Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo127

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy meghekkelték a szocik egyik elnökjelöltjének mondókáját. Fábián Tamás indexes újságíró kivágott egy mondatot Molnár Gyula elnök aspiráns szolnoki beszédéből, és milyen jól tette. Bár szerintem ő maga sem gondolta, hogy a tumblrre kirakott poénnal mekkora féltéglát dob a pocsolyába,…..
atpijkamo127 2016.05.12 22:38:24
@taga20: "belőled egy is bőven elég"

Megtisztelve érzem magam. :))
Én őszintén szólva kutyatulajdonosként sem tudom igazából eldönteni, hogy jó ötlet-e a négylábú jószágok beengedése egy plázába, még ha olyan szépen elő is készítik a dolgot, mit az Allee. A kutya számára tuti nem ideális környezet egy bevásárlóközpont (a veszélyforrásokat és a projekt…..
atpijkamo127 2016.04.08 15:19:40
@nagybalfasz: "ha nincs áram, akkor nincs hűtő"

:)) Az megvan, hogy jégszekrény? Ah, te nagyon fiatal vagy. Én még emléxem: "Itt a jeges! Itt a jeges, a jeges!" Lovaskocsival vitték a jeget, nagy hosszú tömbökből vágták le, háziasszonyok vitték vödrökben, a jégszekrényben volt egy hely, oda kellett tenni a jeget.

Ma ugyanez a femilifroszt. Hogy én annak a dudáját hogy utálom! Kurva hangos. Még jó, hogy ritkán jön a környékünke, itt mindenkinek van autója.

Az Osanban a növényi alapú tejszínhab szprét nem a hűtőpultban árulják.

"esetleg a reggeli frissen fejt tejből csinálta."

Az is egy megoldás. Nyamm!

A viccnek meg mindegy, tesz rá porcukrot, oszt annyi.
atpijkamo127 2016.04.08 15:32:08
@nagybalfasz: A cukrászom a növényit használta, mert sokáig nem esett össze. Ízre nem tudom, mert én sose kérek, hizlal.
A favágó ruhában boltba menő Kati nénitől a levélírónk egy dicséretes bakugrással egy bekezdés alatt jut el a pisilés után nem kezet mosó pasikig, ami már önmagában is szép teljesítmény. Ehhez jön még, hogy az alapsztoriban mennyire igaza van: öreg nénit Takarodj innen! stílusban kitessékelni a…..
atpijkamo127 2016.03.23 09:59:51
@tejfölbiztosítás: Fejben szimulálom a kijelzőt.
Megrázó élettöredék az alábbi levél, mely egy elkeseredett iparostól érkezett. Mi Jánosnak a Pénzügyi Békéltető Testületet tudjuk ajánlani, ahol biztosítási ügyekkel kapcsolatos fogyasztói jogvitákban döntenek, ha valakinek más ötlete van, ne tartsa magában. 2012. ápr. másodikán a…..
atpijkamo127 2016.03.07 14:45:47
@Dikusz: Az én asztal osom hibát lanul fejezi ki magát magyar úl. Na ná, ez az anya nyelve. A helyes írását nem is merem, de ha csak azt le írja amit mond, már csak tök életes lehet.

Nem élcelődnék a poszteren, ha kezemben lehetne egy nádpálca, és rendesen elfenekelhetném. Nem elég, hogy az iskolában nem figyelt, baszik megguglizni. És hottentotta a helyesírás ellenőrzője.

