Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo115

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
atpijkamo115 2016.07.13 18:03:30
@Homár Hilda: "@sáros_tehén: ... neked úgyis az a becsípődésed, hogy itt minden szar, minden levélíró hülye, én meg a főhülye"

Azért ehhez 2 év kemény kűzdéssel sikerült eljutnod.
Máris az év bukásának nevezik a rendezőzseni legújabb filmjét. A barátságos óriás barátságtalan bevételeket hoz. Elemzés...
Íme az újabb bizonyíték arra, hogy türelem rózsa helyett néha csak nagyon durva gyomorgörcsöt, heveny fejfájást és konstans idegbajt, később komoly anyagi veszteséget és elhúzódó ügyintézést eredményez. A DK Car kivitelező cég monnyon le, ha minden így történt. Kedves Homár Blog! Az építkezés…..
atpijkamo115 2016.07.13 10:02:50
@230e: Köszi, hogy szólsz! Mentettem a törölt és moderált kommentekkel egyetemben.

bestofhomar.blog.hu/
Süt a nap, csicseregnek a madarak, jön a hétvége, minek ezt a szép napot elrontani egyből valami hervasztó sztorival. Helyette itt egy egyszerűségében lenyűgöző poszta arról, hogy néha igenis működnek a dolgok nálunk is. Köszi BKK! Tisztelt BKK Ügyintéző! Tegnap este, munkából hazafelé, a buszon…..
atpijkamo115 2016.05.06 13:43:48
@É2I: Most ekéztem éppen Tarlóst egy másik blogon, hogy a mi pénzünkből ledózeroltatja a Rómait, hogy pár haver illegálisan ártérre épült háza alól kikerüljön az ártér.
atpijkamo115 2016.05.06 14:18:20
@Manyecs: Piroska ballag az erdőben, miközben a farkas a tónál veri a f@szát. Erre Piroska: - A kurv@ annyát, de megváltozott ez a mese!
Tékozló Homár Elrettentő poszt 2016.03.22 09:46:00
Az egyetlen oka, hogy ez a rémisztően hosszú levél kikerülhet, az a profizmus, amivel olvasóit a kezdeti együttérző morgásból a végére egységesen egy dühös miért felkiáltásba hajszolja. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért rendel valaki sokadszorra is egy olyan helyről…..
atpijkamo115 2016.03.22 10:22:49
@Ádám: Elég egy bekezdést elolvasni, a többi ugyanaz.
atpijkamo115 2016.03.22 11:08:16
@tejfölbiztosítás: "Alsógatyát csak használtan az Alldi melletti kukkábol."

Nem találtam a méretemben.
Mivel hat éve minden intézmény és projekt neve úgy kezdődik Magyarországon, hogy nemzeti, így ha a korrupciós trendet kéne megnevezni, úgy hívnák: Nemzeti Lenyúlás Rendszere. Úgy tűnik, ez a védjegy most már végérvényesen átkerült a kormányzópártra a korábbi ősgonosz MSZP-től, hiszen egy friss…..
atpijkamo115 2016.03.22 10:25:38
@hétköznapi libsizmus: Kussoljál hülyegyerek! Itt felnőtrek cserélnek eszmét.
atpijkamo115 2016.03.22 10:35:24
@BircaHang Média: Az átkosban pártállami diktatúra volt, urambátyám világ, kontraszelekció. A tanácselnök meg a rokonai gazdagodtak, párttagoknak volt nyitva az előmenetel. Először nem lehetett külföldre menni, aztán lehetett, de csak ha volt pénzed. Sokat dolgoztam külföldön, utazhattunk, dehát akkor is egy diktatúra volt. Aztán váratlanul összeomlott, lett nagy szabadság. Gondoltam, 25 év alatt elérjük a nyugati fejlettséget, életszínvonalat. Ebből annyi valósult meg, hogy az autók, szupermarketek nyugati színvonalúak, de a fizetések és a társadalom balkáni. Most pont olyan rosszul érzem magam, mint a kádárrendszerben.

Szerinted ez így jó, vagy ami még rosszabb, így törvényszerű.
atpijkamo115 2016.03.22 11:00:20
@BircaHang Média: "A nyugat lopja szét az országot."

:)) Erre nem tudok mit mondani.

"A gyógyítás pozitívum, az ölés negatívum."

A demokrácia bevezetése pozitívum, a diktatúra visszahozása negatívum.

"milyen politikai eszme híve"

Hát istenem, a királyság eszme híve.

