Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo101

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Erkölcsi kötelessége a kormánynak, hogy ami a törvény alapján visszajár az állampolgároknak, azt meg is kapják. Még akkor is, ha egy csődbe ment külföldi biztosító helyett kell helytállni. A károsult biztosítottak az adóhivataltól kérhetik vissza a nekik visszajáró baleseti adót" - közölte az NGM.…..
atpijkamo101 2016.05.24 19:09:40
@Szubrina: Engem is picit kihoztál a sodromból, pedig engem kenyérre lehet kenni.
Vannak, akik már a hivatali ügyintézés gondolatától is pánikrohamot kapnak, és őszintén szólva, meg is értem őket, általában annyi átláthatatlan szabály, bikfanyelven megfogalmazott tájékoztató és kiszámíthatatlansági faktor szegélyezi a feladatok kipipálásához vezető utat. De ma már legalább a…..
atpijkamo101 2016.04.29 13:22:20
@Terézágyú: "be kell írni a helyIséget"

Nyilvánvaló tévedés. Ahol helyiséget írnak, oda a helységet kell beleírni. ahol az időt kérik, ott a dátumot, ahol a nevet, oda anyád nevét, ahol adóazonosítót, oda szigszámot. A hülye is ki tudja tölteni egy kis odafigyeléssel.
atpijkamo101 2016.04.29 13:24:07
@Manyecs: Manyíííí! Terézágyú ma már megnevettetett, most te is. Nem is emléxem, mikor volt olyan, hogy egy nap kéccer röhögtem a Homáron. szomorú idők járnak erre... szomorú Hildák...
atpijkamo101 2016.04.29 13:25:56
Egyetemleges lelet, mely felemleget kellemetlen esetet. Ne feledd, kezeskedjen neked mester eleve, meg ne legyen ereszed elemekre szedve hetekre. Kedves Homár és olvasók, íme egy rövid történet, hogy hogyan NE újítsatok fel lakást. Elöljáróban annyit, hogy feleségem 8. hónapos terhes, tehát a…..
atpijkamo101 2016.04.29 12:19:22
@garathna: "a fürdő wc konyha rész válaszfalai fa szerkezetes gipszkartonnal vannak megszerelve, ezeket ki lehet bontani mindenféle statikai gond nélkül,"

Ahhh, kivéve, ha ott támfalak voltak, amit illegálisan kibontottak, és most a gipszkartonos faszerkezet és a szentlélek tartja a házat. :))
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..
atpijkamo101 2016.04.29 11:14:46
@CID.: Pszichocica 1. intelligens 2. vicces volt. Persze lehetett nem szeretni.

A posztert meg ne szapuld, mert kitilt a HH.
atpijkamo101 2016.04.29 11:35:45
@tejfölbiztosítás: Nah, nagyon nem. csak annyi a közös, hogy mindkettő vicces és mindkettő csaj. Pszichocica nnagyon durva volt.
atpijkamo101 2016.04.29 11:37:10
@Manyecs: "pfff. és gusztustalan, felettébb"

Joh, megengedem.

Te meg őrületbe kergetted a csajságot a kézművesekkel.
Szögezzük le a legelején: rohadtul nem érdekel, kinek mi a pártállása, ha csalt, lopott vagy egyéb bűnt követett el, dutyiba vele. Ha Megyóra egy korrekt eljárás keretében rábizonyítják, hogy részese volt az Alstom-os korrupciónak, én egy fél könnycseppet sem fogok elejteni érte.  Az más kérdés,…..
atpijkamo101 2016.04.28 15:43:22
@The Ghost Wolf: "A blogmotor mongyon le, hol a kommentem?"

