Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.D..

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Viki! Ismét írok bár nem tudom, hogy ezek a sorok eljutnak-e hozzád valaha is. Az utóbbi napokban ismét veled álmodtam egyszer számítógépezés közben csodálhattalak máskor meg együtt sétáltunk Szegeden, de csak beszélgettük, ébredés után már ez is boldogsággal töltött el, maga a gondolat…..
Szerelmem lapjai PUA vers 2020.10.03 22:09:29
Dicsőség Hajrá élet! Kedvre kapok,Nékem is áll a világ.Múljatok el, borult napok,Búval népes éjszakák.Vesztes voltam szerelemben,De a játék hű maradt;Barna leány elhagy engem,Szőke asszony hívogat. Szőke asszony, szép szerencseBiztatóan rám nevet,S küldi, hogy kegyét jelentse,Apródját, a…..
  https://www.youtube.com/watch?v=fRsSfNXW01A   Kedves Tündérbogyó! Megint írok, mert úgy érzem írnom kell, s ez az egyetlen reményem, hogy valaha majd olvasod ezt a levelet, ha eljut hozzád, valamilyen úton-módon... Tudnod kell, hogy sokszor eszembe jutottál a mai nap folyamán is, egyrészt…..
Szerelmem lapjai Visszhang 2020.08.14 07:36:59
Viki, Viki! A neved eddig édesség volt nékem, mint a mézcsepp, mely a nyelven elolvad. Ma keserű, mint az eperszín méreg, amelyből egy korty lélegzetszorítón megbágyasztja a szívnek dobogását. Viki, Viki! A neved nékem napfényem volt eddig, meleg napfény, aminő tavasszal bimbót, virágot fakaszt…..
  Miért van az, hogy álmaimban még mindig vissza-vissza térsz?  Valószínűleg meg kell, hogy fessem azt a képet, ha törik, ha szakad. Hiába igyekszem felejteni képed, az az évek távlatából újra előjön. Mondd mégis mi ez a delejes erő ami feléd vonz és hiába igyekszem szabadulni nem tudok rád…..
Szerelmem lapjai Gyulai emlékek: 2020.07.02 15:06:21
Mikor  a nyáron leutaztam Gyulára  egyszerűen nem bírtam ellenállni az emlékeknek, ha mégannyira is szenvedtem tőlük. Csak egy nap volt csupán míg meglátogattam a kollegákat akik kitörő örömmel fogadtak, mintha nem telt el volna már 4 év: mindenki egy kicsit öregebb lett, de minden ugyan olyan :…..
Dr.D élete és gondolatai Kegyelem 2020.06.29 20:25:36
Kegyelem: Először sírsz.Azután átkozódsz.Aztán imádkozol.Aztán megfeszítedKörömszakadtig maradék-erőd.Akarsz, egetostromló akarattal –S a lehetetlenség konok falánZúzod véresre koponyád.Azután elalélsz.S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.Utoljára is tompa kábulattal,Szótalanul,…..
 Az ügyelet ami soha nem ért véget.. 6-ot operáltunk, de végig ébren maradtunk.. Közben többször eszembe jutottál mint már annyiszor Ez az érzés egyszerre lehúz ,S a mélybe rántEldobtál akár egy szál gyufátA lelkem elégett és nálad ott a lángMondd jelentek még valamit neked?Néma felelet, már csak…..
Szerelmem lapjai Szabadság? 2020.04.19 21:03:24
Kedves Viki! Ma a pokol hetének végén 2 hetes szabadságom küszöbén írom neked e sorokat. Hogy lehet, hogy nem tudtalak elfelejteni és még mindig oly sokszor jutsz eszembe? Semmitől nem fut úgy az idő, s nem rövidül meg úgy az út, mint ha valamilyen gondolat lenyűgözi egész mivoltát, egész lelkét…..
Szerelmem lapjai Világosság 2020.04.16 05:56:26
Kedves Viki! Ismét volt időm gondolkodni, s úgy érzem kezd összeállni életem néhány kusza és ellentmondásos darabja a következőképpen, rájöttem, hogy miért hagytál el:  Szinte hihetetlen, hogy egy nő elmenjen ha szeret, de mégis több esetben előfordul. A nő számára mindez lehetséges, ne ítéljük el…..
