Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duke.ekud

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a Kúria a szocialisták népszavazási kérdését engedte át, lépéskényszerbe kerültek Orbánék. A vasárnapi boltzáras kutyakomédiának nem az lesz a végkimenetele, hogy majd elmegyünk és szavazunk róla, az tuti. A bérplafon és a földárverés mellé került vasárnapról döntő kérdés az, ami akkora…..
duke.ekud 2016.04.07 20:45:10
@dr. mesterseges szinezek: Elhiszem, hogy a fideszesek egy jo resze nem ert egyet (en sem) a vasarnapi zarvatartassal, de miutan, mar most vilagossan ki van mondva az mszp reszerol, hogy ez kormanyellenes nepszavazas, ezert GARANTALT, HOGY NEM LESZ OLYAN FIDESZES AKI A SAJAT KORMANYA ELLEN SZAVAZNA !!!!!
Ahogy 2 millioan kimennek egy bekemenetre, garantalom, hogy ezek az emberek, ugyan ugy a kormany mellett fognak szavazni, AKARMI MI LESZ IS A KERDES !!!!!!!!!
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
Ez van, elég sokan bevették, hogy a felfújhatós banánnal trollkodó, majd könnyed dádában részesülő pali és az olaszul beszélő riporter videója valódi, és nem egy színészekkel eljátszott móka. Azért röhögni így is szabad. ..
A Seabin egy éjjel-nappal működő vákuummal ellátott szemetes, mely a kikötők és öblök tisztán tartását segíti. Képes bármilyen hulladékot bekebelezni, ami a vízben található. Bár egyelőre még csak kis méretben kapható, ez lehet az egyik megoldás a Föld vizeinek megtisztítására...