Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo97

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kereskedők permanens kínzó kérdése a "Hogyan érjem el, hogy a vevő bejöjjön a boltba?", hiszen a vásárlókért folytatott küzdelem első csatáját az nyeri, akinek sikerül elérnie, hogy nála, és ne a szomszédnál nézelődjön a kuncsaft. Nyilván nem nagy truváj, hogy ennek küzdelemnek az egyik…..
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
atpijkamo97 2016.05.23 19:56:09
@gabors: "Semmi amig afrikaban vannak"

Rasszista vagy,

"csak feketek aztan annyi"

Eh, ez nem baj. Nem égnek le a napon.

Jó, neked biztos rossz tapasztalatod volt velük. Akivel én találkoztam, az mind áldott jó ember volt. Az egyik haverom néger, itt tanult Budapesten, aztán magyar lányt vett el, most is itt dolgozik valahol, régen láttam.
atpijkamo97 2016.05.24 03:06:00
@Reactor: Olivabogyók.
atpijkamo97 2016.05.24 04:48:44
@Reactor: Igazad van. Akkor passz.
A magyar kormány kommunikációja elérte a venezuelai vezetés szintjét. Már a néhai Hugo Chávez is minden gonosz eredőjének tartotta az Egyesült Államokat, utódja, Maduro elnök pedig gazdasági szükségállapotot vezetett be, mert szerinte a gaz burzsoák leállították a gyárakat, így állandósult az…..
atpijkamo97 2016.05.23 21:34:03
@csentecsa: "Az, aki kétszer csűnyán elverte az arcotokat a választásokon, és elhajtott titeket az egyharmados zónába."

Gyurcsány??? Ő a Zorbánt kérdezte, tudod, az a vicces kis törpe, aki mindig hülyeségeket beszél.
atpijkamo97 2016.05.23 21:37:09
@csentecsa: "4-5 ezres reálhozamokat"

1. Volt közben egy válság.

2. 2,5%-os évi kezelési költség mellett nehezen nő a hozam. Ennyit határoztk meg törvényben, ami fasság volt.

Egyébként racionális lett volna a manyupot megzűntetni. Elszórni már nem annyira.
atpijkamo97 2016.05.23 21:39:40
@élhetetlen: "Szerintem tragédia, szerinted jó stratégia."

Igen, jól látod.
Gyanús. Nagyon gyanús, hogy Plagi bátyánkat új szerepkörben használják föl kormányoldalon. Legalábbis csak erre tudtam gondolni mikor elolvastam EZT a minisztériumi kérdőívet és Gábor barátom alábbi véleményfolyamát: Feleletválasztás: Hetente kevesebb, mint egyszer   - AZ MENNYI, wazze!? Küzdök…..
atpijkamo97 2016.05.23 20:11:40
@habakuk000: :)) Ez szép volt.

Úgy gondolom, amit az orbánék loptak és ártottak az országnak, meg ha a gyurcsány töketlenkedése helyett is fejlődés lett volna, akkor abból a pénzből pár évtized alatt mostanra saját erőből eljutthatott volna az első magyar űrhajós a Holdra.
Én a vonatjegy kifejezés hallatán még kígyózó sorra és alig látható betűkkel nyomott, kunkorodó fecnire assszociálok, szóval már az otthoni nyomtatás lehetőségét is óriási hujjogással köszöntöttem most, hogy megtudtam, hogy létezik, de olvasónk témában összegyűjtött kérdései ezzel együtt is inkább…..
atpijkamo97 2016.05.23 15:12:43
@Manyecs: SOSE fogod megtudni, Tejföl füvezik-e éppen. Fű nélkül is pont olyan betépett.
atpijkamo97 2016.05.23 15:27:38
@Lesből Támadó Szárítókötél: "van egy menetrend, amelyben bennevan a vonatok elméleti indulási ideje az egyes állomásokról."

Ha az elméleti fizikának is annyi köze lenne a valós fizikához, mint a MÁV menetrendnek a vonatok indulásához, akkor az Univerzum egy órát se élt volna meg, nem hogy 13,7 milliárd évet.
atpijkamo97 2016.05.23 17:06:34
@Manyecs: :)) Felesleges pénzpocsékolás lenne.

