Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hawkz

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen akkor pár kép Bulgáriából.(A kis képekre kattintva megjelennek a képek nagyobb felbontásban is)   Sensi Days Bulgaria Varna 2011   Repülőtér Burgasz, Vladetora várunk Úton Burgaszból Várnába Kellékek a…..
A második rész pedig a Világbajnoké. Csoportmeccsek No akkor lássuk az én csoportomat. Én rövidebb leszek mint Bromberg, de majd a csoportmeccsek utáni történésekről részletesebben írok. Dennis: igazi PC-s játékos, nem igazán tudott velem mit kezdeni amigán, oda-vissza…..
Az első rész Bromberg beszámolója. Vasárnap 11 körül volt a sorsolás, azt már posztoltuk. Röviden megírtam a célokat is. Hawkz itt szerénykedett nekem, hogy hát a 3. hely az nehéz, inkább a negyedik, de hát nála rajta kívül két nagy név volt: Bobbie és Lobo. A többieket vagy…..
 Hawkz 10 gy, 4 v (Lobo ellen 85. percben kapott gollal 1-2, majd 0-4; Bobbie ellen 90. percben kapott gollal 0-2, majd 80. percben kapott góllal 0-1), a tobbi meccset eddig behuztam, meg ha parat nehezen is. Jelenleg 3. helyen. (valószínűleg meg is lesz ez már a csoportkör végén…..
Sensible Soccer Jelenlegi állás 2011.07.31 16:51:00
Hawkz 8 gy, 2 v (Lobo ellen 85. percben kapott góllal 1-2, Bobbie ellen 90. percben kapott góllal 0-2), a többi meccset eddig behúztam, még ha párat nehezen is. Jelenleg 3. helyen.Bromberg 2gy, 3d, 2v (nagyon kiegyenlitett csoport)No de kit vert meg Bromberg??? Blazejt 1-0ra!!!Jelentkezek meg…..
Sensible Soccer Sorsolás Amiga 2011.07.31 11:33:00
Group AMCTSokolNikolaDidoBrombergSchulleAndYpsilonBlazejMarinGroup BDennisVentziPirin27ChompeeHawkzPaiderElMichaJLoboBobbie KO-kör: 1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5. Célok: Bromberg 6. hely (nagyon nehéz lesz), Hawkz 3. hely..
Sensible Soccer Sensi Days 1. nap 2011.07.31 09:34:00
 Bocsanat, hogy kicsit kesve erkezik a beszamolo, de tegnap elszallt itt a wifi. A leirtak a tegnap hajnali 1 orakor kialakult allapotot tartalmazzak. Nem is tudom hol kezdjem, de tényleg. Olyan hosszú volt ez a nap, mintha egy hét eseményeit sűrítették volna belé. Ébresztő 03:15,…..
Reflektálnék röviden Dimetrodon előző írására. Egyrészt köszi az ötletet és a megvalósítást, valamint (fontossági sorrend nélkül) az asztalt, a székeket, a billentyűzeteket, a lecsót, a sört, a bort, a 3 kilós kenyeret, Borit, Ilonát, a parfétortát, a muffint, az ágyat és…..
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
Tíz gerilla és egy táncosfiú, Menotti szőrös mellkasa, Tango-laszti, totális futball, veretlen bronzérmes, Törő és Nyilasi, a háttérben keményvonalas katonai diktatúra - ez nem lehet más, mint az 1978-as világbajnokság! A Radio Q-val közösen üzemeltetett világbajnoki sorozatunk…..
Seggbe lőtt oroszlán nyomait követve szakítunk be a susnyásba, fegyverzetünk egy fogkefe és egy How to avoid gangrape in prison c. kiadvány, mégsem hátrálhatunk. Portugáliát még soha nem tudtuk megverni, Puskásékat is elrakták anno, úgyhogy vágyainkat és reményeinket is ennek…..
Hawkz 2009.09.09 19:48:54
@horas: nem barátságos, hanem U21-es EB-selejtező :D
Az orosz, a holland, a török és a brazil bajnokságról értekezik következő vendégszerzőnk, Kele János, aki már egy hete elküldte a posztját, de a BL-döntős hype miatt csak most kerül ki. Utólag is bocs, jó mulatást hozzá mindenkinek. A szokásoktól eltérően a Nou San Trafford…..
A körülményekhez képest egészen mozgalmas fordulót hozott a 34., és itt nem csak a szokásos vérzivatart még felül is múló Világítótorony Derbire gondolunk. Az Inter sima győzelmét az Ibrahimovicra egy év után ráboruló lila köd fűszerezte fogyaszthatóvá, a Milanban Pippo…..
Most érezzük igazán, milyen sokáig is tart a téli szünet, és milyen gyorsan lepörög a bajnokság. Még fel sem töltötte senki Hercegfalvi egekbe bombázott tizenegyesét a youtube-ra, máris itt a következő forduló. Ezt is tök véletlenül vettük észre, természetesen stréber volt…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..