Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo124

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy meghekkelték a szocik egyik elnökjelöltjének mondókáját. Fábián Tamás indexes újságíró kivágott egy mondatot Molnár Gyula elnök aspiráns szolnoki beszédéből, és milyen jól tette. Bár szerintem ő maga sem gondolta, hogy a tumblrre kirakott poénnal mekkora féltéglát dob a pocsolyába,…..
atpijkamo124 2016.05.12 22:33:55
@taga20: Milyen 123? :))
Méregdrága kaja lassan, hidegen, orditozó személyzet mellett, mindez megfejelve a panaszlevélre nem válaszolás ősbűnével? Igazán megérdemli a Nordsee a csőnya gondolatokat. Ezt 10 napja írtam nekik, nem méltattak válaszra, hát olvassátok: Dátum: 2016. március 21. 19:35Tárgy: vélemény,…..
Tékozló Homár Elrettentő poszt 2016.03.22 09:46:00
Az egyetlen oka, hogy ez a rémisztően hosszú levél kikerülhet, az a profizmus, amivel olvasóit a kezdeti együttérző morgásból a végére egységesen egy dühös miért felkiáltásba hajszolja. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért rendel valaki sokadszorra is egy olyan helyről…..
Megrázó élettöredék az alábbi levél, mely egy elkeseredett iparostól érkezett. Mi Jánosnak a Pénzügyi Békéltető Testületet tudjuk ajánlani, ahol biztosítási ügyekkel kapcsolatos fogyasztói jogvitákban döntenek, ha valakinek más ötlete van, ne tartsa magában. 2012. ápr. másodikán a…..
Levélírónk javaslata szerint "Mediterrán vendégnek, ha nagyon nagy összeget adott és szomjas az édesség után, és szóvá teszi, akkor ne gyűszűnyi vizet adjunk, hanem egy tisztességes, felnőtt embernek megfelelő pohár vizet." Hát szerintem meg ennél sokkal egyszerűbb a helyzet:…..
Gyakorlatilag minden héten átadnak valahol egy kormányablakot, és a sikerkommunikáció alapján, ha valami, akkor ez az közigazgatási integrált ügyfélszolgálati rendszer végre igazán pöpecül működik az országban. Kár, hogy a hétköznapi tapasztalatok mást mutatnak. (A levél címzettjei közül Lázár…..
atpijkamo124 2016.02.23 16:00:00
@nagybalfasz: :))

Okos nő, vigyázz rá!
atpijkamo124 2016.02.23 19:02:11
@Ádám: :))
Tanulságos mese az ellenőrről, aki lebeszéli a figyelmetlen utast a bérletvásárlásról, utóbbi hiszékenységének pedig komoly következményei lesznek. (Igen, sajnos a másnapi bérlet annyit ér, mint halottnak a csók. A pótdíjazás pontos szabályai itt.) Kedves Tékozló…..
atpijkamo124 2016.02.23 16:50:39
@Komojtalan: "másnap vett"

Nem. Vasárnap, február 7-én kapták el, és aznap vett béretet. Hétfőn mutatta be.
Létezik vajon, hogy az előfizetés lemondása után már csak papíralapú számlát tud küldeni egy cég, ami addig elektronikusan számlázott? Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én is Homár áldozat leszek, de hát mindent el kell kezdeni valamikor.. 2015-ben előfizettem a Telenornál…..
atpijkamo124 2016.02.18 21:22:28
@sallman: "valamint a konkurenciához való átigazolás is mesteri volt"

Ja, igen. De nem probléma, nem megrögzött náci volt, hanem eladta volna a lelkét is azért, hogy rakétát csinálhasson. És egy úttörő zseni volt. Tényleg elismerem.

Mikor kiszámolták, hogy a Föld körüli randevúnál sokkal előnyösebb a Hold körüli randevú, elismerte tévedését. Most nézd meg, a fityiszek mikor ismerik el, hogy egy fasság a KLIK.
1 munkanapot ígért a Mall.hu kiszállításra, kár, hoyg ezt még tavaly decemberben tette. Az eredmény egy klasszik Vigasztalan Várakozó Webess Vásárló levél sok mérgelődéssel és csigalassúsággal haladó ügyintézéssel. A tanulságot maga Péter vonta le: "Ha valaki mégis…..
atpijkamo124 2016.02.18 16:52:48
@Kitalátor (másként) gondolkodó: "egybe- és különírás, összetett mondatok tagolására a vesszők okszerű használata stb."