Van ilyen Asterix és Obelix képregény. A pöttöm gyerekkorában belesett a varázsitalba, és állandóra meglett neki a varázserő. Tejföl egy füves kondérba eshetett bele. Na mindegy, Zérót így szeretjük.
Igazán cseles a Vodafone, ha ez az Európa Napijegy nevű szolgáltatása tényleg így működik, márpedig eléggé úgy tűnik, hogy így.  Szóval, aki külföldre megy, az nagyon gondolja át, hogy mit szeretne, mert napi egy sms-sel egy hét alatt 8000 forintba fog kerülni a buli - még, ha az arról is szólt…..
atpijkamo97 2016.05.23 16:40:19
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Az ilyeneket törlöm először. Hangpostát törlöm, a hívóazonosítást bekapcsolom, én tudom, mik kellenek, és mik nem kellenek. Ha leszarom, és hagyom az alapbeállításokat, akkor nem nyígok utána.

Ha mondjuk nem kapcsolja be a voda egy ügyfélnek, akkor az meg azér nyíg, mert naponta harmicezer forintot költ roamingra, míg ezzel egy ezresből megúszhatná. Még ez a kisebbik rossz. Nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvére tenni. A voda nem tudja az új előfizető majdani roaming szokásait.

Ha kezdetben nem törődtem vele, és izgatnak a roaming díjak, akkor külföldre menetel ELŐTT ellenőrzöm a lehetőségeimet, és kérem a megfelelő beállításokat.
A kertészeti és erdészeti termékek nem közeli barátaim, mert általában veszélyes elemek és rémes hangok jellemzik őket, így rettegéssel vegyes csodálattal tekintek kezelőikre, és mélyen bánt, ha ilyen csalódás éri őket. Természetesen a személyes viszonyuláson túl…..
atpijkamo97 2016.05.17 14:56:23
@neet: Régen még a szar is szarabb vót! Vagy jobb vót, azaz kevésbé szar? Ma olyan bizonytalan vagyok.

Na de régen a Homár mennyire jobb vót!
atpijkamo97 2016.05.17 16:13:06
@Reactor: Van olyan geczi, ami bemászik a merevlemez firmware-ébe. Na annak a formatcé se használ.
Bár mindkét beruházás végül is elkészült, valójában elszalasztott lehetőségek maradtak...
atpijkamo97 2016.05.17 13:36:34
@konrada: "a Margiton"

Ahogy mondod, a Margiton, nem pedig a szigetnél, ahol a jó levegő lenne a lényeg.

De eggyel több felesleges lámpa sehova se kell.

"csöves szállás"

Ha nem teszik a csöves szállás, akor azt kell megszüntetni, nem az aluljárót. Nem kell a füdővizzel a gyereket is kiönteni.
atpijkamo97 2016.05.17 13:56:08
@konrada: :)) Nem, nekem nagyon rossz az orrom, de tudom, hogy 30-szor annyi méreganyag az pont 30-szor jobban árt.

A lámpára semmi szükség. A tolókocsik miatt kellhet csak, hogy ne kelljen liftet épiteni, mert az olyan drága. Mintha nem szórtak volna el feleslegesen 100 liftre valót.

A moszkván meg nem aluljáró kellett volna, hanem mondjuk a villamost befedni, és/vagy az egymást keresztező autókat szintben elemelni.
atpijkamo97 2016.05.17 15:19:58
@konrada: Műemlékhíd, baszod. A sárkánybetonos műemlék aluljárót meg el lehetett bontani? Műemlék. Kurva ronda eredeti(?) lámpaoszlopokkal, amik mindkét oldalon 1-1- feleslges métert vesznek el. Közben a biciklisek meg az úttestre vannak kényszerítve, mert sehol nem fértek el. Egy icipici gondolkodással csodákat lehetett volna tenni, de csak az EU milliárdok lehúzása volt a cél. Mű emlék!

Az Erzsébet hidat is vissza kellett volna építeni, nem a mai kábelhidat, mi?

A Lánchíd az egyetlen jól kinéző régi hídunk.