Nem tudok mást a pszterről, mint amit maga nyújt. Amit nyújt: borzalmas helyesírás, zavaros gondolatok, hiányos információk. Kiafaszt érdekel, hogy 2012 tavaszán pontosan melyik hónap hányadikán égett le a műhely. Alapvető információ viszont hiányzik, hogy hány forintra biztosította. Attól félek, hogy a gépek kezeléséhez is annyit sem ért, mint egy negyedikes, nagy tétekben fogadnék, hogy túl vékony dróttal kötötte a hálózatra, és azért égett le a kóceráj. Ha nem tud beszélni, számolni, gondolkodni, nem való neki egy ilyen vállalkozás. Tényleg, melyik felelőtlen bank adott ennek hitelt? Miért nem ellenőrizte, hogy a kölcsönből vett gépek biztosítva vannak-e? Egy negyedikes tudná, hogy ha vitában áll valakivel, akkor végső soron perre kell menni. Könyörgöm, négy éve volt a káresemény!!!

Szerintem jó eséllyel nem ment tönkre az élete, hanem éppen most jött helyre, elmehet valahova dolgozni, ahol nem kell gondolkodni, csak csodálatosabbnál csodálatosabb mestermunkákat adhat ki a keze alól.

A bedőlt hitel miatt meg sajnálom a bankot, de tényleg. (Nem, nem sajnálom, csak viccelek.)
Gyakorlatilag minden héten átadnak valahol egy kormányablakot, és a sikerkommunikáció alapján, ha valami, akkor ez az közigazgatási integrált ügyfélszolgálati rendszer végre igazán pöpecül működik az országban. Kár, hogy a hétköznapi tapasztalatok mást mutatnak. (A levél címzettjei közül Lázár…..
atpijkamo127 2016.02.23 21:44:42
@Ádám: Akit már tucc, ahhoz hozzáírhatod a Helgát, a Sznaccsot, Atörökköt és a Zsiráfot.
Péter igazán jóhiszeműen és türelmesen állt a karácsonyi ajándéka hosszan húzódó történetéhez, de kibírta nevetés nélkül az esetet, pedig mint egy rossz bohózatban, úgy röpködnek benne az olyan események, mint a nincs kábel, rossz a kábel, majd rossz a kütyü, és a csúcspoén: a kábelt szerezze be a…..
atpijkamo127 2016.02.19 12:30:50
@homar4prez: "mutatom a usernek az összefilcesedett szöszt"

www.praktikerwebshop.hu/termekek/elektromos-es-keziszerszamok-tartozekok/kompresszorok/kompresszor/209759-legkompresszor-24l-1-5kw-8bar

A hűtőpropellert is kitépi, ha nem vigyázok, nincs ott szösz egy szem se. :))
A videói alapján extrán morbid humorú osztrák Mömax, a Baumax helyére benyomuló bútoráruház-lánc, mely tavaly ősszel nyitotta első üzletét Magyarországon, ennek megfelelően nem szerepelt még a Homáron. Eddig. Kedves Homár! A múlt év 51. hetében feleségemmel betértünk a győri Mömax áruházba,…..
atpijkamo127 2016.02.15 12:17:42
@PITTA: Értem. Köszi, ezt kérdeztem.

Tehát az esetek többségében van egy csonka nulladik hét, ami arról ismerszik meg, hogy január elsejével kezdődik, és az első vasárnappal van vége.

Az 53. "hét" csak egy hétfői szilveszterből áll, és csak akkor van, ha pont hétfővel keződik az év. Illetve lehet kétnapos is, ha a szökőév kezdődik hétfővel.
"Erkölcsi kötelessége a kormánynak, hogy ami a törvény alapján visszajár az állampolgároknak, azt meg is kapják. Még akkor is, ha egy csődbe ment külföldi biztosító helyett kell helytállni. A károsult biztosítottak az adóhivataltól kérhetik vissza a nekik visszajáró baleseti adót" - közölte az NGM.…..
atpijkamo127 2016.02.10 17:05:03
@Magentax: "neked is számítani fog 1000 forint."

