Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelevéz

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negatívok, melyeket éppen előhívni készülünk, több mint félévesek immár, az exponált képek egyszerisége és varázsa mégis azt követeli, hogy elővegyük merev, fekete-fehér jegyzeteinket, és megpróbáljuk visszaadni azt a rengeteg színt, mellyel 2011 legjobb kóstolóján…..
  A Cseh Köztársaság ma elhunyt egykori elnökének beszéde a Stanford Egyetemen   Nemrég érdekes könyvet olvastam egy cseh-amerikai pszichiáter tollából. A szerző nagy részletességgel és megjelenítő erővel ismerteti a módszereket, melyekkel az évek soránolyan…..
Kevés olyan bicskanyitogató dolgot tudnék elképzelni, mint a vörösiszap-katasztrófára kicsinyes PR-akciót építeni. Ráadásul különösen bántóan kisstílűnek hat, ha az általában példás társadalmi szerepet vállaló Concorde csoportnál indít el valaki furcsán…..
vizit Táguló horizont 2010.05.23 15:11:00
A profilváltás apropóján.A vizit, eredetileg egészségügyi rémtörténetekkel indult, melyeket egy szörnyű élményekben bővelkedő több esztendős vesszőfutás indukált. Akkoriban még abban az állapotban voltam, amikor látogatókat fogadtam. Orvosokat, szakápolókat, rokonokat,…..
Kelevéz 2010.05.23 16:43:34
 Itt állok az út végén elbocsájtásra várva. Ha kinyílik a kapu és Szent Péter megkérdi mit tanultál Szentpéterváron, hát nemtudom mit felelnék. Azt, hogy a hideg -20-nál kezdődik ? Vagy azt,hogy a finneknél karácsony reggelén az a szokás, hogy az egész család együtt…..
vizit Év végi jókívánság 2009.12.24 21:00:00
Tisztelt Olvasók! Arra gondoltam, hogy a Téli Napforduló, a Karácsony és a közelgő Új Esztendő alkalmából, a mai napra időzítem jókívánságaimat. Illőnek érzem, hogy mindenek előtt, a köszönetnyilvánítással kezdjem ünnepi bejegyzésem.   Köszönöm - a…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. A mérsékelt égöv mind a négy évszakában legszebb arcát mutató néhány hektáros kert kapuin túli világgal kapcsolatban szerzett benyomásokkal folytatódik a saga. Első…..
Régóta képzem magamat, hogy ne legyek bordzsihádista. Hogy ne irtsam tűzzel-vassal az egyetlen igaz nevében a sok igaztalant. Hogy ne egyre kevesebbnek örüljek, hanem egyre többnek. De ha őszinte akarok lenni, az Almageszt egy káoszelméleti alapvetés az én borvilágképemhez képest.…..
Folytatom a péntekkel. Szakmai síkon fogunk evezni, akit nem érdekel annyira még átugorhat a következő postra. Ugyebár jelenleg részese vagyok egy Consulting Project nevű tantárgynak, minek keretében piackutatást végzünk a Nokiának. A téma a fogyasztói lojalitás növelése a…..
Kelevéz 2009.11.08 19:49:48
Nem dicsekvésből mondom (dehogynem!!), de ezt a képet (amely amúgy nekem is az egyik legkedvesebb a Week of Life sorozatból) a "Nap Képe"-nek választották a CivilEXPÓn.Amint azt bizonyára többen tudják is közűletek, a World Press Photo 09 kiállítással párhutamosan egy…..
Kelevéz 2009.10.05 21:55:47
Mindenki egyetért, bólogat, helyesel, meg kell csinálni de mindeki gyáva és fél bevállalni. Így hát maradunk a komfort zónában és a probléma ismét a szürkületbe vész. Így ment ez vagy 4 hétig. Persze voltak fellángolások, tiszavirág forradalmárok, de végül mindig…..
Kelevéz 2009.10.05 05:27:29
nite club Taillevent, Párizs 2009.09.10 17:23:00
Csináljatok egy teát, csukjátok be az ajtót, szóljatok a recepción, hogy a telefont nem tudjátok egy darabig felvenni, jelentkezzetek ki a kommunikációs csatornáitokból, dőljetek hátra, hosszú…..
Kelevéz 2009.09.11 08:54:11
Az alábbi írás nem az LMP hivatalos nyilatkozatának burkolt kritikája. Az eredeti szöveg szép, okos, megrendítő. Megfogalmazóját személy szerint is szeretem és becsülöm, mi több: ha van valaki, akit alkalmasnak tartok arra a posztra, amit jelenleg az LMP-ben betölt, őt…..
A user által szabályozható hőfokú láng 80 mérföldes szélben is biztonsággal gyújtja meg a tábortüzet, ami aztán persze feléget mindent a környéken, de ez már csak additív élvezet. A Brunton Helios Stormproof Lighter az egyik legszebb kialakítású szerkezet amivel ebben a…..
Látó-kör Január 2009.02.01 16:49:00
Kedves látó-körösök és körön kívüli barátaink!Úgy tűnik, az új év új lendületet adott a blognak. Tavaly február óta nem volt ilyen sok (61) bejegyzés! A kommentárok száma is szép, összesen  344, ami meghaladja a napi 11-es átlagot.Január 5-én kérésemre :-) elkezdte…..
Idén is megrendezik február közepén az Egri Borok Gáláját. Az Egri Borvidékért Alapítvány által életre hívott rendezvény fontos állomás a borvidék elismertetésének útján. A tavalyi év végén döntés született arról, hogy 2009-ben kik lehetnek tagjai az Egri Borvidéki…..
urbánus menekülés MONDÓKA 2009.01.12 10:12:00
Nincs ami hívna,Nincs aki fogna.Eltakarodtak a régi imák.Bár hova…..
Kelevéz 2009.01.12 10:52:26
Egy csodálatos napot terveztem el még tegnap este. Nincsen meló, nincsen hajtás. Egyszerűen csak folytatjuk a karácsonyi pöffet. És most az autó összes gehernyéje mind az én nyakamba zúdul.Pedig rohadt jól elterveztem a mai napot. A fiamnak megígértem, hogy valami kimondhatatlan…..
Árvay János, a tokaji Árvay és Társa Pincészet alapítója és társtulajdonosa 2008. december 1-jétől saját kezdeményezésére megválik a pincészettől. A cég új ügyvezetésének kinevezéséről a közeljövőben születik döntés, a borászat szakmai munkájának irányítására…..