Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brute

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezajlott tegnap a Barca -Fradi BL mérkőzés. Mint az tapasztalható, nem forog azóta visszafelé a Föld, nem lett olcsóbb a kenyér, és a víz sem változott borrá. ( Kivéve a szomszédomnál, de az idei 5 tablettás aszúja  igen messze van, még a tavalyi, léalmából készült Chardonnay-jától is.)  Nem…..
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
A Lemilblog olvasói tudják, hogy nem szoktunk csak úgy orrba-szájba szolgálati közleményekkel dobálózni, de mivel az elmúlt napokban sok tucat, ugyanarról a témáról szóló levelet és üzenetet kaptunk, nem tehetjük meg, hogy ezeket szó és reakció nélkül hagyjuk. Ugyanakkor nem kívánunk parttalan…..
Esélytelennek nevezte indulását kampánynyitójában a korábban is visszalépését fontolgató Puzsér Róbert, a belváros zöldítését merészen zászlajára tűző főpolgármester-jelölt. A Sétáló Budapest ennél többet érdemel...
Brute 2019.09.04 15:17:45
@A kiló nem százat jelent.: "politikusként viselkedni." Ez alatt mit értesz? Hetet havat igérnni? Színpadon táncikálni? Nevetséges.
A pék legények 9 nap alatt győztek, de az eset jól mutatja milyen körülmények között élt a munkásréteg a 19. század végén. Forrás: Fortepan/ Adományozó: Tarbay Júlia..
Kedves hallgatók! Folytatjuk beszélgetésünket a Tűz és Jég világáról, ezúttal katonai kérdésekkel. Arra keressük a választ, hogy miért tart évezredek óta a középkor Westeroson, és az ókor Essoson. Ismertetjük a két kontinens állam- és hadszervezeti rendszereit, azok működését. Hogyan, mivel vívják…..
Brute 2019.04.17 15:57:15
@GrG: Katt a kis boxban lévő "KatPol Kávéház 42."-re ,majd a felugró ablakban jobb oldalt lesz.
Közvélemény-kutatás. A sajtó nagy elégedettséggel közölte, hogy megérkeztek a Medián számai, és azok is Puzsér esélytelenségét jelzik, nem csak a Závecz-féle kutatás. Egyáltalán nem gondoljuk, hogy érdemes ezeket az adatokat komolyan venni, de azért nézzük meg, mit mutatnak a "számok". Závecz…..
Brute 2019.03.02 16:59:21
@apro_marosan_petergabor: Ez nem a bort iszik és vizet prédikál esete. Az lenne,ha felszólítaná az embereket ,hogy ne járjanak kocsival ,míg ő igen. Keverjük a szezont a fazonnal. Olyan progival házal ,aminek ő is a "károsultja" lenne. Ez mikor fordult elő utoljára politikussal?
Persze az átlag választóknak a vetítésre van szüksége ,meg azonosulás a karakterrel,mint ahogy önnek is. Szvsz Puzsér sose fog nyerni.
A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra. Van egy új…..
Brute 2019.01.02 11:42:58
@emul: Ha valakinek nem tetszik valami, és amellett érvel /érveket sorakoztat fel ,nincsen semmi probléma. De az így elég kevés,hogy "kár volt". Olyan kommentelős, 21. századi stílus.
Hiába ígérte meg az LMP jelöltje, hogy részt vesz a főpolgármester-jelölti előválasztásban, inkább mégis kihagyja. ..
A Future Man a Hulu nagy találmánya, amit kábé úgy készíttethettek Seth Rogannel, hogy ami drog volt a székházban, azt elé borították, rámosolyogtak, valamelyik még egy "semmi baj nem lesz, szívd el mindet nyugodtan"-t is elereszthetett, majd két két hét múlva visszanéztek, és megkapták a…..
Brute 2018.11.24 11:55:30
@Sergei Alexis: plussz a háttérben a gépeddel a bányásznak. Bírom az ilyen oldalakat. Meg azt,hogy emberek használják.
Az a NatGeo Budapesten forgatott, Mars című sorozatának a legnagyobb baja, ami egyben a legnagyobb erénye is: a tudósemberek. A tudósember egyébként sem magában, sem csoportosan nem szokott különösebb veszélyt jelenteni az emberre (jó, Oppenheimeréken kívül), a Marsot viszont pont azzal nullázza le,…..
Brute 2018.11.19 10:59:46
@sixx: Utána meg csodálkozol ,ha pofán vág valaki ,egyszerűen suttyósságból,aki ilyen műsorokon nevelkedett (mint a kollégádat).