Ezt nem kéne túlmisztifikálni. Ahogy mondom szóban, úgy kell leírni, amit egy szóban mondok, azt egy szóban írom, amit szünettel ejtek, azt külön írom, ahova hangsúly kerül, oda veszőt teszek, kérdő hangsúlynál kérdőjelet, stb. És a mondatot nagybetűvel kezdem, és a végére, ahol lemegy a hangsúly, oda pontot teszek. Mondjuk a helyesírási szabályok ismerete nélkül helyenként kicsit furán fog így kinézni, de nagyben segíti az érthetőséget.

Ja, ha valaki beszélni se tud, neki nincs jótanácsom.
Az elmúlt hetek intenzív taxis-uberes tematikája után az biztos, hogy az Uber népszerűsége nőtt (amitől a rendszernek köszönhetően persze drágult a fuvar), a NAV megkezdte az adóügyi rendszabályozást, a taxis társaságoknak pedig muszáj lesz felvenniük az appversenyt, ha…..
atpijkamo124 2016.02.14 20:09:32
@Semmitnemérszakitiltással: GáborS nem hülye. Bár nem azonnal nyilvánvaló, de biztosíthatlak róla. Lehet, hogy autista, vagy remete, vagy valami. Nem, nem remete, mert van felseége. Na mindegy. Sokszor nehéz megérteni, de máskor meg nagyon tiszta.
"Erkölcsi kötelessége a kormánynak, hogy ami a törvény alapján visszajár az állampolgároknak, azt meg is kapják. Még akkor is, ha egy csődbe ment külföldi biztosító helyett kell helytállni. A károsult biztosítottak az adóhivataltól kérhetik vissza a nekik visszajáró baleseti adót" - közölte az NGM.…..
atpijkamo124 2016.02.10 15:50:17
@metal: A vajna kapott többek között 6 milliárd adóelengedést. Az fejenként - beleértve a nyugdíjasokat és csecsemőket is - 600 forint. Veszed a poszter családját, már ezer forint felett van a káruk. Inkább azon rugózhatnának. Vagy az évente sokszor változó adójogaszabályok, amik miatt a könyvelőknek sok napot kell tanulniuk, amit megint csak te fizetsz meg. vagy az újrafejlesztett számlázóprogramok. A szájunkig ér a szar, és te megigazítanál egy tincset a homlokunkon, mondván, így fésülve nem néz ki annyira előnyösen. Komolyan nem értelek.

Az egykulcsos adó miatt 500 milliárd hiányzik a költségvetésből, amit áfaemeléssel, különadókkal, mindenféle baromsággal szednek ki a zsebünkből. És akor rugózuk 990 forinton.
Vezetékek, dokumentáció, emberi tényező, pláne mind a három egyszerre mindig magában hordja a veszélyét annak, hogy egy sztori végül a Homáron kössön ki. Ilyen típusú panasz jön is naponta. Az viszont már a sokat olvasott Homárnál is extrém kategória, hogy egy szerelő egy ideig tipródjon a feladat…..
atpijkamo124 2016.02.08 13:50:48
@Dikusz: Megvan! Az asszony a következő Ascot derbin szettopbokszot fog hordani kalapnak. Tavaly tabletet vett fel, de az már ciki.

re-actor.net/uploads/posts/2012-05/thumbs/1336291572_0l.jpg
A "ki emlékszik a jelszavára!" kiszólások kicsit gyengítik Gábor mondanivalóját, de a túlbonyolított bürokrácia tényleg rémes. A NAV-értesítésről szóló NAV értesítés megvan? A diákhitelesek legalább tudnak arra gondolni minden egyes belépéskor, hogy a jövőt most írják. Kedves Homár! Csodálom,…..
atpijkamo124 2016.02.02 15:17:44
@onlajnok: De meg kell jegyezni a rövidtávú memóriában. Butafónom van, nem megy a kopipészt.
Már az is érthetetlen, hogy a Wizz Air rendszerét kicsinálja, ha a Gipsz Jakab család azonos nevű tagjai együtt szeretnének utazni, de ez még lehet sima technikai zűr. De vajon miért olyan baromi nehéz az ügyfélszolgálatukkal kommunikálni? Tisztelt Fogyasztóvédelmi iroda, A mai napon a Wizzair…..
atpijkamo124 2016.02.02 15:13:48
@Terézágyú: :)) Ma először röhögök hangosan.

@kajo: özv. Gipsz Jakab, vitéz Gipsz Jakab, Gipsz "Dopeman" Jakab, ...
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
atpijkamo124 2016.01.28 22:12:53
@nickM: "(II/XII kerületből hová lehet még költözni a biztonság érdekében?"

