Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo98

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
atpijkamo98 2016.05.24 09:29:40
@Manyecs: "azon gondolkozik milyen nemzetiségű lehetek"

Persze, azért, mert éjfekete a bőröd, a néger túl kézenfekvő volt.
A magyar kormány kommunikációja elérte a venezuelai vezetés szintjét. Már a néhai Hugo Chávez is minden gonosz eredőjének tartotta az Egyesült Államokat, utódja, Maduro elnök pedig gazdasági szükségállapotot vezetett be, mert szerinte a gaz burzsoák leállították a gyárakat, így állandósult az…..
atpijkamo98 2016.05.24 09:25:29
@Alick: Nem ez volt vele a baj.

Hanem az, hogy kölcsönből csináltuk. Fizetsz 7% kamatot, és befekteted 6%-ra. Nem jó üzlet.
Nincs kész a szoba időre? A wifi csak a recepció falára tapadva él? Hajszál volt a levesben? Nem tiszta az ágynemű? Mik ezek a problémák ahhoz képest, ha az ember érkezéskor azzal szembesül, hogy bezárt a hotel, ahova nyaralni indult, annyira, hogy felszámolják, úgyhogy a befizetett pénze is ugrott!…..
atpijkamo98 2016.05.24 04:49:22
@gabors: Agyi rövidzár.
Ricsárd leírása szerint könnyebb lehet a politikusokat szóra bírni a Parlamentben, mint kicsekkolni a Díjnet rendszeréből, ha mégsem ezen keresztül intézné már a számláit az ember. Állításával ellentétben mi találtunk a honlapon infót a regisztráció megszüntetéséről a GYIK-ban, de persze ez nem…..
atpijkamo98 2016.04.26 18:04:21
@FDToth: "Digitalis alairas..."

Haver elsők között csinált fokozott biztonságú elektronikus aláírást, haladni akart a korral. Mondtam, hogy tiszta hülye, ez itt nem Észt ország, hanem maga a feudalizmus. Azóta összesen .... doppergés .... EGYSZER tudta használni. És sokkal bonyolutabb volt, mintha befaxol egy aláírt cetlit.
atpijkamo98 2016.04.26 18:19:14
@Firestarter.18: Ha a táj lánykák meg a viszki vele jár, a csoportos beszedés jobb, mert egyet se kell kattintani.
atpijkamo98 2016.04.26 20:57:40
@FDToth: "Egy csomo szolgaltatotol kapok igy levelet, amin ott a scannelt alairas"

Az csak udvariasság, az iratot nem hitelesíti.
Az arca rezzenéstelen, de mi minden játszódhat le közben a fejében. Úgy volt, hogy ezt soha nem tudjuk meg, mert csak hallgatott. De aztán mégis megtudtuk...
atpijkamo98 2016.04.26 20:51:48
@dr. mesterseges szinezek: :))

"elfogy a kerítés."

Hiába, mert a blöki láncon is van + lábai összekötve + le is van szedálva.

A legfőbb ügyész pártkatona + a főbíró haver, olyan bírónak szignózza ki az ügyet, aki elvárható ítéletet hoz + az alkotmánybíróságban is a saját embereik vannak + a köztársasági elnök is pártkatona + ... stb. stb. És ha minden kötél szakad, hoznak egy visszamenőleges törvényt, oszt jónapot.
Csodálkozunk azon, hogy hiteltelenné vált a magyar politikai és gazdasági elit a választópolgárok szemében? Szögezzük le, ahhoz képest, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy semmi tisztelhető ne legyen bennük, elég későn ébredtek rá a magyar honpolgárok a saját vakságukra. Most aztán…..
atpijkamo98 2016.04.26 18:16:21
@István Tamasi: "@azértezszánalmas:
Ugyan mekkora ajvékolást csapott volna a fitymasz bérfirkász serege ha eltolcsi elődje csinált volna hasonlókat?"

Hehe, bizony. Gyurcsány most azt mondta, őt tized ennyiért lámpavasra húzták volna. (Mondjuk az országnak hasznára lett volna...)
atpijkamo98 2016.04.26 18:30:15
@István Tamasi: :)) Én nem vagyok bosszúálló.
Bedöglött a 3 napja vásárolt mosógép? Nem akarják garanciában javítani a telót? Bunkó volt a pincér? Bármelyiknél több veszélyt jelenthet, ezért sokkal kiakasztóbb, ha gyógyszertárban fut bele az ember valami Homárra való esetbe, pláne, ha az oltás és a gyerek szavak is szerepelnek a sztoriban. Hát…..
atpijkamo98 2016.04.26 17:56:08
@gabors: Nekem minden gyermekbetegség negvolt a szamárköhögésen kívül. Úgyhogy én győztem.
Ami Marcel Proust számára a madeleine nevű sütemény Az eltűnt idő nyomában című regényben, az némi túlzással a Krówka a mai poszt szerzője, Nina életében. Fordulópont, a jelen és a múlt egy fontos pillanata, ami végül Lengyelországba, azon belül is Krakkóba vezette...
atpijkamo98 2016.03.23 15:10:48
@élhetetlen: "a lánygyermekek sokszor hasonlítanak az apjukra."