A blogmoci ismert hibája, hogy néha nem mutatja az utolsó kommentet.
"Van egy 7 hónapos autóm, amit csak 3 hónapig láttam". Hú, de mérges lennék Tamás helyében.  Tisztelt Tékozló Homár, Az én történetem nem egy ebédről, vagy egy ki nem szállított webáruházi rendelésről szól, hanem egy 7 milliós rosszul sikerült autóvásárlásról. Kérem publikálják! Nissan ígéret…..
atpijkamo101 2016.03.24 14:07:11
atpijkamo101 2016.03.24 15:36:30
@Ádám: Gondolod, a románok viszaadják a lovainkat?
A hely, ami maga sem tudja, hogy hogy hívják, és ahol az Eszterházyban azért penészes a mascarpone, mert az ilyen és kész. Eleve, mit keres mascarpone az Eszterházyban? Tisztelt Új Buda Terasz! (bár Word így is elfogadja, azért a honlapon igazán lehetne Újbuda - de ha tudatos, és…..
atpijkamo101 2016.03.20 11:34:48
@Dikusz: Nagyon lassan cserélődnek a tagok. egy-két évbe is bele fog kerülni, míg a most kiirtottak helyébe jövőkkel feltöltődik a mezőny. Addig takarékon működünk. Persze Helga bármikor csinálhat megint holokausztot, és kezdhetjük előlről. Abban nem reménykedem, hogy felnő, de egy busz bármikor elütheti. Miért ne? Ötösöm is lehet a lottón.
atpijkamo101 2016.03.20 11:47:24
@igi001: Salapapa, Yipyupp, Ashes, Mancinéni, Mgdöbbent, Kix (igazoltan távol, mert olyan munkát kapott, hogy dolgoznia kell), Egyéves Önkéntes, Elwood, Dr. Körömlakk...
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
atpijkamo101 2016.02.29 23:13:50
@Advanced Flight: Nézd, Szíriában meggyilkolják és elüldözik az embereket, Afrikában éhenhalnak a gyerekek, a globális felmelegedés miatt őrült viharok és szárazság tombol, és akkor valaki azért hisztizik, mert nem tudja onlány nézni a ZS kategóriás filmjeit. Van megoldásom: nem fizet elő többé ugyanerre ugyanennél a szolgáltatónál. Nőjetek már fel!

"Ő azért próbált mégiscsak valami épkézláb ötlettel előállni, ami a következő volt: Az elkövetkezendő hónapban vezessem minden használatkor mennyi adatforgalmat használ az alkalmazás annak futtatása közben és erre a dokumentációra hivatkozva tegyek panaszt a Telekomnál. Hmm, másra sem vágyom."

Kapott megoldást, de baszik véghezvinni. Nincs szánalom a szívemben.
Mutatok egy hőst: B.K.!  Kedves Homár! Ma került végre pont egy több, mint egy hónapja húzódó online vásárlás végére. Mint környezettudatos ember, hogy ne dobáljam a kukába az elhasznált elemeket, december 28-án interneten rendeltem az eDigitaltól egy csomó tölthető…..
atpijkamo101 2016.02.22 11:35:09
@Dikusz: És a napi kommentbajnokság győztese... tadaámm... Dikusssz

Egy kérdésem van. Most akkor van egy forintokkal dúsan feltöltött ajándékkártyája, amit elkölthet az edigitalban? Mert ez nem hangzik egy győztes pozíciónak...
atpijkamo101 2016.02.22 12:20:23
@Semmitnemérszakitiltással: Rosszabb a helyzet. A poszter az akkumulátorra gondolt, de még tölthető elem is van. A részleteket nem tudom, de nincs olyan önkisülése, mint egy akkumulátornak, de csak százszor lehet újratölteni, nem ezerszer, mint az akkut.

Baromi zavaró, hogy tényleg sokan nevezik a ceruzaakkumulátorokat tölthető elemnek.
A Homár megpróbált regisztrálni az Erzsébet-program oldalán, hogy élőben is láthassa a csodálatosnak tűnő online sorbanállás újítását, de bevalljuk, hogy a tesztalanynak kitalált Kovács Margó nénit egy érthetetlen hibaüzenet miatt a legnagyobb igyekezettel sem…..
atpijkamo101 2016.02.16 11:03:02
@Terézágyú: "@brumm.a.tejbe:
"Ez engem a neptun-ra emlékeztet tárgyfelvételi időszakban :D ""

Nem értetek ti ehhez. Hagyni kell, hogy a sok bírka közelharcot folytasson, és mikor szépen lecsndesedett a dolog, hajnali kettőkor szépen be kell lépni... és szembesülni azzal, hogy maradt 2 felvehető tárgy, az is értelmetlen időpontban. Jövőre újra meg lehet próbálni.

