Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkas23

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Beigazolódott az, hogy rossz eredményekkel a háta mögött sem szabad leírni a Brassót. Jó meccsnek ígérkezett, de ahhoz képest egy közepes, mondhatni gyenge színvonalú mérkőzésen harcoltuk ki a győzelmet.   Az első harmadban rengeteget kellett…..
farkas23 2010.11.07 23:26:27
@csatoimi: hol lehet névre szolót rendelni?
Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a…..
Sajnálatos hírt kell közöljünk a múlt heti, optimista hangulatú poszt után: Andy Whitfield küzdelme a rákkal nem ért véget, a színész sajtósa útján egy olyan nyilatkozatot tett közzé, miszerint szervezete a várakozásokkal ellentétben nem győzte le a halálos kórt, és orvosai…..
farkas23 2010.10.23 15:25:43
Háromnapos kupát rendez a nemrég újra megnyílt zalaegerszegi jégcsarnok. Október 29. és 31. között 12 csapat 240 játékosa játszik 42 mérkőzést. A torna érdekessége, hogy magyarországi csapat nem vesz részt rajta, a megkeresett tíz közül egyik sem jelzett vissza. A magyar…..
farkas23 2010.10.19 09:56:49
@ztitans: szia. annyira nem keverem a dolgokat, 2005.09 27-28-án, és 2006 tavaszán is ott voltunk, kapuslaci is ott volt...
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
A magyar jégkorong-szövetség elnöksége elfogadta a Magyar Kupa 2010/11-es versenykiírását. Ennek értelmében "a Magyar Kupa résztvevője lehet minden magyar felnőtt jégkorongligában, bajnokságban szereplő egyesület", tehát hosszú évek után nemcsak az OB I.-es csapatok…..
farkas23 2010.09.22 22:58:12
@KicsiÉn:
A fenti cikknek köszönhetöen összeszedtem egy selejtező mérközés rendezési költségeit:
Jégdíj:90000 Ft (Jégpalota, Vasárnap este 18.00-21-00)
Bírok:17500+ Áfa+útiköltség
Zsüri:20000 Ft (5*4000 Ft)
Orvos: 7000 Ft
Összesen:134500-145000 Ft, ami valahol félúton van a kettő közt. Szerintem egy amatőr csapat is megbírja, ha valóban egy élményt akar szerezni.
farkas23 2010.09.23 08:58:26
@KicsiÉn: azért nem hibás a számításom, mert ezt a számot tegnap mondták nekem a játékvezetői testülettől. A 70 000 Ft csak a középszakasztól fog élni.
farkas23 2010.09.23 10:05:36
@F. Kapus: Én is, azért írtam....
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
farkas23 2010.02.24 10:59:51
@szurkolói busz: Nekem kellene 4 jegy, autóval megyünk.van még?
farkas23 2010.02.24 11:36:11
@kapusLaci: Tudom, majd kereslek egy sörrel...
A múltkori meccsen nem sokat tudtunk beszélgetni, remélem most több idönk lessz.
@szurkolói busz: Ok
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Mol Liga-játékosokat bemutató sorozatunkban egyelőre a csatároké a főszerep. Kezdtük Jánosi Csabával, folytattuk Patrik Wallenberggel, most az UTE szlovák támadója, a kanadai táblázat éllovasa, Ladislav Sikorcin jön. Talán kevesen tudják róla: Szlovákiában juniorválogatott és…..
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
Négyből három találkozót Romániában játszottak pénteken. Az UTE nyerte a magyar rangadót a Dab.Docler ellen Újpesten, a HC Csíkszereda a romániait Bukarestben. Sikorcin négy gólt, öt pontot termelt.Az UTE-Dab 7-3-ra végződött, pedig az 50. perc elején még 3-3 állt az…..
Mire eljutottunk odáig, hogy cikkesítsük a YouTube-ra felrakott Alba Volán-videóinkat, addigra szemfüles olvasónk észrevette és bekommentezte őket, nagyon helyesen. Sokan látták tehát a Klagenfurt elleni 1-5-ös zakót és az 5-0-s Innsbruck-verést, de aki nem, az tovább kattintva…..
Az UTE nagyon izgalmas mérkőzést játszott az SC Csíkszereda ellen, büntetőkkel az erdélyi csapat győzött. A Dab.Docler magabiztosan verte a Progym csapatát. A magyarországi csapatok magukhoz tértek.Az újpestiek a pontokat szorgalmasan gyűjtögető Wallenberget a gólgyártásban…..
Hetek óta tartotta magát a pletyka, miszerint Lencsés Tamás a Starsba igazol. Pénteken délután megtörtént a végleges megegyezés. Mellette érkezett egy korábbi ifjúsági és juniorválogatott csatár is. Ezzel 15-re nőtt nyári igazolásaik száma.Lencsés Tamás 64-szeres válogatott…..
Július 3-án délelőtt 10 órától kezdik belépők árusítását az október 1-jei Victoria Kupa-összecsapásra, amelyet Bernben, a PostFinance Arénában rendeznek a New York Rangers és a Metallurg Magnyitogorszk részvételével. A Victoria Kupát az IIHF százéves fennállása…..
Egy év pauza után megint lesz felnőtt jégkorongcsapata Szegednek. Erről számolt be a szegedma.hu oldalán Lippai Pál, a Tisza Volán SC szakosztály-vezetője. A cikk olvastán a jégkorongblog is megkereste a sportvezetőt. Megtudtuk, a csapat heti négy edzéssel tud majd készülni a…..
farkas23 2008.06.21 13:58:37
Bocs a megnevezesért Iceblack, azt hittem a hokiséletben mindannyian barátok vagyok,innen vettem a bátorságot a megszolitáshoz.
Örülök hogy nézted a tornát, amelyet mi rendeztünk, és valóban szerepeltek az általad emlitett játékosok, akárcsak Dunaújvárosban Lencsés Tamás, jászberényben Szappanos Dávid, a csikszeredai csapatban a román válogattban játszó Adorján Jóska, nem is beszélve a SBS (fradi-újpest közös csapata)játékosairól (Kis, Szajbert, Kordisz, Szájevics stb..)amelyeknek kszönhetöen egy szinvonalas kis bajnokság alakult ki. Ha az összeállítást nézzük messze az SBS kellett volna nyerjen, akik csak a harmadikok lettek, tehát elhiheted hogy nem a győzelem volt a fő célunk hanem a játék lényege.
Amugy ha nézted a Farkasok-szlovákok mérközést láthattad hogy a szlovákok sem egy teljesen amatőr csapattal jöttek, volt köztük 2-3 olyan játékos aki simán beférne bármely magyar obI-es csapatba.
Amit mi szeretnék az az hogy a magyarországi amatőr csapatok szintüknek megfelelöen játszhasanak az amatör első, második vagy ha kell harmadik osztályban. Kétségkivül igazad van hogy mindenki szeretne nyerni, így mi is, de szerintem azért már van egy olyan nemzetközi adatbázis, hogy bárkit aki valamilyen jegyzett szinten játszott meg lehet találnia játékosmúltját, hogy bárki játszhasson egy egységes amatőr bajnokságban.
Csak sajnos az amatőrben is van néhány csapat akik-és ezt nekem is úgy mondták- csakgyőzni szeretnek, és féltik helyüket a bajnokság első felében.