Igen. A Klaus Kinskire a Nastassja Kinski. Az ember nem érti, a férfiben ilyen ronda hogy lehet nőben ilyen szép. Mert tényleg nagyon hasonlítanak.
Az oroszok közvetve már a közszolgálati híradót is a befolyásuk alá vonták, hiszen lényegében átvette az M1 azt a dezinformációt, melyet Putyin propagandagépezete terjeszt. A brüsszeli terrortámadás elkövetőiről ugyanis egy Sógor Dániel nevű szakértő azt állította, hogy fehéroroszok, ami pontosan…..
atpijkamo98 2016.03.23 14:43:23
@elemes: Mondjuk elhiszem neked. Akkor azért idióta.
Hogyan lett karácsonyfám. Egyedül élek, és ötven éves koromig hazajártam a szüleimhez karácsonyozni, fel sem merült a saját karácsonyfa ötlete. Aztán előbb Apu, majd Anyu meghalt, és nem megyek haza. Amig hazajártam, az ismerőseimmel a karácsonyi találkozások lementek max 23-ig, és így senkinek nem…..
A felszolgálás díját az ételek árában benne lévőnek írni az étlapon, majd a számlához hozzáírni? Ügyes! Mondjuk legalább elnézést kértek miatta, meg módosították a bejárat melletti étlapot, ha sajátos megoldással is. Kedves Homár! Régebben sokat jártunk a budai Mamma Rosa pizzériába. Finom kaják…..
atpijkamo98 2016.03.08 16:37:24
@PonDrow: "A borravaló a fekete gazdaság éltető motorja."

Nem tudom. Lehet, hogy így van az egész világon, neked szélesebb nálam a látóköröd. De ezt miért nekem mondod?

Egyébként meg vegyünk egy példát! Géza minden nap felszolgál Gizinek egy pizzát, kedvesen mosolyog, ezért Gizi mindig ad neki egy ezres borravalót. Este Gizi a kocsmában felszolgál néhány sört Gézának, kedvesen mosolyog, ezért Géza mindig ad neki egy ezres borravalót. Eltelt egy év, eléggé megkopott az ezres, mert összesen 300-szor adták oda-vissza egymásnak. Persze adóztak rendesen utána, mindketten lelkiismeretesen befizettek 300000 forintot az államkasszába...
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
atpijkamo98 2016.02.29 17:14:58
@cmx85s: :)) Hát ha már mindenképp választani kell, szerintem a szexuális perverziók élvezetesebbek.

@Lambó Murci: :)) Hoppá, így túl egyszerű, kihagyta a régiókódos mizériát.
A Homár megpróbált regisztrálni az Erzsébet-program oldalán, hogy élőben is láthassa a csodálatosnak tűnő online sorbanállás újítását, de bevalljuk, hogy a tesztalanynak kitalált Kovács Margó nénit egy érthetetlen hibaüzenet miatt a legnagyobb igyekezettel sem…..
atpijkamo98 2016.02.21 12:22:19
@Skynet99: "Mennyibe is került ez a honlap?"

Fél tucat gombért és egy fabatkáért vették valakitől, aki látott már programozót. Egy évnyi reszelés után 2006 nyarára lett kész. Az akkor beleírt hibákat számtalan panasz ellenére azóta se javították.

Hogy nem lehet javítani kommentet? Ez a legkisebb baja.
"Erkölcsi kötelessége a kormánynak, hogy ami a törvény alapján visszajár az állampolgároknak, azt meg is kapják. Még akkor is, ha egy csődbe ment külföldi biztosító helyett kell helytállni. A károsult biztosítottak az adóhivataltól kérhetik vissza a nekik visszajáró baleseti adót" - közölte az NGM.…..
atpijkamo98 2016.02.20 18:48:45
@Szubrina: Mert ez a szabály.

És jó szabály, mert az ezer forint alatti ki-be fizetések banki költsége összehasonlítható magukkal az összegekkel.

Mondjuk egy 500 forint átutalása kerül 100 forint banki díjba, és 400 forint ügyintézői díjba. Van értelme?

