Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sufnyi

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
  Robert Fico megdöntötte Vladimír Mečiar eddigi rekordnak számító, 37,3%-os, 1992-es, választási eredményét, és a demokratikus Szlovákia fennállásának legelsöprőbb, 44,9%-os győzelmével megnyerte az előrehozott parlamenti választásokat. Az alkotmányos többséghez…..
Felelőtlenség lenne abban állást foglalni, hogy a notórius gyorshajtó, részegen vezető és drogozó Stohl András esetében megtette-e javító, nevelő hatását a fél év fogházbüntetés. A látszat - amely ha nem is gyakran, de azért néha csalhat - egyébként azt mutatja, hogy…..
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
Avagy az amatőr időmérős versenyek elterjedése kis hazánkban.Kisebb szünet után a lassan kezdődő 2012-es autós szezon előtt újabb poszttal jelentkezünk. Mint már megszokhattátok, a gyors, tuningolt utcai autóktól kezdve, az amatőr pályaversenyzésig, igyekszünk minden témában…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Jelenleg nem lehet regisztráltatni az új és fiatal használt autókat. Az ügyintézés lehetetlenül bonyolult, és még egy jogszabályt is elfelejtettek módosítani. Mai cikkünk blogposztja...
sufnyi 2012.01.05 22:03:13
@Mocsári Troll: Te hol élsz szlovákiában? Mondj egy példát ami nehézkesebb? Mert én dolgoztam Magyarországon és csak a fejemet fogtam a sok baromságtól amit a hivatalokban ki tudtak találni. Csak egy nagyon egyszerű példa. Egyéni vállalkozás. Szlovákiában egy nap. Mo-n asszem picit több. Gépkocsi forgalomba helyezése Szlovákia 3 hét 500 euró. stb stb...
Az autóipar egy gigantikus piac, melyben fénysebességgel terjednek a jó és rossz hírek (utóbbiak még gyorsabban). Bárhol bármi apróság történik, ami akár csak nyomokban is utalhat a későbbi változásokra, azt azonnal szájukra veszik az elemzők és a stratégák. Semmi nem marad…..
Egy utolsó felvonás van még hátra a 2011-es X-faktorból, a „zene jövőjét” képviselő 12 döntős a Budapest Sportarénában koncertezett, én meg megnéztem őket, hogy még egy utolsó búcsúhogyvoltot rittyenthessek nektek, mert így teljes a kép, és így nem maradtok le…..
Belsőség A Škoda nem fizet 2011.11.06 19:30:00
Papp Tibor Ebben a posztban azok se keressenek értelmet, akik amúgy még hisznek az értelemben. Csupán kihasználtam a lehetőségeket: adott volt néhány tébláboló kolléga meg egy közepesen elhasznált papírsisak. Bende Tibor Én csak a fejükbe nyomtam és gyorsan fotóztam –…..
Új dízelmotort kapott a Qashqai, a Murano ülésein másképpen varrják a bőrt, és kihozza az elemi ösztönt a nőkből a szörnyeteg Juke-R. Nissan Live menetpróba Malagában. ..
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
Két szívkoszorúér meg három repedező aorta között Enderünk, aki mostanában leginkább főállású orvos, levelet írt, fényképeket csatolt. „Az egyik totalcart olvasó szomszédom áthozott ma három képet. Koreai motorosok, az egyik csaj, 125-250 köbös gépekkel mennek…..
Péter a felvidéki Totalcar-olvasók népes táborába tartozik, idén pedig végre rászánta magát, hogy egy tényleg pofás kis beszámolóban mutasson rá arra, hogy hiába jobb a szlovákok gazdasági helyzete, szervezni továbbra sem tudnak normálisan. Annak idején, a kilencvenes évek…..
Hajcsatok Csak egy blöff volt? 2011.07.09 10:39:00
 Behalt a világ legnagyobb online pókeroldala. Alighanem ezrek vethetnek sűrű kereszteket ezreikre. Dollárban.    A Full Tilt Pokert június végén felfüggesztették, miközben a Los Angeles Times úgy tudja, európai befektetők megvásárolták az oldalt üzemeltető céget,…..
Akkor most jöjjön a coming out, come-oljon a jöjjing out, egyáltalán: megtudják, miért lesz érdemes Totalcart olvasni jövő héten. Végig. Minden nap. Szigorúan el nem mozdulva a gép mellől. Nem véletlen, hogy a múlt héten megjelent egy poszt valami érméről, amin egy öreg Opel…..
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..
Minden bizonnyal nem friss a videó, böngészés közben akadtunk rá a leghasználtabb videómegosztón. Miután kiderült, hogy idehaza készült (talán a Rábaringen?) máris érdekes volt. Aztán végignéztük, tényleg idehaza készült és szemmel láthatóan nem egészen úgy sikerült,…..
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
Belsőség Vakon is menne? 2011.04.23 14:54:00
    Az Amarok tompított fényének wolframszálai pont nálunk döntöttek úgy, hogy inkább elpárolognak. Kétoldali izzócsere, egy szál spanyol nyelvű használati útmutatóval. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..