Először is nagyon gáz dolognak tartom a névtelen észosztást. Na, nem a kommentelőkről beszélek, ott már megszoktam, hanem Tibi atya blogjára gondolok. Amíg az ember mémoldalt vezet, megértem, hogy névtelen, amikor blogján viszont komoly témákban foglal (egyébként időnként abszolút józanul és…..
Brute 2018.11.18 09:50:21
Játsszunk el a gondolattal, hogy egy önkormányzati és/vagy főpolgármester-választás nem a saját szekértáborunk sikeréről szól, hanem mondjuk a fővárosról. Ha így tesszük mérlegre azokat a politikai erőket, akiknek köze volt Budapest 2010 előtti vezetéséhez, akkor az jön ki, hogy még a "balos…..
Brute 2018.11.16 08:22:00
@balcán maxval bircaman: Miért hányszor nyertek az elmúlt 8 évben?
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
Brute 2018.11.09 07:34:34
@megvagyhadnagy: Akkor meg kit érdekel a véleményed ,hogy ismeretlenül okoskodsz? Istenem ...mennyi ilyen ember van.
Brute 2018.11.09 07:40:08
@TanNé: Mivel tisztában van önmagával ,ezért szakemberekkel venné körbe magát. Ez kevés politikusról mondható el.
Amúgy mennyi tapasztalata volt Schmidt Pálnak,amikor a főpolgármesteri címért indult? Esetleg Reagennek? Vagy Schwarzeneggernek?
Úgy csináltok ,mint ha ez egy tudomány lenne és 8 éves egyetemi képzésre lenne szükség hozzá.
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
  Ha minden igaz, és a Fidesz nem veri szét a jelenlegi fővárosi választási rendszert, akkor 2019-ben Budapest lakossága újra közvetlenül választ főpolgármestert.   Emlékezetes volt az 5 évvel ezelőtti főpolgármester-választás, hiszen Tarlós Istvánnal szemben az MSZP-P-DK összefogósdi fétisben…..
Brute 2018.08.14 18:59:01
@Le a spammerekkel: Emiatt a gondolkodás miatt, ami képviselsz, tart itt az ország és a magyar politika.
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
Brute 2017.09.12 11:51:44
@murray: hallgatni se
Gyötör a lelkiismeret! Nem értem mi történik velem! Hát milyen magyar vagyok én? Miért van az, hogy egyetlen porcikám sem kívánja azt, hogy a Videoton nyerjen, a szerb csapat ellen. Lehet, hogy titokban szerb vagyok? Olyan névvel, hogy Juhász? Az lehetetlen. Valami más oka lehet.  Talán az, hogy a…..
Brute 2017.08.25 06:37:32
@zenitó: ez a komment csak vicc lehet és nem komoly.
                                                                   ,,Nehéz a mértékletesség a szabadság védelmében” -Titus Livius Lemiles cikkeimet általában magyar dolgokról szeretem írni, a most bemutatott téma azonban magyar szemmel annyira idegen és egzotikus, hogy éppen ezért lehet érdekes a…..
A posztot azzal kezdeném, hogy spóroljátok meg az "ez fideszes/emeszpés blog" és az "ezért nincs ellenzéki összefogás" (ízlés szerint) kommenteket. Aki átfutja az újraindított Egyenlítőt (amit évekig megérte emeszpés befolyás alatt tartanom, na, csak leírtam), az láthatja, hogy a piaci értéke nulla,…..
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
Brute 2017.03.23 21:16:40
@Macskond: Hogy lehet tenyérbemászó,miközben az arcodba ordít? Szerintem ez inkabb Sebestyen Balázsra ,meg Kasza T-re igaz. Nekik van meg ez a stílus.
Aki paradigmaváltást, vagyis drasztikusabb váltást remélt a HFPA-tól, az az idei Golden Globe-jelölések láttán nem fog nagyon örülni, mert ugyan van némi elmozdulás, de a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók az idei is, oda is elvet szem előtt tartva jelültek kritikusdarlingokat (Transparent,…..
Brute 2016.12.12 17:49:30
@szociál: Akkor a Stranger Thingset nem láttad. Ha valaki megérdemli, akkor az.
Nagy kő eshet le a játékosok szívéről, mert véget ért az első meccs a selejtező-sorozatban. Murphy törvénye kimondja, hogy "Minél előbb lemaradsz, annál több időd lesz felzárkózni" , így tehát igen jó pozícióból várhatjuk a folytatást. Fél Európa kijut az EB-re, így van…..
Az év végi, illetve év eleji listaőrületnek engedve minden év végén megkérdezzük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, hogy mondjon véleményt az év legjobbjairól (2010, 2011, 2012), és ez most sincs máshogy. Hat kiváló férfi osztotta meg velünk meglátásait: Chris a PC…..