Ennél sokkal-de-sokkal pusztítóbb rossz törvények vannak, ha jobbítani akarsz van értelmes terület, csak rajta!
atpijkamo98 2016.02.20 19:28:27
@Szubrina: Legyen az az 1000 Ft inkább 2 Ft! Pontosan erről van szó. Olyan fárasztó lenne 1-2 forintosokkal fizetni, hogy kivonták azokat a forgalomból.
atpijkamo98 2016.02.20 22:43:22
@Szubrina: "Ha az adóhatóság tartozik nekem 999 Ft-tal nem kell kifitzetni, ha én veszek valamit 999Ft-ért nekem ki kell"

Nem, ha te tartozol a NAV-nak 999 Ft-tal, neked se kell kifizetned. Frappáns megoldás, nem? :))

Vagy csak trollkodsz, vagy tényleg ilyen buta vagy. Tulajdonképpen mindegy is, bármelyik arra öszönöz, hogy befejezzem a veled való diskurzust. Legyen jó napod!
A "ki emlékszik a jelszavára!" kiszólások kicsit gyengítik Gábor mondanivalóját, de a túlbonyolított bürokrácia tényleg rémes. A NAV-értesítésről szóló NAV értesítés megvan? A diákhitelesek legalább tudnak arra gondolni minden egyes belépéskor, hogy a jövőt most írják. Kedves Homár! Csodálom,…..
atpijkamo98 2016.02.20 22:38:01
@Szubrina: Nem szívesen állok Zsráffal egy platformon, de itt most te vagy a hülye.

Ez a poszt a tipikus esete annak, mikor mind a két fél idióta. Egy feleslegesen túlbonyolított, szar rendszerrel találkozik egy csökkent képességű felhasználó...
30 fokban a bejáratnál szembesülni azzal, hogy a jó drágán vett jegyeddel nem engednek be, mert nem érvényes, az milyen? Még magyarul is elfelejt tőle az ember. Reméljük Eszterék nem hagyják magukat, és utánanéznek a dolognak az IBUSZ-ban. Mi is rákérdezünk, hogy mennyire volt ez…..
atpijkamo98 2016.02.20 18:50:29
@enpera: Hülye vagy. Kifejthetém jobban, de minden szavadra csak pont ugyanezt írnám.
  Első blikkre olvasónkkal annyi történt, hogy az app a körút másik oldalára, és ezzel rossz zónába képzelte őt és a kocsiját. Ott valóban csak 8:30-tól kell  fizetni, úgyhogy ez rendben lenne, és csak alátámasztja az Alapvetések az élethez VI. egyik fő gondolatát: semmit ne csináljunk agyatlanul.…..
atpijkamo98 2016.02.20 17:27:35
@Szubrina: "mire megy ez a lóvé"

Fürst György mattfekete Rolls Royce Phantomjára, meg ilyenekre.

index.hu/belfold/budapest/2012/06/18/megbuntettek_a_volt_centrum-vezert/

Szerintem világi, hogy a parkolási díjból hullára meggazdagodott manus pont parkolási díjra sajnálja a pénzt.
Péter igazán jóhiszeműen és türelmesen állt a karácsonyi ajándéka hosszan húzódó történetéhez, de kibírta nevetés nélkül az esetet, pedig mint egy rossz bohózatban, úgy röpködnek benne az olyan események, mint a nincs kábel, rossz a kábel, majd rossz a kütyü, és a csúcspoén: a kábelt szerezze be a…..
atpijkamo98 2016.02.20 15:45:59
@gabors: "olyan nincs"

:)) Dehogynem. Mondjuk kvantumszámítógépet. Akkor nagyon meg lennék lőve. Vagy kémiai reaktort. Asse tudom, eszik vagy iszák.

@sugargiraffusplumps.: Hát @Dikusz: érti.

"Feleségem, hozd be a sört a hűtőből!" vs. "Cuncimókuci, hozd be a sört a hűtőből!"

"És akkor képzeld, Cuncimókuci behozta a sört a hűtőből." vs. "És akkor képzeld, a feleségem behozta a sört a hűtőből."
atpijkamo98 2016.02.20 17:19:03
@gabors: "fingja sincs technologia dolgokhoz"

Pedig azok nagyon egyszerűek. A TPA 1140-et pl. úgy kell beindítani, hogy beállítod bitenként a kezdőímet a címregiszerbe, aztán szintén bitenként a kezdő szóértéket az adatregiszterbe, és elindítod. Egy csimpánz is megcsinálja, ha kap elég mogyorót. Pik-pak megvan, gyorsabban elindul, mint egy vindóz vagy android.

hampage.hu/tpa/1140fkis.jpg

Nagyon kultúrált gép, 16 bites, többszintű megszakításkezelés, 8 általános célú regiszter, 256 kByte ferritmemória, Pascal fordító, 3 MByte-os cserélhető minidiszk... Jó, hát hatvan centi átmérőjű minidiszk, de nagyon vékony, és alig 3 kiló, simán elfér egy nagyobb táskában.