Nincs a demokráciának alternatívája. A kommunizmust gondolom jobbnak, de az csak izreli kibucokban valósul meg korlátozott formában, nagy formátumban nem tartom életképesnek.
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
Tavaly december 1-jével megszűnt az Elmű Nyrt., a szolgáltást pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. vette át, mely az online világban a csodálatos elmuemaszenergiaszolgaltato.hu url-en lakozik. A fogyasztók a változásból elvileg nem vettek észre semmit., a gyakorlatban viszont könnyen…..
atpijkamo115 2016.03.03 18:03:25
@Dikusz: Így van. Annyit hozzátennék, hogy a szar posztok alacsony színvonala is elveszi sokak kedvét.
Tanulságos mese az ellenőrről, aki lebeszéli a figyelmetlen utast a bérletvásárlásról, utóbbi hiszékenységének pedig komoly következményei lesznek. (Igen, sajnos a másnapi bérlet annyit ér, mint halottnak a csók. A pótdíjazás pontos szabályai itt.) Kedves Tékozló…..
atpijkamo115 2016.02.23 10:29:33
Létezik vajon, hogy az előfizetés lemondása után már csak papíralapú számlát tud küldeni egy cég, ami addig elektronikusan számlázott? Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én is Homár áldozat leszek, de hát mindent el kell kezdeni valamikor.. 2015-ben előfizettem a Telenornál…..
Egy bankban az ember a sokadik bankrablós film után is leginkább neutrális térben félmagas pultok mögött üldögélő finoman sminkelt nőkre, decens férfikollégákra, némi fojtott hangú morajra és a sorszámjelző pittyegésére számít. Ehhez képest Gáborékat egy mezei keddi…..
atpijkamo115 2016.02.17 14:08:59
@ghck: "@Fausto(tm): Nem érted a lényeget... Nyilván nem lehet tudni, hogy mikor kell érkezni."

Azért ahhoz nem kell doktori fokozat, hogy százötevnoldalas hitelkérelmi dokumentációval ne zárás előtt essek be. Engedjük már meg a kedves ügyfeleknek, hogy használják a józan paraszti eszüket!
atpijkamo115 2016.02.18 10:11:14
@zooDoo: "OTP-s vagyok 18 éve"

15 évig voltam OTP-s. Kibaszott szar volt. Amint lehetett választani másik bankot, azonnal váltottam.
Nem vagyunk hozzászokva a felelősségvállaláshoz, ezért is keltett elismerést a hír pár hete, hogy a H&M nem visszakozott, hanem tényleg 18 forintért adta el a véletlenül 18 forintra leárazott pólóit. Mert ami fekszik, nyugszik. A Pauer-Land nem így gondolja ezt, Ildikó…..
atpijkamo115 2016.02.17 16:27:48
Csudálatos karikázós fotó, békéltető testületi ülésről szóló beszámoló és fogyasztóvédelmi tanács is került ebbe a kissé ütött-kopott, de jótállási időn belüli hibásodott Sony készülékről szóló gigantikus posztba, aminek a méretét a gyártóval folytatott irgalmatlan hosszú levelezéssel már nem is…..
atpijkamo115 2016.02.17 14:05:55
@Kondom Keselyű: Még sose nézegettem a melegítőfelsőmet. Ha rajtam van, nem nagyon látom, ha elrakom, akkor se, és csak úgy nem veszem elő nézegetni. Akkor érzem magam jól benne, ha kényelmes, nem fázom, és nem izzadok.

Azt tudom, hogy nem öltözködöm stílusosan. De azt is tudom, hogy a telefontól nem leszek stílusos.
Az elmúlt hetek intenzív taxis-uberes tematikája után az biztos, hogy az Uber népszerűsége nőtt (amitől a rendszernek köszönhetően persze drágult a fuvar), a NAV megkezdte az adóügyi rendszabályozást, a taxis társaságoknak pedig muszáj lesz felvenniük az appversenyt, ha…..
atpijkamo115 2016.02.13 02:35:36
@gabors: Az isten naggyon getzi. Minél több jelenséget értünk meg, többször annyi kérdés merül fel. Százalékosan egyre kevesebbet értünk a világból. Az az indiai pasi öszerakott két elméletet, meg is kapta a nóbeldíját, és várható volt, hogy pár év alatt megszületik AZ egyesített elmélet, és minden fizikus elmehet nyugdíjba. Ehelyett azóta is egyre csak fokozódik a helyzet.
Olvasónk leírásában több túlzásnak tűnő állítás is van, mert az biztosan nem igaz, hogy "a szerződött összeg dupláját kell fizetned és nem csak 2 évig, hanem örökké", de az is biztos, hogy a szolgáltatók szeretik az ügyfeleket talpig nehéz hűségbe bújtatni. Olvasónk…..
atpijkamo115 2016.02.09 18:08:53
@Beerhead: "@AaronX8: nézd meg a linkelt táblázatot"

Ja, hogy a poszter se nézte meg a díjtáblázatot. Hogy el fog csodálkozni, ha kiderül, hogy 34,93 Ft a percdíj, és még kapcsolási díj is van!