Legalább ez is az életre készít fel.
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
atpijkamo101 2016.02.12 12:29:52
@Kulics: @Semmitnemérszakitiltással: Ezer forint egy új telefon, nem szabad ilyenen görcsölni.
Állandó visszatérő, és valószínűleg soha meg nem szűnő panaszforrás a postai kézbesítés. Hol eleve nem jön a postás, pedig kéne neki. Hol  jön, de nem csenget fel. Hol meg felcsenget ugyan, de nem várja meg a választ. Az biztos, hogy a legbosszantóbb piszlicsáré napi ügyek…..
atpijkamo101 2016.02.09 11:53:21
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Hogy is tudhatnák a buszoosk, hogy a tíz pályázóból ársorrendben majd a negyedik nyer. Az első hármat kizárják, mert túl olcsó, az utolsó ötöt, mert túl drága, hát a maradék egyről majd pontozás után hirdetnek nyertest.
Igazi kínzó kérdés. Utánajárunk. Kedves Homár!  Lehet, hogy csak én izgultam túlzottan rá, mindenesetre számomra érdekes. Nem olyan rég hívott a Telenor, a telefonom pedig automatikusan minden hívást rögzít:  Telenoros hölgy: - Jó napot kívánok XY vagyok a Telenortól, szeretnénk tájékoztatni az…..
atpijkamo101 2016.02.03 11:19:38
@Terézágyú: "Én veszek egy puskát, de nem lövök senkire és semmire"

Igen, ez okos döntés, ha nem akarsz böribe menni.

De ha van "szerszámod", azt se kell úton-útfélen használni, mert nők megerőszakolásáért is bekasztlizhatnak hosszú időre.

Meg nem kell idős néniket a villamos elé lökni.

Meg ilyenek.
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
atpijkamo101 2016.02.01 16:03:54
@onlajnok: "A panaszos nem azért nem vett, mert nem tudta kifizetni..."

Ez most hogy jön ide?

sidol: "az éves matrica miért nem éves,"
onlajnok: "Svájc, Ausztria...pont ugyanez"
atpijkamo100: "És ott is a havi minimálbér felébe kerül?"
Idén lesz 6 éve, hogy változott a csekkbefizetés határidejének szabályzása, de úgy tűnik, még mindig van, akinek gondot okoz a rendszer. A rend kedvéért megkérdezzük az Elműt, hogy ők miért nem a befizetési határidőt tüntetik fel, ami az összes ilyen problémát és…..
atpijkamo101 2016.01.26 16:38:53
@az Öreg: Én vagyok az öregebb, tegeződjünk!

"hiába fizetek be pl január elsején egy csekket ami márciusra"

Elég pár nappal előtte, hogy határidőre odaérjen.

"lapították, hogy az nem érkezett meg időre"

Bemutatod a befizetsi vagy átutalási bizonylatot, és keressék ki a rendszerükből.

Olyan hibát véthettél, hogy összekeverted a csekkeket, a később befizetendőt korábban fizetted, és a korábbit később. Bár ez fasság, mert folyamatosan a pénzüknél voltak, de emiatt panaszkodhatnak.
Egy amúgy nehezen induló hétfő reggelt már a troli lerobbanása nagyon fel tud dobni. Az meg egészen különösen álmosságűző pillanat lehet, amikor a kisegítő járat egyszer csak szó nélkül másfelé kanyarodik, és a város egy véletlenszerű pontjára szállítja utasait. Jó reggel Budapest! Tisztelt…..
atpijkamo101 2016.01.25 17:04:11
@neet: @fillérbaszó vadász: Sajnos Hilda sok szellemes komentelőt elüldözött. Az év végi ámokfutását követően január elején Hildát megfenyegették az indexesek, hogy bezárják a Homárt, vagy odaadják egy gyakornoknak, azóta feltűnően visszafogott törlés szempontjából. Sajnos a posztok színvonala sokat nem javult. A blogomban megtalálhatod a törölt kommenteket pirossal kiemelve.
Bár az idegennyelv ismeretnél nyilván a tudás, és nem a papír számít, azért vannak olyan esetek, amikor mégiscsak kell egy plecsnis bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk a bemutatkozásnál szofisztikáltabb megnyilatkozásra is mondjuk angolul. Az alábbi sztori kapcsán nehéz…..
atpijkamo101 2016.01.22 16:27:32
@Rachaburi: Nem hozzák a szabályt, mi alakítjuk. Pl. régen a fájlt file-nak írtuk, míg meg nem honosodott a magyaros írásmód.