Az RSX-11M multitaszkos oprendszer van olyan jó, mint a Unix, nyugodtan ez is elterjedhetett volna.

VT340 1200 bps, 16x80 karakteres terminál. Most is ilyeneket használok, csak virtuálisakat, van amelyik magasabb vagy szélesebb.
atpijkamo98 2016.02.20 17:20:31
@gabors: "flux capacitor-t azt mar tutti kerhetsz"

Na de honnan veszek hozzá 10 mikrogram sötét anyagot vagy -energiát?
Szegény Zoli kütyüje elég csúnya állapotban érkezett meg hozzá. De vajon igaza van, amiért egyértelműen a Magyar Postát kutyázza miatta? Előítéletes vagy tapasztalt? Szavazzon! T. Homár! Emlékeztem még egy régi indexes cikkre a postával kapcsolatban... nem homáros cikk…..
atpijkamo98 2016.02.15 18:35:14
@dogoljmeg: Érdekes, én itt Magyarországon rendszeresen rendelek a netről dolgokat, és még sose jött semmi összetörve...

Faszom ebbe az érdekes???
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
atpijkamo98 2016.02.12 11:53:25
@Kulics: 5 dollár törni.
Állandó visszatérő, és valószínűleg soha meg nem szűnő panaszforrás a postai kézbesítés. Hol eleve nem jön a postás, pedig kéne neki. Hol  jön, de nem csenget fel. Hol meg felcsenget ugyan, de nem várja meg a választ. Az biztos, hogy a legbosszantóbb piszlicsáré napi ügyek…..
atpijkamo98 2016.02.09 11:14:16
@Kulics: Van kurvajó ötletem. Kéne egy buszgyárat csinálni. Mit gondolsz, az "Ikarusz" jó név lenne neki? Nem agysebészet, Rába meg Man motorokat lehetne beszerelni helyben gyártott karosszériákba. Sok mérnök, meg jómunkásember dolgozhatna ott. És akkor nem külföldről kéne buszokat venni, itthon maradhatna az extraprofit, a BKV-nek nem ötvenféle busza lenne, amiknem a karbantartása egy rémálom. A tintanyalók meg ezerrel átképeznék magukat,és még örülnének is a jó munkának lés fizetésnek.

Sok ilyen kellene, nem pedig fölszámolni vagy elüldözni azt a kicsit is, ami még működik.
Igazi kínzó kérdés. Utánajárunk. Kedves Homár!  Lehet, hogy csak én izgultam túlzottan rá, mindenesetre számomra érdekes. Nem olyan rég hívott a Telenor, a telefonom pedig automatikusan minden hívást rögzít:  Telenoros hölgy: - Jó napot kívánok XY vagyok a Telenortól, szeretnénk tájékoztatni az…..
atpijkamo98 2016.02.03 11:08:51
@Terézágyú: "Te, egy magánszemély nem csinálhatsz csak úgy felvételt bárkiről."

A saját beszélgetéseidről pedig csinálhatsz hangfelvételt. Mindössze nem teheted közzéa másik engedélye nélkül. De pl. a bírónak bemutathatod bizonyítékul.

@fillérbaszó vadász: "Ha meg mondjuk kapnál egy polgári pert a nyakadba"

Nem kel közzétenni az engedélye nélkül, és akkor nincs miért perelnie, ez ilyen egyszerű.
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
atpijkamo98 2016.02.01 14:57:40
@Terézágyú: @J.W. Booth: Azért a másik szemem nevet, mert nem 100%.
Olmayan Türkçe konuşan kullanıcılar için önemli bilgiler. - egy ilyen felirat nagyon hasznos lenne a MÁV-honlap készítőinek, ha mondjuk a török vasúttársaság honlapján próbálnának meg tájékozódni? Vagy teljes töketlenség, vagy az évszázad trollkodása magyarul elhelyezni egy apróbetűs linket a nem…..
atpijkamo98 2016.01.26 12:04:20
@vanek ur: "ez a kiírás nem is hülyeség"

Öööö... Szerinted azokat segíti, akik nem látják a két zászlót a jobb fölső sarokban? Ha azt nem tudják értelmezni, akkor ezt a fasságot igen?
Egy amúgy nehezen induló hétfő reggelt már a troli lerobbanása nagyon fel tud dobni. Az meg egészen különösen álmosságűző pillanat lehet, amikor a kisegítő járat egyszer csak szó nélkül másfelé kanyarodik, és a város egy véletlenszerű pontjára szállítja utasait. Jó reggel Budapest! Tisztelt…..