Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zumzoom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több felmérés is készült a témában, de a legfrissebb kutatás még meglepőbb eredményt hozott: állítólag 5,4 percig tart egy átlagos szeretkezés. Ezúttal Dr. Brendan Zietsch pszichológus vizsgálta 500 pár szexuális szokásait. Nézd meg mennyi volt a leghosszabb és a legrövidebb mért idő, ami…..
zumzoom 2016.09.05 20:13:53
Megint Neked Főztem-teszt, de ezúttal az első, zánkai strandnál található büfénél végeztük megterhelő munkánkat. A Neked főztem tulajdonosa és ötletgazdája, Orsi egy olyan helyet akart, ami nem folytatja a hekk-lángos-tócsi (nem írtuk el, itt így hívják: tócsi) sort, hanem friss, nagyrészt helyi…..
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
zumzoom 2016.01.14 06:38:20
Ha majd egyszer emlékezni akarunk arra, hogy milyen volt az Orbán-éra, elővesszük ezt a posztot, hogy elrettenjünk és véletlenül se szépüljön meg a múlt. Pedig csak leültünk és összeszedtük az év legtipikusabb kormányzati húzásait és néhol az érintettek ezekre adott…..
zumzoom 2016.01.01 13:49:22
@Kapitány_1: A helyzet még annál is rosszabb, mert nemhogy beveszik a maszlagot, de szerintük még te vagy a libkóbolsi :D