Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Willamos

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy elmélet, ami azt mondja, hogy az ember ízlése, értékrendje, világnézete nagyjából harminc éves koráig fejlődik, vagy inkább mondjuk úgy, hogy alakul. Utána megáll. Ezért hallgatnak a szüleink ma is Omegát, és ezért nem tudják a nagyszülők felfogni a világhálót.…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Willamos 2009.01.14 20:02:03
Lemondott Bárány Attila a DJ Szövetség alelnöki posztjáról
A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület ezúton értesíti a tisztelt sajtót és közönséget, hogy Bárány Attila a mai napon lemondott Szerveztünkben vállalt alelnöki posztjáról. A lemezlovas nem szeretné, hogy ha a fellépésein látható, a közönség körében népszerű, a mai bulvár típusú igényeket szem előtt tartó, show jellegű műsora alapján a Magyar Lemezlovas Egyesület által kitűzött célokkal ellenséges, demagóg és felületes megnyilvánulások számára ezáltal támadási felületet teremtene.

Bárány Attila több mint 20 éves pályafutása során mindig a szakmai és etikai követelményeket maximálisan szem előtt tartva tevékenykedett, a lemezlovasság mint szakma fortélyait tökéletesen ismerő DJ-ként az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasává, showman-évé nőtte ki magát.

A Magyar Lemezlovas Egyesület elnöksége szomorúan veszi tudomásul, hogy a Magyarországon sajnos oly jellemző irigység, a mások sikere iránt érzett féltékenység és a szakmai hátteret egyáltalán nem ismerő demagógia ismételten győzedelmeskedett. Szervezetünk továbbra is a szakma és annak művelői iránt támasztott elvárások vitán felül hiteles képviselőjének tartja Bárány Attilát, fellépésein tanúsított - egyébként szakmailag kifogástalan - show-jellegű magatartása mellett is.

A Magyar Lemezlovas Egyesület alapvetően nem találja helyesnek a nyilvánosság előtti káromkodást, mint ahogy például a Fábry Sándor showműsorában elhangzó egyes obszcén megnyilatkozásokat sem, de ahogyan az ilyen megnyilvánulások Fábrynál is az adott közegben szórakoztatóak, s nem degradálják a humorista egyébként vallott értékrendjét, úgy Bárány Attila elszólásaiból sem lehet következtetéseket levonni sem szakmai, sem emberi tisztességére vonatkozóan.

Mindemellett a lemondást természetesen elfogadjuk, s további szakmai sikereket kívánunk Attilának a klubokban.
Véradást szerveztek Gárdáék. Ez - most komolyan, minden él nélkül - dicséretes. Na de a sajtóközlemény, amit kiadtak hozzá...VÉRFRISSÍTÉSVért adott  2008. december 27.-én, szombaton délelőtt a Magyar Gárda Hajdú-Bihar megyei Bocskai István századának tagjai megérkeztek…..
Alulnéző Boldogság downloaded 2008.12.05 07:25:00
Az egész hetem el lett cseszve. Még valamikor kedd este beadta a kulcsot a telefonom. Se kép, se hang. Illetve hang az van, de kép az egyáltalán nincs. A kijelző elszállt. Pont a legrosszabbkor: karácsony előtt nagyon pörög az üzlet. Ha most lemaradok egy hívásról, az…..
Alulnéző Tüntetni voltam! 2008.11.04 13:08:17
Na bazzeg, ezt is megéltük. Én egy szélsőjobbos izén. Igazából nem tüntetni indultam (Anyu, leszaladok gyurcsányozni, vacsira itthon vagyok!), hanem egy egyszerű, sima, teljesen érdektelen NB II-es magyar focimeccsre. DVSC - FTC. De valahogy úgy alakult, hogy mindenki leszarta, hogy mi…..
 Akárhogyis nézem, ma Magyarországon melegnek lenni nem annyira rossz. Sajnos kiszolgálják őket a boltban, szavazhatnak, ugyanolyan személyi igazolványuk van, mint nekem, és még vezető beosztásokat is betölthetnek. Sajnos. Azért sajnos, mert a baj ennél sokkal nagyobb. A…..
Kedves fiam, Viktor!A jövő kezdete előtt két nappal belefutottam a tévében abba, amikor épp a Bárdos Andrásnál hakniztál a TV 2-n. Szép, hosszú, semmitmondó beszélgetés volt az. Pont olyan, amilyet egy kampányhajrában csinálnod kell. Gratulálok! Egyetlenegy félmondat volt csak…..
Alulnéző Kezdeti nehézségek 2008.03.13 20:29:00
Annyira figyeltem ma. A világnak minden kis rezdülésére felkaptam a fejem. Még az ágy alá is benéztem. De semmi. Tehát: SEMMI, olyan nem történt velem, amiről ma írhatnék egy fasza blogbejegyzést. Semmi. Semmi. Semmi. Egy nagybüdös semmi. Egy ótvaros vérvörös semmi. Akkora…..
    Igaziból nem az első, mert volt már egy blogom. Valahol, valamelyik másik szolgáltatónál. Meg kockás füzetbe írt naplóm is. Élt három napot. Elvitte a bölcsőhalál. Utána meg a nagy sárga szemeteskocsi. De ezek csak olyan kis pettingek voltak, a nagy, örök…..