Lesz neked újraépített műemlék a várban, jópár hortista épület, hogy a turistákat ki leheseen tiltani a várból, mert nem férnek el tőlük a minisztériumi audik.
A hosszú hétvégén nagyot mentek a kormánypárti rezsiharcosok, megmondók, bértollnokok, propagandisták, ideológusok, ifjútörökök és sajtófőnökök. Íme 10 dolog, amit a híveik megtanulhattak, és a konstruktív vitában felhasználhatnak Németh Szilárdéktól...
atpijkamo97 2016.05.17 14:29:11
@McZozo: "3% koruli volt az inflacio evente mikozbe emlekszem hogy a kozertbe majd a duplajat fizettem"

Mert nem vettél elég plazmatévét, aminek meg lefelé ment az ára.
atpijkamo97 2016.05.17 14:46:18
@konrada: "lop itt mindenki, de ha ráadásul még a gazdasághoz is hülye valaki abból csak katasztrófa lehet"

Pontosan, ebből katasztrófa lesz. Nem vagyok túl boldog. Mondjuk annyival vagyunk előbbre, hogy Eltolcsi csak több év alatt tapsol el 263 milliárdot, nem úgy, mint az első 4 évben, hogy évente még ennél is több kárt okozott.
atpijkamo97 2016.05.17 15:00:44
@fidesz maszop dk egykutya: "Most a szovjetúnió szinjére tért vissza."

Azon gondolkodok, hogy mi az orosz iga alatt nyögtünk évtizedekig, nem szovjet alatt. Csak akkor az oroszt szovjetnek hívták. Putyin, brezsnyev, egykutya.
Vírusként terjed a neten Ed Hawkins klímakutató animált ábrája, melyen az 1850 és 2016 márciusa közötti globális hőmérsékleti változásokat jelenítette meg egy igen rendhagyó formában. A napjainkban zajló globális éghajlatváltozást az emberiség számlájára írók bizonyítva látják elméletük igazát,…..
atpijkamo97 2016.05.17 14:16:43
@Bambano: "fordított sorrendben"

Nem tudom, ezt miért mondod. Nem igy van.
  Mindig azzal vádolják a BKV ellenőröket, hogy a pénz miatt büntetnek meg gyanútlan utasokat mondvacsinált okokból. Szerencsére nem minden ellenőr ilyen anyagias, tudunk mutatni ellenpéldákat is, amikor az ellenőr puszta önzetlenségből szívat. Jelen állás szerint a BKV járatain cigizni és csövezni…..
atpijkamo97 2016.05.17 13:32:02
@tejfölbiztosítás: Nemtom mi a megfelelő hozzáállás. Ha udvariaskodsz, az néha többet érhet, mintha egyenesen megmondod a véleményed, mert csak bezárkózik egy erősebb kritikára.

Bár asszem esetünkben tökmindegy.

@Manyecs: "csak kicsit tiltakozott"

Kicsit... Én meg nagyon tiltakoztam, mikor fel kellett ülni a gyerekkel a hullámvasútra. Inkább ettem volna vattát.
Ricsárd leírása szerint könnyebb lehet a politikusokat szóra bírni a Parlamentben, mint kicsekkolni a Díjnet rendszeréből, ha mégsem ezen keresztül intézné már a számláit az ember. Állításával ellentétben mi találtunk a honlapon infót a regisztráció megszüntetéséről a GYIK-ban, de persze ez nem…..
Bedöglött a 3 napja vásárolt mosógép? Nem akarják garanciában javítani a telót? Bunkó volt a pincér? Bármelyiknél több veszélyt jelenthet, ezért sokkal kiakasztóbb, ha gyógyszertárban fut bele az ember valami Homárra való esetbe, pláne, ha az oltás és a gyerek szavak is szerepelnek a sztoriban. Hát…..
     "Régen a király osztogatta a nemesleveleket és a vagyont, most a kormányzó párt vezetői? Ha ez van, akkor ez nem is rossz. (Skrabski Fruzsina)"        Ha ez van, akkor ez nem is rossz.  Régen Ludovico Sforza támogatta Leonardo da Vinci-t, ma Matolcsy György támogatja Matolcsy Györgyöt. Ha…..
atpijkamo97 2016.04.24 13:33:34
@OoOoOo: "A Vajnàtól kaptunk egy oszkàrt"

Kádártól is kaptunk egyet.
atpijkamo97 2016.04.24 17:02:34
@flort: :)) Ja.