Attól még persze nettó szemétség.
A "ki emlékszik a jelszavára!" kiszólások kicsit gyengítik Gábor mondanivalóját, de a túlbonyolított bürokrácia tényleg rémes. A NAV-értesítésről szóló NAV értesítés megvan? A diákhitelesek legalább tudnak arra gondolni minden egyes belépéskor, hogy a jövőt most írják. Kedves Homár! Csodálom,…..
atpijkamo115 2016.02.02 14:14:48
@Kitalátor (másként) gondolkodó: "@homar-fan: Guglikróm meg is nyitja letöltés nélkül, ha úgy van beállítva"

Az nem mentség. Mindig vigyorgok mikor egy MS Word dokumentumot kapok e-mail-ben, amiben a küldő közli az e-mail-je tartalmát. Az idiótaszámlálómat meg ugratom eggyel.
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
atpijkamo115 2016.01.28 15:01:39
@milyen nőazilyen: Ja, az Osan csak másnap veszi vissza... ööö... majd ezen még dolgozom...
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
atpijkamo115 2016.01.24 12:12:46
@lobster thermidor: :))

Akkor ha van tapasztalatod, magyarázd el lécci, hogy hogyan lehetett abban a pici kocsiban dugni? Még a Wartburgban is korlátozot a hely, pedig az első ülések támláját vízszintesbe lehetett tenni, a hátsóüléssel egy magasságban, olyan volt a kocsi belseje, mint egy franciaágy. Ah, sok szép emlék!
Íme a bizonyíték, hogy nemcsak a tisztítószerek meg a kóla más nálunk, mint Nyugat-Európában, hanem az ügyfélszolgálatok is. Az Inviteles ügyfélszolgálatról szóló poszt kapcsán eszembe jutott, hogy ugyanazon cégnek a magyar és ír ügyfélszolgálata között is mekkora különbség van. Karácsonykor…..
atpijkamo115 2016.01.21 15:22:58
@Terézágyú: :)) Ne bántsd, kérlek!

Én is ülök a gép előtt, de emberekkel is kommunikálok, szoktam pozitív véleményt visszakapni. A feleségem javítgatja a cége programját, szükségszerűen kommunikál is a panaszkodó ügyfelekkel, imádják. Mondjuk ott ritkák a nagyon bunkó ügyfelek.

"a szoftver megrendelője előre írjon le mindent, hogy mit akar"

Ez így van. Kér valamit, kap árajánlatot, megcsinálják, aztán mondja, hogy de ő még ezt meg ezt is akarta, az is legyen benne. Hát toll a fülébe! Természetesen a tervezőnek ki kell szednie még időben a megrendelőből, hogy mit akar, nem szabad magára hagyni. És hát kisebb módosítások menetközben természetesek.

Barátom írt egy ügyvédnek egy programot, akinek jöttek az ötletei menetközben. Azóta eltelt 4 év, és a projekt használat közben még mindig nő, már tízszer akkora, és tízszer annyiba került, mint eredetileg.
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
atpijkamo115 2016.01.19 12:46:03
@fillérbaszó vadász: "mi az alternatívád?"

Ma nem tudnék kire szavazni.

Szakértői kormány, alkotmányozó nemzetgyűlés. Reboot,

Komolyan elgondolkodtam tegnap. Miniszternek ajánlkozó emberek programjára lehetne szavazni, vagy leendő kormányokra, aszerint, hogy az ajánlkozók és programjaik közül melyekből válogatnak össze portfóliót, leendő kormányt.
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
atpijkamo115 2016.01.13 16:51:18
@gabors: :))

1000 millió = 1 milliárd
Mindenhol.
Magyarul.

Sajnos nemtom, mit csinálnék a 101. millióval.
Ha adhatunk egy tanácsot a Pápai Húsnak: a hasonló panasszal hozzájuk forduló vevőknek a jövőben inkább egy sűrű elnézésekkel és együttérző kifejezések tömött végtelenül kedves levélben ismerjék el, hogy hibáztak, esetleg ajánljanak fel egy termékcsomagot. Kedves…..
atpijkamo115 2016.01.08 19:22:14
@Antalbaba: :))
Idén lesz 6 éve, hogy változott a csekkbefizetés határidejének szabályzása, de úgy tűnik, még mindig van, akinek gondot okoz a rendszer. A rend kedvéért megkérdezzük az Elműt, hogy ők miért nem a befizetési határidőt tüntetik fel, ami az összes ilyen problémát és…..
atpijkamo115 2016.01.04 17:39:45
@gabors: A csoportos beszedési megbízás (faszom tuggtya mi benne a csoportos) arról szó, hogy szólsz a banknak, hogy a vízmú levonhat havi maximum x forintot a számládról.
atpijkamo115 2016.01.05 23:29:46
@Dikusz: Te voltál az, aki narancslekvárt csinált? Háttéranyag:

A citrusok héját iszonyú agresszív növényvédő szerekkel kezelik, ezek nagy része egyáltalán nem lemosható.

www.origo.hu/tafelspicc/recept/20160102-a-tokeletes-narancslekvar-lepesrol-lepesre-es-tippek-a-felhasznalasahoz.html

www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20141021-csak-a-koromkefe-ment-meg-a-raktol-vegyszerek-citrus-citrom-narancs.html
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..