Nem kell sehova, itt nem lopnak.
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
atpijkamo124 2016.01.19 14:19:41
@fillérbaszó vadász: egyetertek :)
Kábelszolgáltatót általában ezer ok miatt lehet kutyázni. Ebben az ügyben azonban nehéz teljes szívvel olvasónk mellé állni, bár az Invitel is lehetne kicsit kompromisszumkészebb. Tisztelt Tékozló Homár rovat, A történet röviden, címszavakban: Váci vagyok, itt 3 internetszolgáltató tud értelmes…..
atpijkamo124 2016.01.15 18:21:45
@apaarpi: :)) Régen a Homáron - visszanézheted -, általában az első 20 komment között megvolt a helyes megoldás. De az első 100-ban mindig.
Volt már hasonló témájú - ráadásul hepiendes - poszt a Homáron, amiből kiderült, hogy mivel a UPC nem un. egyetemes szolgáltató, mint a gáz- vagy a villanyszolgáltatók, nem köteles beruházni és hálózatot építeni sehol. Ugyanebből a posztból azt is tudjuk, hogy ilyekor általában felajánlják a…..
atpijkamo124 2016.01.10 10:53:32
@Shanarey: :))

Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai. De jó volt!
www.youtube.com/watch?v=nEHNl2pVcC8

A Pirx kapitány kalandjainak megvalósítása két évvel a Csillagok háborúja előtt meg szupegagyi. Röpködő kávéfőzők csillagszóróval a seggükben.

Igaz, az Orion űrhajó parancsnoki termében is volt egy vasaló fogantyú, de az elment.
Olvasónk ránézésre kicsit összeesküvés-elméletes-paranoid megfejtést spekulált össze a problémája hátterében álló jelenségre. Valószínűsíthetőbb, hogy egy helytelen adatlapkitöltés miatt törölték a cuccait (tippre: személyes átvétel vs. szállítási költség:van beállítás, bár az egész adatlapot…..
atpijkamo124 2016.01.06 20:46:43
@netiltski1: :)) Nem tudtad, hogy Jézus 8 éves korában regisztrált? Benne van a Bibliában is.
Idén lesz 6 éve, hogy változott a csekkbefizetés határidejének szabályzása, de úgy tűnik, még mindig van, akinek gondot okoz a rendszer. A rend kedvéért megkérdezzük az Elműt, hogy ők miért nem a befizetési határidőt tüntetik fel, ami az összes ilyen problémát és…..
atpijkamo124 2016.01.04 20:11:50
@gabors: Igen, ez két külön procedúra.

1. A Vízműnek megadom a bankkártya adataimat, és havonta levehet amennyit gondol. Ilyenkor a Vízmúvek állítja be az engedélyt a banknál a bankkártya adataim ismerete alapján feljogosítva. Én bármikor szólhatok a banknak, hogy törölje, és többet nem tud elvinni pénzt tőlem a vízművek.

2. A banknak megadom a Vízművek adatait, és megengedem, hogy havonta legfeljebb XMAX összeget kérére odaadjon neki. Ezt is visszavonhatom, mikor akarom.

A végeredmányben azonban nincs különbség.

A Paypalnál is hasonló. Ott bemegy e kérés, hogy ismételten elvihessen pénzt, a Paypal authentikál, leokézom, és onnantól van egy folyamatos engedély. Ott is törölhetem az engedélyt bármikor.
Több fronton újraindult a küzdelem a két egykori szobatárs, Simicska Lajos megzabolázhatatlan oligarcha, és bosszúszomjas ellenfele, Orbán Viktor között. Kettejük ellentéte kakaskodással indult, ami átcsapott leplezetlen gecizésbe, most pedig az utcán folyik a hadakozás…..
atpijkamo124 2016.01.04 20:02:00
@hidroponi: Igen, de rájött, hogy nem akarja, hogy egy ember kezében legyen az élete, és ezért diverzifikál, eteti a gázszerelőt, a kövér Andyt, meg mittommég kiket. Egyszerre csak nem fordítanak neki hátat. Meg mostanában nincs is szüksge senkire, egyedül is meg tudja szedni magát és barátait.

Most hallottam a rádióban a közvéleménykutatót, van 15% szavazó, aki akkor is rászavaz, ha jottányit sincs megelégedve a tevékenységével. A másik oldalon alig van összesen 15%. Hosszú időre be van rendezkedve.
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..
atpijkamo124 2016.01.04 19:53:36
@Dikusz: Azért tartóstejet most ne vegyél! Lehet, hogy bezárják a Homárt, ha nem találnak egy kétbites embert, aki posztolgatna.