Kádárt kétszer jobban szeretem, mint a hörcsögöt.

Boáááf...
atpijkamo97 2016.04.26 11:03:28
@heptakontanonaéder: :)) Nem is rossz.
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
atpijkamo97 2016.04.25 23:37:46
@incze: "mi vagyunk a győztesek", mondta a basi"

Jól mondta. Sajnos legyőzték az ország demokratikus felét. Kétes dicsőség.
Csodálkozunk azon, hogy hiteltelenné vált a magyar politikai és gazdasági elit a választópolgárok szemében? Szögezzük le, ahhoz képest, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy semmi tisztelhető ne legyen bennük, elég későn ébredtek rá a magyar honpolgárok a saját vakságukra. Most aztán…..
atpijkamo97 2016.04.25 10:56:42
@azértezszánalmas: "A görög példa mutatja, mi lett volna velünk"

Nah, ez teljesen komolytalan lett.

Pá veletek, jók legyetek!
atpijkamo97 2016.04.25 21:08:31
@miketbeszéltek: "Jobb kezekben lenne a hatalom egy erőszakos csoport kezében?"

Nyitott kapukat döngetsz. A hatalom most is egy erőszakos csoport kezében van. Kurva erőszakos, és még rohadt tolvaj, nemzetáruló is. Én személyszerint jobban örülnék, ha csak simán erőszakos kezekben lenne.
atpijkamo97 2016.04.25 22:07:37
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "@Muzsikok közt: "...tizedannyi kárt nem okoz mint simor "
Szépen nevelhettek téged."

Hát számolni biztos nem tanították meg. Szerinte a Simor kb. 8% GDP kárt okozott. Annyit még az egész fidesz bagázs se tud összehozni. Pedig erősen próbálkoznak.
Rég volt már fordítógépes kis bohóság nálunk, ideje volt, hogy kapjunk egyet. Annyi biztos, hogy tavasszal és ősszel  kell ültetni, ezt a Aldi által forgalmazott valamit, de aki a hátoldali instrukciók alapján tervezi elvégezni a feladatot, az nagy bajban lesz. Reméljük, azért növekedés és virágzás…..
atpijkamo97 2016.04.25 13:58:16
atpijkamo97 2016.04.25 19:08:22
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: :))

Fuckup with marmalade - lekváros bukta.
Olvasónk azt feltételezi, hogy ami vele történt, az nem egyedi eset. Mi passzolunk ebben a kérdésben, de ha a Spar-, Interspar-vásárálók böknek egyet a minikérdőíven, akkor esetleg lesz némi képünk arról, hogy  levélírónk sokattapasztalt vagy csak szimplán rosszindulatú. Kedves Hilda! Veszprémi…..
Féltékeny a posta az internetre vagy mi? Sziasztok, Első alkalommal írom meg a panaszom, mert ritkán dühít fel ennyire ami történt, de mivel itt nem csak ellenem, hanem családom nyugdíjas tagjaival szemben történt az eset, egy Postahivatalban, nem bírom tétlenül hagyni a dolgot. Történt ugyanis,…..
atpijkamo97 2016.04.25 08:55:16
@The Crazy One: "Kicsit tultoták a fb kommentelők."

Miket írtak?
atpijkamo97 2016.04.25 09:03:10
@The Crazy One: Folyjon a vér? Attól függ, mi a flesmob, menstruáció vagy demonstáció... Ja, mindegy.
atpijkamo97 2016.04.25 09:21:18
@Dikusz: "@The Crazy One: atpi kérdésére ez a válaszod, hogy a blogmotornak lófasz a pelcsájába?:)"

Ez mindenre jó válasz. A gagyi blogmoci 2006 óta csinálja ezt, milliószor bepanaszoltuk, soha semmi nem történt.

