Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MMP

33 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez! Remélem mindenkinek nyugisan telik a munka- és ebéd ideje, most biztos van időtök (net)csemegézni. Én épp csiri pörit eszem nokival és kovi ubival...Ne ijedjetek meg, ezt csak a mai poszt ráhangolásaképp írom ebben a "cuki"…..
MMP 2010.03.29 13:17:17
A héten az egyik napon voltam a Kocsor Zsolt teaházában, a Zöld Teknősben. Isteni hely,csak ajánlani tudom, baromi nagy a választék és nagyon nagy a hely, sokan elférnek. Egyáltalán nem drága, sőt baromi jó árak vannak. A felszolgálók bár viccesen néznek ki a kis indián…..
Hát srácok, a világ legszarabb érzése látogatott meg ismét.  Egy barátban csalódni, olyan mint ha az életed egy darabját hagynád el...pocsék érzés, nem kívánom senkinek. DE, ugyanakkor nem tűröm el még egy barátnak tartott féregtől sem, hogy egy másik barátom…..
Drága olvasó, kedves blogom A tegnapi azaz a hétfői nap elég stresszes volt számomra ami remélem inkább súly vesztésben fog megmutatkozni és nem hajhullásban. Már a célegyenesben a csapat, ma lesz az első hazai meccs, még izgulás van, de majd ez is megváltozik. Nem mondom,…..
  Az előző bejegyzésben közzétett, dolgokhoz hozzá tenném, hogy az életben soha többet nem vagyok hajlandó kinyithatós mobiltelefont vásárolni. Mert azért egy kicsit gebaszos, hogy már két napja nincs belső kijelzője, így tudom, hogy van egy esemesem, csak azt nem, hogy…..
Szia mindenki! (bár a köszöntés erre utal, nem hinném, hogy túl sokan lennétek):) Ezen hét eseményei arra sarkaltak, hogy folytassam a blog írását, akár Alökör barátommal együtt akár nélküle. Végülis ha azt vesszük egyedül is vagyok olyan bolond, cinikus,…..
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért fizetik az időjárás jelentő embereket, ha nem tudnak szólni, és miért az útkarbantartókat ha nem tudnak sózni?Leesett a hó hétfőn este, és a buszom megduplázni kényszerült a menetidejét, amely 2 óra semminek mondható a kedd reggeli 3,5hez…..
Két hete sikerült begyűjtenem valami nagyon ragaszkodó fertőzést...NEM...NEM TRIPPER...6.án pénteken reggel felültem az ágyon h most akkor indulok dolgozni, és azzal a lendülettel vissza zuhantam, aznap csak dokihoz mentem nagy nehezen, de mire másodszor felkeltem már hangom sem…..
Manooooooo! Akkor most már tegyük oda magunkat, vannak olvasóink meg minden, legyünk naprakészek, tárgyaljunk ki valamit hetente legalább kétszer. Ígérem itt kezdem a napom mindig:)A tegnapi napot próbálom most összefoglalni, nem lesz egyszerű:) Reggel 10re vártak egy kis baráti…..
Kettőezerkilenc január 13-a van. Hétfő. Hideg. Kibaszottul hideg. Mínusz 8 fok van, és este 7.50Az RTL -en Fekete Pákó nevű majom osztja az eszet Delhusa J. társaságában. Jó kilátások, tévézésről ennyit. Marad a tanulás. A média rákényszerít a tanulásra.:) Szülők is azt…..
Szóval simán átaludtam magam 2009-be. Valahogy úgy történt, hogy szokás szerint itthon ültünk, tekintve, hogy rohadtul nem vágytam emberek közé (megint). Így simán lefeküdtem aludni valamikor, és mikor felkeltem, 11.45 volt. 2009. január 1-jén. Még aznap elmentünk moziba…..
Kedves Blog! Kedves Blogolvasók! Kedves Sz! És természetesen kedves Ágicc!Minekutána ezer éve egy elveszett sor nem sok, annyit sem írtam, úgy gondolom, egyetlen újévi fogadalmam az lesz, hogy naponta (na jó, heti párszor tuti) írok ide.Elmúlt a Karácsony, jön az Újév. Hogy…..
Röviden beírom ide, hogy drága sógorom lemérte taxiórával a távolságot Budapest Árpádhíd és szerény hajlékom között, szóval most már azt is tudom, hogy potom tizennyolcezer forintért bármelyik taxis hazahozna, nah itt érződik ki mennyire fontos elérni az uccsó…..