Szerelmem lapjai A pokol hetében 2020.04.16 05:51:38
Kedves Viki!  Hála az égnek már túl vagyok a pokolhetének felén. Jól tudom, amit csinálok nem normális dolog... leveleket írni valaki olyannak aki semmibe sem vesz, esztelenség azt hinnem, hogy a jég átforrósodik , a jég életre kél; de mit tegyek? Aki szerelmes könnyen hisz a szerelemben,…..
Kedves drága Viki! Nem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy megírjam, micsoda örömet okozna, ha tudnám, hogy te és családod jól vagytok. Még a mai napig valahányszor Szegeden járok újraélem a veled töltött csodálatos órákat és bár ennek már 6 éve, úgy érzem mintha csak néhány napja búcsúztam volna…..
Kedves Viki!  Tudom, hogy az a lány aki emlékeimben él már elveszett mond a saját maga és az én számomra. Pergő elpergő napok melyekben nehéz minden tovatűnő másodperc, mint egy ólomszárnyú betonbagoly... Viki és megint Viki. Nem lehet, nem is tudok, (nem is akarok?) szabadulni a ráemlékezés gyötrő…..
Kedves Viki! Tudom ezt a levelet sem fogod elolvasni mint annyi minden mást, számodra én is csak egy voltam a közül az öt-hat férfi közül akit a barátnőd szerint meg kell, hogy ismerj ahhoz, hogy majd ki tudd választani a számodra megfelelőt. Remélem ezt a k*rvamentalitást nagyon gyorsan offolod…..
Kedves Viki! A papír alapról most már online üzenetek formájában fogom közölni gondolataimat, észrevételeimet, bár tudom, hogy választ ezekre úgysem kapok, de bízom benne, hogy a lelkem könyebb lesz valamicskét. Ma jutottam el odáig, hogy töröltem a telefonomról a közös képeinket. Nemsokára 5 éve…..
2020.03.15. Valószínűleg én is elkaptam. Érzem ahogyan bújkál bennem valami. A légzésem már nehezebben megy mint tegnap. Vagy lehet, hogy a gyér szellőztetés miatt ilyen ez az egész? Lehet, hogy csak hipochonder lennék, elvégre az egyetem alatt is mikor tanultam a különféle nyavajákat azoknak…..
Az élet nem más mint szenvedés (ahogy Jordan Peterson is írta) s élni nem más mint szenvedni , túlélni pedig annyi mint értelmet találni ebben a szenvedésben. Akinek van miért élnie, szinte minden hogyant kibír. –(Én is azért vállalom a mindennapos harcot, mert bízok egy szebb és jobb jövőben, ha…..
03. 13. Ma életemben először hatalmába kerített a félelem elemi erővel. Ott voltam éppen asszisztáltam a kollegának akivel tüdőtumort operáltunk. „Bakker hetek múlva százak, ezrek fognak meghalni én meg itt operálok.” Mit keresek én itt? Egy kritikus gócpontban ahol tuti, hogy már van koronavírus?…..
Szerelmem lapjai 2020.03.13 22:03:49
Ismét ügyelek és rád gondolok így négy év után. Elég nagy lúzerség nem ? Dehát mit tudnék tenni, téged oly nehéz feledni (nem is akarom, az az igazság :P ) de bevallom ma is úgy mint elválásunk óta minden nap rád gondolok, hogy hányszor azt nem tudom.....
Dr.D élete és gondolatai 2020.03.13 22:03:33
Dr.D élete és gondolatai 2020.03.13 22:03:29
Szerelmem lapjai Búcsúlevél... 2018.02.15 20:22:57
Az alábbiakban közlöm utolsó levelemet amelyre Vikitől nem kaptam választ ezt még születésnapjára küldtem el:   Az utolsó szilánk ZeneHallgatás: Goo-goo Dolls Iris Boldog szeptember 11-edikét!  Hát nem furcsa mennyi minden történik az emberrel egy év leforgása alatt?  Egy vallomással tartozom…..
Jöjjön egyik kedvenc részem a Szentírásból: 131Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengőcimbalom. 2És ha prófétálni is tudok, ha minden titkot ismerek is, és minden bölcsességnek birtokában vagyok, és ha teljes hitem van is,…..
Eddig a nőkhöz való hozzáállásomat leginkább ezzel az ábrával szemléltetném... Egy Gorkij idézet jutott eszembe: "Az ünnepnapokat az ember maga állapítja meg önmagának. Az élet: széplány. Ajándékokat, szórakozást, mindenféle mulatságot követel; élni élvezettel kell. Mindennap lehet találni valami…..