1. A szótárt üssed fel az "irónia" címszónál, és megérted a mondanivalóját.

2. Hiába számít 1000 forint, ha nincs igaza. Nekem is számít ezer forint, mégse akarja senki ideadni. Úgy kell kihúzkodnom az ezreseket az emberek táskájából. Egyáltalán nem együttműködőek, és még ők vannak felháborodva, mikor észreveszik.
Vidéki életképek rovatunk következik: az emberek neteznének, de várniuk kell estig, míg legalább egy részük a tévét választja a gépezés helyett, mert a bitek csak csordogálnak, vánszorognak, szédelegnek az információtechnológia falusi országútját.   IInvitel, Vicc…..
atpijkamo127 2016.02.08 16:24:16
@Semmitnemérszakitiltással: @sarostehen_: Béláim! Közjegyző, persze. Majd a félanalfabéta beüzemel egy eszközt.

Napi három sebességmérés, 3 napon keresztül, megfelelően dokumentálva, elvárható, és pont elég.
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
atpijkamo127 2016.01.29 19:21:41
@Thomas Dantes: "@Dikusz: A Mátrában élek. Milyen tájszólás?"

Pálóc?
atpijkamo127 2016.01.29 19:23:14
@Thomas Dantes: Félre ne érts, én nagyon szeretem az ízes tájszólást.
atpijkamo127 2016.02.02 16:40:50
@Kitalátor (másként) gondolkodó: :)) Feltörték a fészbúkját, mert 123456 volt a jelszava. Bezzeg, ha 2 nagybetű is lett volna benne!
Már az is érthetetlen, hogy a Wizz Air rendszerét kicsinálja, ha a Gipsz Jakab család azonos nevű tagjai együtt szeretnének utazni, de ez még lehet sima technikai zűr. De vajon miért olyan baromi nehéz az ügyfélszolgálatukkal kommunikálni? Tisztelt Fogyasztóvédelmi iroda, A mai napon a Wizzair…..
atpijkamo127 2016.02.02 16:24:34
@Terézágyú: "három különböző ügyintézővel beszélt, vagy csak eggyel"

Hárommal, és mind a háromjak az volt a neve, hogy Kovács jánosné. Bár lehet, hogy kettővel, vagy eggyel.
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
atpijkamo127 2016.01.30 02:23:17
@nickM: "a használati útmutatóban 24 órát írnak"

Igen, a legrosszabbat feltételezik, hogy pont a rossz oldalra döntötted, hagytad kifolyni az olajat, és mínuszokban tároltad, jól megdermedt. Ha állítva szállították, akkor nem kell várni, bekapcsolhatod azonnal.

És ha megkérhetlek, mesélj még, a történeteket szeretem.
atpijkamo127 2016.01.30 04:44:21
@nickM: Semmi bajom veled. Csak elmondtam, mi értelme a "24 órás szabálynak". Ha állítva szállították, pár órát se kellett volna várnia. Ha döntve szállították, és nem fagyasztották, akkor a pár óra várakozás pont elég volt.

De mindegy, nem érdekes, nem szóltam, bocsi!
Azt hiszem az ilyen esetek miatt él az az általános kép a biztosítókról, hogy csak a szerződéskötésig fontos nekik az ügyfél.  Kedves Homár!  2015. június 9.-én villám csapott a házunk előtt álló villanyoszlopba, aminek következtében tönkrement egy Sony Vaio laptop és a vezetékes telefon. (A…..
atpijkamo127 2016.01.29 23:34:53
@MrZed001: "Milyen vállalkozási formának van éves bejelentési kötelezettsége?"

Lehet éves Kft., Bt., ... Nem vállakozási formától függ. Kérdezz meg egy könyvelőt! Ne csinálj már magadból hülyét!

At meg megnézem, ahogy egy nagyobb cégtől te csak úgy megkapod a könyvelésből az ő beszerzési számlájukat. Na de úgyis mindegy.
atpijkamo127 2016.01.29 23:45:45
@Dikusz: "Ez is csak azért van, ha netán eláztatom az alattam lakót saját hibából, ne nekem kelljen a teljes helyrehozatalt fizetni."

