Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trigger happy

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
A felajzott zenetörténelmi csúcsmomentumok ugyanis magukban hordozzák és simán ki is menekítik egy korszak adott hangulatát. Az idő múlásának folyamatosan bezáruló kapuin át. Miközben megmaradnak a tegnapnak, kikerülhetetlen üzeneteket küldenek a jövőnek. Vagy eleven esszenciáik éppen alakítják is…..
Meghökkenve olvastam egy ügyvédnő blogján az Őszinte ingatlanos blogunkat ért kritikát. Íme a felütése: Régóta figyelemmel kísérem az "Őszinte ingatlanos" blogját, és a legutóbbi bejegyzés hatására úgy döntöttem, hogy egy összefoglaló cikkben válaszolok azon bejegyzésekre, melyek az…..
„Bevezették a szükségtelen állapotot.” Mekkora mondat! Milyen pontosan foglalja össze az elmúlt másfél hét eseményeit, a kormány, a kormánypárt tevékenységét, annak abszurditását! Nem magamat dicsérem, a mondat nem az enyém. Kölcsönvettem. Ellopni nem fogom, hiszen lopni egyrészt csúnya dolog,…..
Magyarország az új Izrael? Na, nem úgy. És persze nem is szándékozok alaptalan párhuzamokat találni Izrael és a palesztinok viszonya, valamint Magyarország és a tegnap a magyar határzárat ostromló multikulturális világutazók összeütközése között. És nem fogok most igazságot…..
trigger happy 2015.09.18 11:44:13
@Virág et.:

tökéletes. pont ugyanezt akartam leírni.
akik tavaly a gázai gyerekgyilkos katonákról írtak, most a kicsiket pajzsként maguk elé tartó arab hordákról vizionálnak.
mondjuk tegyük hozzá, hogy ha ez a kis affér nyitja fel a szemüket, már megérte.
trigger happy 2015.09.18 11:45:27
@jose maria padilla:

azért te is nagy szarban vagy, hogy melyik kezedbe harapjál.
trigger happy 2015.09.18 11:47:35
@bbjnick:

a faszt működik, már bocsánat. azt csak a hozzád hasonló házmester identitásuak tudják félremagyarázni, elmismásolni.
1915. április 24-én szomorú nap virradt az Oszmán Birodalomban élő örményekre. Több mint kétszáz vezető örmény értelmiségit tartóztattak le, majd kezdték meg deportálásukat Konstantinápolyból a kis-ázsiai régió szíve felé a birodalom belügyminisztere, Talat pasa…..
trigger happy 2015.04.24 14:54:32
@bbjnick:
ugye hasonlóképpen vélekedsz a trianon bizniszről is? tudod, igazságot magyarországnak trikók, matricák és társaik. mert én hasonlót nem láttam a shoával pld.

nem politikai eszköz, hanem emlékezet megtartó eszköz. az örmény genocídium túlélői már nem élnek, a holokauszté mostanában halnak ki, úgyhogy igenis beszélni kell róluk.
trigger happy 2015.04.24 14:57:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

tök kedves, hogy egy, a saját országodban megtörtént népírtással kapcsolatban az előny kovácsolás jut az eszedbe, míg azon sírsz, hogy nem foglalkozunk eleget a kelet-anatóliai örmények tragédiájával.
Az idei Baselworld is tartogatott meglepetéseket. A Rolex megtörve eddigi hagyományait, az első gyárilag kaucsukszíjjal rendelkező, innovatív modelljét mutatta be. Az új Yacht-Master az évek óta divatos, fekete gumi-rózsaarany kombinációt kapta megújult köntösének. A napokban…..
trigger happy 2015.03.31 15:21:15
@Michel Djerzinski:

ha neked egy, a kategóriájában kifejezetten olcsónak számító, 1988-as alapítású cég egy sorban említhető a langeval és a patekkel, akkor veled teljesen felesleges bármiről vitázni.
trigger happy 2015.03.31 17:46:37
@Michel Djerzinski:

szerintem te magyarul sem értesz.
az pedig, hogy nem érted, hogy egy alapvetőleg szubjektív piacon mi a különbség egy évszázadok óta jelenlévő manufaktúra és egy becsületes, de tradiciók nélküli (szerinted patinás...) gyártó között, téged jellemez.

azt meg el sem kezdem elemezni, micsoda baromság a második bekezdésed, hogy a harmadikról ne is beszéljek.
trigger happy 2015.03.31 19:57:31
@Michel Djerzinski:

Ajanlom neked a fc amour heart beat kollekciojat.

