Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokasg

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Valko 2' nevű kommentelő rakta össze :) Már van 0.3 verzió is.Az új alany pedig buszos játék lesz..
csokasg 2009.11.16 12:25:52
@Richie1986: így :D csak rá kell nyomni a "válasz erre"-re

játék meg egyszerű mint a szög de azért poén:D
..
csokasg 2009.10.08 22:07:52
@Kecsba: már nem azért de akkor mi a király neked benne ha nem érted?:DDD az effektek?
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Hahaha, de jót nevettem ezen. :) A fiatalabb olvasók szerintem nem is ismerik a klassz kis "Cheers" sorozatot, amely egy kocsmában játszódik. De "szkifi" szerencsére ismerte és készített egy elég jó kis paródiát, benne a Snajper szereplőivel. Itt az…..
csokasg 2009.08.23 18:21:13
@Gretzky99: hmmm akkor sztem nekem is onnan ismerős a zene mivel azt a filmet vagy 10* láttam :DDD
bár nem kizárt h láttam 1-2 részt a sorozatból is mivel ha jól látom 93ig vetítették én meg 85ös vagyok :)
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..
Köszönöm TJJJ-nek, hogy szólt nekem, hogy megemlít a Gamekapocs egy friss cikkben. A 10 legrosszabb videojáték szexjelenetről van szó és ugyebár Lula ott marhára nem hiányozhat. De volt itt már szó két másik helyezettről is, de kukkantsátok meg magatok is. Egész jó cikk.Valamint…..
csokasg 2009.08.04 23:20:58
@Mastigias: a majdnem összes az kb olyan mint 10-ből 7-8... a 60hoz képest magyarul akkor az írás szerint olyan 75-85 "kaka" játék van forgalomban ami sztem messze nem fedi a valóságot :)

lényeg h sztem helyesebb lenne mondjuk ha így lenne:
Eddig több mint 60 videó született, kivesézve (nagyon sok)/(számos)/(jelentős mennyiségű) kereskedelmi forgalomba került kaka játékot.

vagy valami ilyesmi:) nem kötözködésképpen írtam hanem építő jellegű kritikaként
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Határozatlan ideig sikerült egy partnert szereznem erre a blogra, nevezetesen a Skinzone.hu-t. Jobboldalt jelenik meg a bannere minden második oldallátogatásnál.Laptopodat tudod kinézetre feltuningolni, úgyhogy akit érdekel, vagy szeretett volna ilyet eleve, ajánlom a linket.A…..
csokasg 2009.07.31 21:49:38
@freddyD: melyik videód elején van egy 24es bejátszás? :)
akkoriban kihagytam mivel még nem kezdtem akkor el nézni de most már érdekelne az a rész is:)

kérdeztem a 24-es videóban is de senki nem válaszolt (helyesen...)
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
csokasg 2009.07.28 12:45:49
@Palika99: meg is nézted vagy ennyire biztos voltál benne?:P ugyanis abban nincs...

tehát a kérdés még él: melyik videóban van egy 24es bejátszás?
csokasg 2009.07.29 01:34:14
@csokasg: a kérdés még mindig él: melyik videóban van a 24es bejátszás?

én már megnéztem pár videót amire gondoltam de nem találom... vki csak emléxik rá :S
ha más nem hát freddy te segíts pls :)
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Ilyen hosszú videója sem volt még  ..
csokasg 2009.07.22 14:49:01
@extasy: közben elolvastam előző poszt új hsz-eit is:)

holnapi nap is jó lesz akkor :):)
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
csokasg 2009.07.22 00:35:24
@zsolt666: miért nem tekertél 3 percre? :D lol

sztem nem a dick-en "akadtak ki" hanem az assman-en :DD bár ezt sose tudjuk meg sztem :)
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
csokasg 2009.07.18 00:49:12
@iCemaster: pontosan :)
nem hiszem el h csak 1 ember látta innen :S

aki nem látta az nagyon gyorsan nézze meg az "eurotrip" nevű vígjátékot :)
csokasg 2009.07.18 00:50:20
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
csokasg 2009.07.09 13:43:47
@Isty001: félreértettél :)

én ezt a kérdést : "mégis kitől hallottad?:D" arra értettem h miért "nem valami jó" a linux :D

aki azt mondta az nem ért hozzá azért mondja... :)
csokasg 2009.07.09 20:01:31
@Isty001: azt még nem hallottad h szerverek többsége linux alatt fut? :)
és nem azért mert ingyenes hanem mert stabilabb mint már mondtam
azonkívül vírusoktól se kell félni rajta mivel nyílt forráskódú és így egyből javítják ha találnak vmi hibát nem úgy mint microsoftnál...
kinézetre ha akarod be tudod úgy állítani mint a windowst ha esetleg az zavarna bár nem hiszem mert sokkal jobban testreszabható mint a windows :)

nekem egyedüli problémám az hogy meg kéne találni ugyanazokat a programokat amikhez már hozzászoktam win alatt :)
bár sztem 90%-ban tuti megvannak linux alá is ha meg nem pont az akkor nagyon hasonló...
csokasg 2009.07.10 20:21:51
@narghil:
de sokkal többen is dolgoznak rajta ha esetleg mégis valaki írna vírust rá de tény h persze azért is nem írnak rá mivel nem használják az emberek annyira :)

persze lehet egy win is stabil csak hát tényleg akkor a játékokat szinte el lehet felejteni és nem teleszemetelni minden programmal, játékkal ...
és csak arra használni amire kell

a legdurvább amit én láttam az egy 6 éves win 98se volt :D bár már toldozva-foldozva volt de működött még rendesen
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Este 10-től újra fenn leszek Skype-on, kb olyan háromnegyedig, akinek kérdése van, tegye fel nyugodtan.Ami a legfontosabb, csak írásosan! Hívásokra nem reagálok. Hiába próbálják egyesek percenként, mint múltkor...UI: Elnézést, ha késve válaszolgattam, de 40 embernél nem…..