Nagyon helyes! A biztosító sokkal gyakorlottab ebben, 623 okot tud mondani arra, miért nem kell neki fizetni.
atpijkamo127 2016.01.30 02:01:55
@MrZed001: :)) Én pedig szóltam, hogy ne csinálj hülyét magoadból. Erre most tessék! Nem az a baj, hogy nem értesz hozzá, nem érhet mindenki mindenhez. Az a baj, hogy nem is tudsz róla, hogy nem tudod, és itt arcoskodsz. Szánalmas.

Fél éves, meg több éves nem is létezik. Éves, negyedéves vagy havi lehet a bevallási időszak.
via GIPHY Ha nem is kifejezetten BÜ (Boldog ügyfél) poszt, mert azon már semmi sem segített, hogy a szemetet el kellett takarítania Bálintnak, de cserébe olyan csudiszép bocsánatkérő levelet kapott a Ventil-Teamtől, hogy még! Lehet tanulni tőlük, valahogy így kéne a panaszokat kezelni…..
atpijkamo127 2016.01.29 14:52:15
@Semmitnemérszakitiltással: "PAPÍRGYŰRŐ GÉP"

:)) Még egy semmirekellő szerkezet, aminek a gyártása során szemét és károsanyag keletkezik, plusz áramot fogyaszt.
atpijkamo127 2016.01.29 20:07:39
@Dikusz: Ja, lehet. Akkor bunkó vagyok, és nem értem a viccet. Csak annyira plauzibilis volt bolond évszázadunkban. Bocsi @Semmitnemérszakitiltással: !

Láttam én már elektromos műanyagpalack-összenyomó gépet. Gondolom a műanyagpalack újrahasznosítással spórolunk 4 fillért, és a palackot 6 fillér ára árammal nyomjuk össze. Gyakorlott vagyok, én már a vastagabb kóláspalackot is össze tudom taposni mezítláb.

Elektromos PET-zsugorító
www.humusz.hu/faf/elektromos-pet-zsugor-t

mechanikus
www.unipalackpres.hu/utmutato.html

Agyat viszont nem találtam hozzá a neten. Emberek képesek a palackot öszenyomás nélkül, az aljában lötyögő cukrosvízzel együtt kidobni. Mi van vajon annak a fejében, aki vizet szemétbe dob???
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
atpijkamo127 2016.01.19 15:02:31
@Semmitnemérszakitiltással: Milyen lenne, ha az Uber-hez vócsert kellene venni BKV automatákból? Egy hétig lenne érvényes, nem visszaváltható, névreszóló, áttiratási díj kétezer, kényelmi díj 450 Ft, csak egy kerületben lenne érvényes, minden kerületbe külön, ha eltéveszted, kéccázezer büntetés, ... És előtte személyesen regisztrálni az önkormányzatnál. Havonta megújítani a regisztrációt. Tudok én taxis ötleteket adni!
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..
atpijkamo127 2016.01.04 22:27:53
@fillérbaszó vadász: Igasságosnak mindenről határozott (a leghatározottabb) véleménye van. Nem mindig tudok egyetérteni vele. De Igit így szeretjük. :))
Idén lesz 6 éve, hogy változott a csekkbefizetés határidejének szabályzása, de úgy tűnik, még mindig van, akinek gondot okoz a rendszer. A rend kedvéért megkérdezzük az Elműt, hogy ők miért nem a befizetési határidőt tüntetik fel, ami az összes ilyen problémát és…..
atpijkamo127 2016.01.04 20:40:13
@neet: Mindhárom mobilszolgáltatónál voltam már. A Vodánál majdnem alakulásuk óta, és mindig meg voltam elégedve. Voltam hűségidős, vettem occóért készüléket, voltam sima havidíjas, meg feltöltőkártyás is. Szűkebb családban mindenki a vodánál landolt. Flottáznak is. Csak néztem, hogy 5 Ft/perc, VOIP-pal se sokkal olcsóbb.