Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr White

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion AnAdidas 2009.08.17 04:00:00
Ana Ivanović az új szerb teniszgeneráció egyik legtehetségesebb tagja, akit fiatal kora (novemberben lesz 22 éves) ellenére már évek óta a legjobbak között tartanak számon. Népszerűségét 8 WTA tornagyőzelme mellett Maria Sharapováéval vetekedő szépségének is köszönheti.…..
OurFashion A pasim a nagyapám? 2008.05.30 12:02:00
Egyre jobban terjed az a divatirányzat, ami a férfiakat a nagyapjuk kardigánjába, nadrágjába, kiegészítőibe bújtatja. Ugyanazok a fazonok, színek, kompozíciók láthatóak a nagy divatházak kifutóin, mint a klasszikus nagypapákon a karosszékekben. Szerintem ez borzasztó,…..
Idén nem csak farsangkor vehetsz fel földig érő ruhát, mivel a nagy divatguruk kedvence lett a maxi ruha. Természetesen, mint ahogy az megszokott, a kis tervezőkhöz is hamar eljutott ez a hullám, úgyhogy szinte bármilyen boltban vehetünk lassan ilyen fazonú darabot. Előnye, hogy újra…..
A 20-as években Somerset Maugham azt írta Monacóról, hogy „a gazdagok és az őket körülvevő kétes alakok játszótere”.  Azóta sok minden változott: ma már a gazdagság mellett az elegancia, a divat és kifinomultság kis szigeteként gondolunk Monacóra (a kétes…..
OurFashion A Marimekko... 2008.03.13 12:50:00
  ...szép név. Olyan kedves, játékos. Vajon kinek vagy minek lehet ilyen neve? Kíváncsi lennék, hogy aki még sosem hallotta, mire tippelne… Észt csokimárka? Japán rajzfilmhős? Nos, egyik sem: a Marimekko a finn dizájn és divat egyik leghíresebb nagykövete a világban.…..