@The Crazy One: :)) Nagyon köszi!
Kedves Elmű-Émász Energiaszolgáltató! Olyan jó lenne, ha megszívlelnéd az elégedetlen, de higgadtan és összeszedett fogalmazó fogyasztód konstruktív javaslatait! Tisztelt  ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálat! A minap egy barátom (vevőazonosító 2600704751, a meghatalmazásából én jártam el) lakását, egy…..
atpijkamo97 2016.04.22 15:52:04
@PITTA: "Eddig napi utalás volt, aztán jött a 3 órás, majd az 1 órás... aztán majd az azonnali."

Félelmetes gyorsasággal nő a számítógép processzorok teljesítménye és a hálózati kapacitás. :))

Ha a MÁV ilyen ütemben fejlődne, mára akár 60 km/h átlagsebességgel is közlekedhetnének a vonatok.
atpijkamo97 2016.04.25 08:45:22
@Phil Necro: "mikor erjuk el azt a szintet,ami ausztriaban 95-ben volt ?"

Olyan 40-50 év múlva.

De ne legyél túl mohó! Célozzuk meg a hetvenes éveket! Az elmúlt 6 év nulla fejlődését folytatva így is a végtelenben találkozunk csak. (A versenyképességünk egyre csak romlik, szóval a végtelen is lehet, hogy túl optimista remény.)
Érfalak mögött rejtőzik a sötét, félelmetes és kíméletlen halál. Ez önmagában elég mókásan hangzik, pedig van benne némi igazság. Nem egy C kategóriás horrorfilmről van szó, melyben nagy szerencsénkre megkaptuk az első áldozat szerepét. Ezzel én 2013. március 7-én szembesültem. Csupán levertséget,…..
atpijkamo97 2016.04.22 22:25:18
atpijkamo97 2016.04.22 21:11:41
@monddazigazatmar: "250 milliárdot mire is költött? Ja, állampapírra, nem?"

Nem. Több, mint félmilliárd ment a vs.hu-nak, és más baromságok.

index.hu/gazdasag/2016/04/22/vege_a_titkolozasnak_nyilvanossagra_hoztak_kikkel_szerzodtek_matolcsy_alapitvanyai/
Még hogy a Fidesz egy macsó párt! Számos példát tudnánk arra mondani, hogy jó magyar hagyományok szerint az asszony a háttérből irányítja a férje karrierjét, no és pénzügyeit. Emlékezzünk csak L. Simon László családi vállalkozására, melyet az asszony vitt, így az államtitkár lepöckölte magáról a…..
atpijkamo97 2016.04.22 21:01:46
@Tibi !: +
Szerencséjükre családon belül maradt az eset, de azért és ennek ellenére ez nagyon nem oké sztori.  Kedves Hilda! Jó néhány évvel ezelőtt (kb 7-8 éve) még anno az Allianz banknál nyitottam egy bankszámlát, csak azért, hogy erről fizessem az autóm biztosítását (kaptam kedvezményt ami több volt,…..
atpijkamo97 2016.03.23 13:52:58
@Dikusz: :))
atpijkamo97 2016.03.23 13:55:05
@Dikusz: Aszem azt jelenti, hogy ők fizetik meg, oszt lefocizzák egymás közt, hogy ki mennyit ad bele.

Nah, úgyláccik a joghoz is értek a mindenen kívül.
A felszolgálás díját az ételek árában benne lévőnek írni az étlapon, majd a számlához hozzáírni? Ügyes! Mondjuk legalább elnézést kértek miatta, meg módosították a bejárat melletti étlapot, ha sajátos megoldással is. Kedves Homár! Régebben sokat jártunk a budai Mamma Rosa pizzériába. Finom kaják…..
atpijkamo97 2016.03.08 13:33:17
@Pisti 90: "szervízdíjat több helyen is láttam, de akkor marhaságnak tartom"

Persze, hogy marhaság, ilyen nincs.

@rarabel: "Ha szervízdíj van"

Nincs.

Szervizdíj van rövid i-vel. Persze, az is marhaság.
atpijkamo97 2016.03.08 13:47:18
@Pisti 90: Teljesen igazad van. Ezért, kérek, ne kényszeríts rá!
atpijkamo97 2016.03.08 16:25:56
@fiktiv állat: Én nem figyellek téged, mégis látom, hogy ömlik a szar a szádból. :))