Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jetilovag

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy: tiszteletem minden lovagkeresztesnek, különösen azoknak, akik megérdemelten kapták a díjat, bármilyen területen is értek el eredményeket. Kettő: minden kitüntetett azt csinál a lovagkeresztjével, amit akar. Kitűzheti a kandalló fölé, feltűzheti az öltönyére, berakhatja a széfjébe avagy a…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
jetilovag 2016.01.06 03:50:31
@fehérfarkas:

http://propeller.hu/itthon/3182300-kifakadt-bevandorlokra-mandiner-szir-szerzoje?utm_source=mm-2016-01-05&utm_medium=email&utm_campaign=Kifakadt%20a%20bevándorlókra%20a%20Mandiner%20szír%20szerzője
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatójának írása.   Tíz jó tanács a legkülönbözőbb ideológiák képviselőinek Válasszatok életszerű kiindulópontokat magatoknak! Induljatok ki abból, hogy egy országban éltek, s bár az…..