Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo36

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
atpijkamo36 2015.12.30 14:00:47
@Rosszindulatú Vászka: Topológia kérdésekbe ne menjünk bele már, kérem. Lehet, hogy nem-euklideszi térben kell értelmezni a posztot.
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..
A MÁV-nál is elteltek az ünnepek, majd újraindult a normál élet dec. 27-én - egyfajta megszokott rendben és szolgáltatási színvonalon.  Sziasztok. Gondolom már a sokezredik vagyok, aki felhozza a témát, de most nem tudtam a 'szolgáltatás' szìnvonala mellett szó nélkül…..
atpijkamo36 2015.12.30 10:45:08
@neet: :)) A bélsár pedig értékes. Rákosista időkben a kakit is be kellett szolgáltatni. A renitens paraszt meg kiment a szőlőbe, és csakazért is a tőkék mellé szart, és elkaparta szépen.
atpijkamo36 2015.12.30 10:57:48
@Mákony Béla: :)) Na de ha mindkettőre rá vagy "szorulva", akkor melyiket választod?