Nem arrol beszelsz, amirol kellene.
1. Szomorú életű, nagyon ráérő, magukban frusztrálódó, mindenre morgó, világról lemaradó, befelé zárkózó, politikára csavarodó, provokációra harapó, feljelentő és/vagy házmester hajlamú, proletarizálódó harci nyuggerek. 2. Teljes életet élő, keményen dolgozó, nem…..
trigger happy 2015.03.19 13:21:00
trigger happy 2015.03.19 13:21:42
@TG69:
bocs, ezt nem láttam. egyre gondoltunk.
Freudi elírásnak is tűnhet a tegnap állami hírtévéként újraindult M1 bakija, hogy köztársasági elnökünkből Ádár Jánost csináltak. Mondjuk pont nem az államfő érdemli meg a kádározást, hiszen rezervált személyisége és egyes megnyilvánulásai alapján valószínűleg…..
Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell…..
„Az azonos időben történő bombarobbantások Berlinben, Hamburgban és Frankfurtban, valamint Párizsban, Brüsszelben Amszterdamban, Barcelonában, Milánóban, Rómában, Londonban és Manchesterben eddig is jelezték a dzsihád jelenlétét. Muszlim szélsőségesek kinyilvánították, hogy…..
trigger happy 2015.01.08 12:00:53
@jose maria padilla:

modntam már máshol is, de nem lehet elégszer ismételgetni. nehogy egyszer valakinek a te véleményedből legyen elege és egy kalasnyikovval mutassa meg, mondjuk amikor éppen a lányoddal sétafikálsz.

pont te mutatod meg, hogy mi is a szánalmasan szomorú a magát minden titkok tudójának vélő és a vele egyet nem értőket könnyű szívvel likvidálni akarókkal.
trigger happy 2015.01.08 12:03:20
@bbjnick:

milyen lenne egy olyan putyini vezetőtegy rövid időre, akinek mondjuk pont a te és a tejero hasonmás lázálmaiból lenne elege és megmutatná milyen is, amikor a saját fegyveretekkel baszogatnak? 45-90 nem volt elég?
trigger happy 2015.01.08 12:04:27
@bbjnick:

neked is ez kéne. megmondani, hogy merre, hány óra, rögtön tudnál viselkedni.
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
trigger happy 2015.01.08 10:55:06
@ArmaGedeon:

aha, ugye itt most nem kell belemenni olyan apróságokba mint a történelem? palesztin nép soha nem létezett, filiszteus igen, de ahhoz sok közük nincsen. elég csak egy pillantást vetni arra, hogy kik is nevezték palesztinának a mai izraelt 48 előtt és kik hívták magukat egyszerűen arabnak akkoriban.
trigger happy 2015.01.08 10:57:23
@jose maria padilla:

megjegyzem nem értek egyet a holkauszttagadás büntetésével. a hülyeség is emberi alapjog, úgyhogy téged sem bántanálak.
tehát ha 10x elmondja az a militáns meleg/zsidó/cigány/etc, hogy őt bosszantja vmi, akkor legközelebb már léphet és te megérted, mégha nem is egyezik az ízléseddel. logikus.
trigger happy 2015.01.08 11:15:08
@ArmaGedeon:

feléd köztudott, ahogyan patakiatis felé köztudott, hogy dr opál sándor energia űrhajóval járt a marson.
Mandiner blog Ellátó 2014.11.14 12:01:00
„Joggal borzadhatunk el attól a gondolattól,hogy olyanok vezessenek egy várost vagy akár országot, akik amúgy trafikosok akarnak lenni... Az az ország, amelyet trafikosok irányítanak, hagyjon fel minden reménnyel.” (Aristo: Trafikország) Eltelt vagy másfél év Aristo kolléga…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
Korábban kipróbáltuk, hogy lehet házilag krétatábla festéket előállítani, de a boltban vásárolt festék nagy előnye, hogy minden felületre felkenhető és a mindenben most a textilre esett a választás. Kíváncsi voltam, hogy textilre kenve megkapjuk e azt a felületet, amire írni…..
1. Vajon a Nyugat felé öklét rázó, Kelet felé kacsintgató, Kádár népének muzsikáló, polgári ethoszt elvető, a modern világot egyre kevésbé értő, kurucos víziókba menekülő vagy csak simán eszmék nélküli, etatista, államra telepedő, hatalomtechnikázó, homályban…..
trigger happy 2014.10.29 19:13:04
@jm padilla:

