ►egy◄ listát. Pláne, hogy kétlem, hogy 100%-ban fedi egymást, amit a néztek.
Szegasztok! Eltelt ismét egy újabb év, s itt az idő, hogy kiadjam 2016 legjobb és legrosszabb anime sorozatainak "díjait"! Sajnos habár elég sok sorozat volt, úgy döntöttem, hogy idén csak az első három helyezettel foglalkozok mindkét kategóriában! Akkor hát lássuk 2016 legjobbjait és…..
üres mező 2017.01.11 16:43:48
@Mangekyo22:

Ez a Keijora is pontosan igaz (nem akar többnek látszani, nem akar álfilozófiát lenyomni a néző torkán). Egyszerűen gúnyt űz ebből:
www.youtube.com/watch?v=2L3ibt590KE

Félreértés ne essék. Nem tenném egy általános TOP20 listába se csak tavalyról sem. Se TOP jóba, se TOP rosszba.

Megjegyzem én sem adok sokat mások véleményére, ezért nem olvasok kritikákat sem valami megnézése előtt. Esetleg után, ha nem értem, mi a nagy, enyémmel nem egyező visszhang. Listákat viszont szívesen böngészek át, mert sokat elárul a listaíróról, mit és miért tesz rá.
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
üres mező 2016.12.06 09:33:09
@hordalek: Nem kormányellenes, ellenzéki. A kettő alapvetően nem ugyanaz. Persze, tudom, nektek mindenki ellenség, aki nem ért veletek egyet.
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
üres mező 2016.12.01 13:47:37
@Yoss: Nem azt mondtam, hogy nem értelmes, sok mindenben egyet tudok érteni vele. De ha imidzs, ha nem, elég vállalhatatlanul tudja magát előadni vitában/párbeszédben. Üvöltve, személyeskedve, a vitapartnerébe fojtva a szót. Amíg monológot mond, egyedül beszél, addig nincs gond. De amint meg kell valakivel osztani a színpadot, egy tapló gyökér. Sokszor még azt sem hagyja rendesen szóhoz jutni, véleményt kifejteni, akivel egy véleményen van. A szavába vág és mondja a magáét.
Sziasztok!Lehet hogy kicsit morbidul fogalmaztam a címben. A Minap olvastam az 1000 film amit látnod kell..című könyvet és egyetlen anime szereplt csak benne. Tehát gondoltam készítek egy animés lsitát is hasonló témában igaz az 1000-et mindössze 20-ra csökkentve.Kezdjünk…..
üres mező 2016.07.17 13:00:46
@Szijj Norbert: Nem! Egyszerűen csak nem. Ennek a magyar szinkronja tényleg a jobbak között vannak, de még így sem ér közelébe az eredetinek. A színészeket/hangokat, főleg Katara hangját borzasztóan választották meg, nagyon idegesítő, a játékon pedig nagyon érezni, hogy ezt csak és kizárólag gyerekeknek célozták. Akkoriban még erősen élt az a komcepció hogy ha rajzolva van, akkor az csak gyerekeknek megy, ami csak 2010 után kezdett el oldódni.
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
üres mező 2016.04.23 14:10:55
@Gyűrött Papír: A kevés izmot is elveszíted, ha felhagysz az edzéssel. És nem is lassan. Hát még ha egy testépítőről van szó, aki akár doppingol, akár nem, napi szintű több órás edzéssel és speciális étrenddel tudja egyáltalán fenntartani azt az izomtömeget.