Főökör & Alökör Mekdonáldz! 2008.12.28 20:12:00
Emberek, emberek, azért nem gondoltam volna, hogy a hazai vezető gyorsétteremlánc (ezen a ponton bele gondolok, hogy lassan gyorsétterem nagyhatalom leszünk, legalábbis ami az egyfőre jutú gyorséttermek, vagy éppen az egy főre jutó sültkrumplik számát illeti:)) azaz a mekdonáldz…..
Sziasztok! Tudom ritkán írok ide, de egyszerűen nincs affinitásom a dologhoz.Kezdjük azzal amit kb 1 hónapja hallottam egy buszmegállóban. Két aluliskolázott ipari szakmunkás fiatal srác beszélgetését füleltem ki. Hát komolyan, az a nem semmi amikor két ilyen csávó egymást…..
Van valami bájos október 23-ban, már ahogy mostanában alakul. Az utóbbi két évre gondolok. Tekintve, hogy az események szorosan összefüggnek a szakdolgozatom témájával, írok róla pár sort. Az egész azzal kezdődött, hogy szakdoga témájának sikerült a leginkább szivatós…..
A közlekedés gyakorló életveszély, ezt mindenki tudja. Nah, de hogy már a buszon sem vagyok biztonságban az elég necces.Ma (2008.10.22.) jövök befelé Bépére busszal, kis busz, nem csuklós hanem a másik, tudja mindenki. Vörösvári úton ezerrel döngetünk befelé, a BUSZSÁVBAN.…..
Szabesznek új munkája van. Sok idejét leköti, így nem tud bloggolni. Megértem, így írkálok én. Hátha egyszer Ő is generál pár sort. Közben megy MSN, lassú a gépem, és amúgy is áááá. Tegnap előtt 30 lettem. Iszonyat. Ezen túl minden nap ajándék... ÉS szakdolgozatot is…..
Szóval, adott az én barátom, a Szabesz nevezetű. Mivel igen ritkán írogat, úgy érzem, pótolom, és jól elárulom mi van vele. Dolgozik, kérem szépen, dolgozik!! Igen testhezálló melója lett, valami számítástechinikai cégnél dolgozik. Többet nem tudok, igaz elmondta, de…..
Nem értek a bloghoz, ezért lett zöld a betű. Lehet, hogy nem is látszik, de most, itt nálam zöld. Ez tuti. Nem ettem meg semmi gyanúsat, és nem is ittam szeszt. Eleget. Neeem, tényleg. Régóta nem iszom. Nem azt akarom most mondani, hogy valamikor régen fúúú, de mennyit vedeltem, de…..
Úgy elmúlt a nyár, hogy nem is volt semmi. Se nyaralás, se pihenés (köszönet a szomszédnak) se semmi. Ez egy ilyen időszak volt. A következő más lesz. Vagy nem.Nos, miután igen rég nem írtam, most pótolom.Kezdek belefáradni a szomszéd építkezésébe, aki a nyár elején elkezdte…..
Kommunikáció...hm, csak tudnám minek.Kivel akarsz te diplomás kommunikátor ként kommunikálni? Előre szólok, hogy a jardnak már van egy Garamvölgyi Lászlója, ez csak az egyik ok amiért te nem leszel az. A másik, hogy téged még véletlenül sem Garamvölgyi Lászlónak hívnak hanem…..
Mivel Mindenki Kedvenc Szabesze visszatért, úgy érzem azonnal írnom kell:) Szóval, hosszú hallgatás után visszatért! Ezt ugye értékelhetjük úgy is, hogy nem pofázik bele a világba, értékelni kell minden szavát. Nem így én. Amint eszembe jut, azonnal képernyőre vetek minden…..
Helló, szia! Pisztácia!Tudom már nagyon várt mind a 3 olvasónk :), nah de most itt vagyok. Kicsitt berántott a gépszíj, avagy a magyar társadalom rétegződéséből fakadó munkakörülmények. Mindenki tudja, miről van szó, de aki mégsem annak elmondanám röviden (tényleg röviden;)…..
Főökör & Alökör .375 H&H Mag. 2008.05.17 16:06:33
Éljen! Ilyen is van. Újdonsült gyüjtőszenvedélyem a töltény-hüvelyek irányába vezetett. Szabesz barátommal gyakran megjelenünk egy fegyverboltban, ahol barátaink dolgoznak, ők pedig alaposan beoltottak minket mindenféle érdekességgel kapcsolatban. Ezek az érdekességek…..