A régent meg régen Reagen-nek írtuk.
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
atpijkamo101 2016.01.22 16:07:48
@Baluci: :)) Igen, azt mondta, régen ÉLVEZTE a taxizást.

Nem csak a sofőrök öregedtek ki mellőle, és pocakosodtak el?

Én nem akarom élvezni a taxizást, azért használom, hogy gyorsan eljussak A-ból B-be.
Cipős probléma rengeteg volt már, meg is szakértettük egy csomószor, a linken megtalálható az összes ezt kell tenni ilyen esetben okosság. Ami miatt ez külön érdekes, az a szürreális különbség, ami a szinte új talp és a leharcolt felsőrész között látszik. Bea menjen csak el egy másik szakértőhöz új…..
atpijkamo101 2016.01.20 11:55:14
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda: "az ő gyerekét ne lássák szakadt/kopott holmiban"

'81-'83 táján jártam egy csajjal, aki nem volt hajlandó ugyanazt a ruhát felvenni kétszer. Az egy felnőtt nő volt, így is furi volt, na de egy gyerek?
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
atpijkamo101 2016.01.19 11:10:50
@Fausto(tm): "ÁFÁs számlát is kérnék"

A taxin nincs ÁFA.

Nekem mindig adnak számlát, és sose duzzognak miatta.
Érthetetlen, ráadásul a levél alapján teljesen kiszámíthatatlan is a Wizz Air eljárása az alábbi ügyben. Alább olvasható a fogyasztóvédők álláspontja a kérdésben, és reméljük Pjotr is elküldi majd cég válaszát, ha megérkezik. Kedves Tékozló Homár, Szeretnék az alábbi levéllel nyilvánossághoz…..
atpijkamo101 2016.01.18 15:12:23
@Terézágyú: Oké, abban is tudok segíteni. Asszem a magyar útlevél kell ahhoz, hogy kilépjen M.o.-ról, az orosz útlevél kell ahhoz, hogy belépjen Oroszországba. Egy pillanatra mindenesetre tegyük fel, hogy így van.

Te azt írtad: "Amivel belépsz [Oroszországba], az az [útlevél az] "utazás során használt úti okmány"...." Erre ő visszakérdzett, hogy: és az az útlevél, amivel kilép M.o.-ról, az mi a szar, ha nem utazás során használt úti okmány?
Alaposan felbosszantotta olvasónkat, hogy az általa megvásárolni tervezett termékről nem sikerül kiderítenie, mi van benne - jogosan. A honlapra pillantva szembeszökő a hangzatos Gyógynövény Egyesület név, ami úgy díszeleg ott, hogy semmilyen okirat,  jegyzőkönyv vagy beszámoló nincs mellette a…..
atpijkamo101 2016.01.15 13:25:23
@Pink Petsch: Mindkettő. Üvegpohár.
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
atpijkamo101 2016.01.15 10:01:41
Én arra tippelnék, hogy a segélyhívós operátoroknak valamiféle protokoll szerint kell az adatokat felvenniük, nem a saját heppjük a sok kérdés, és az, hogy akár többször is visszakérdeznek, de mivel Tamás mérgelődő levele nem az első a témában, most már megkérdezzük a bonyolultan semmitmondó…..
atpijkamo101 2016.01.14 10:55:37
@KaTe: Meg amikor a mentő fél órát kering a környéken, mert a hülye 104-es operátornak nem sikerült értelmes címet kihúznia az okos betelefonálótól.
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
atpijkamo101 2016.01.13 11:24:58
@juhaszvik: "remélem más szempontokat is figyelembe vesznek"

Remélheted. Azt, hogy a pisi a legocsóbb.
atpijkamo101 2016.01.13 11:37:31
@The Crazy One: Hát ha annyit ért a tetűkhöz, mint a helyesíráshoz, akkor egy szavát se hidd!