érdekes, valamikor még az volt a véleményed, hogy a kilenc gyerekével egymaga többet tett a hazáért mint ti együttvéve. ugye ne keressem vissza a cikket?
nem tetszik neki a fidesz, mára már csak szapora a jelzője. azért van neked gerinced, drága tejerom!
trigger happy 2014.10.29 22:51:15
@rajcsányi.gellért (ergé):

én viszont most már tök nyugodt vagyok. ráhel nagyon jó helyen van, ilyen tudás birtokában tökéletesen fogja majd eligazgatni a terminált.
mondjuk egy kicsit fáj, hogy a mélyreható egyetemi reformok után sem felelt meg neki a magyar felsőoktatás, de lényeg, hogy fejlődjön és világot lásson, erre még a tizenhatmilliós tandíj sem sok, igazán! ha te vagy a robin master beszél vele, csókoltatom!
trigger happy 2014.10.29 23:09:53
@Belpo:

bírálni a hazádat, kormányodat? oliver stone egy hazaáruló, nem?
Mandiner blog Nyugati zárás 2014.09.24 10:01:00
Azon országok, amelyekben az Egyesült Államok elnöke szerint támadások érik a civil szférát; illetve azon országok, amelyek civil társadalmának felkarolását és védelmét mostantól Washington a küldetésének tekinti. A felsoroltak között egy európai, egyben NATO- és EU-tag…..
trigger happy 2014.09.24 13:12:34
@aristo:

aztakurva, azt hittem, hogy padilla mester tettetett ostobaságát nehéz überelni, de neked egy posztban sikerült megugranod a nem alacsony lécet.

le kell szarni, hogy mit mond a szarul működő, hanyatló usa és nyugati világ legnagyobb hatalmú vezetője, aki mögött csak egy vacak adminisztráció dolgozik (kósa is megmondta, nem? márpedig debrecen milyen fasza város!)! ott van nekünk putyin! ja, hogy ők meg tankoznak és náciznak minket? sebaj, "keleti nyitás!" építsük a türkmén-magyar barátságot, hiszen ők aztán valóban kurva sokat adtak nekünk.

hogy lehet valaki ennyire szemellenzősen fidesz hívő?
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
trigger happy 2014.09.18 15:00:45
@William Shockley:

a nagy büdös igazság, hogy előttem hever éppen a tegnapi 18-49 és a híradó elég szépen verte a tényeket, de még a éső éjjeli híradót is többen nézték mint hajdú petikét.
Belsőség Heti merítés 2014.09.14 07:49:07
Ezüst nyíl Pontosan olyan, amilyenre számítottam.Szűk, nekem pláné a 196 centimmel, lassú (automata) de nem érdekel. Uras, szép, masszív vas Az érzés? Mesés. Higgadtan, vigyorogva vezet az ember, biztonságérzet, peace, ha meg kell, akkor ez a 150 lovacska jó egy-két…..
trigger happy 2014.09.14 21:32:41
@protézisesh:

azért erre ne vegyél mérget. a pathfindernek nem uaz a kabinja mint a navarának és ráadásul nem merevhidas a futóműve sem. a többi stimmel.
trigger happy 2014.09.15 16:45:44
@1kutya:
azért ez sem igaz teljesen. uazok a motorok pld, de pont a hétvégén vettem navara felnit a pathfinderemre is.
Eközben Spanyolhonban... Lemond a király, a Bourbon-ház sarja, a jobboldali, néppárti kormány válságkezelő intézkedései elégedetlenségeket szülnek, s a lemondás után utcára mennek a köztársaságpártiak, azzal a jelszóval, hogy hozd magaddal a saját guillotine-odat. Bolond…..
trigger happy 2014.06.18 15:25:31
@jm padilla:

te pont olyan ostoba vagy mint tejero. az átmenet az operación ogro érdeme.
„Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római császár) „Vigyázz, el ne császárosodj!” (Marcus Aurelius, római…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Török Gábor:…..
trigger happy 2014.04.01 18:22:14
@Nemzetstratégia:

"Egyetlen más ország sincs Európában ahol a kereskedelmi médiát ingyen lehetne fogni. Egyetlen másik sem. "

ha valamiről fogalmad sincs, miért írsz róla? ha a 444-en lennénk, akkor a tiéd lenne a nap kommentje, így csak szimplán kiröhöglek.

ui: és, hogy még véletlen se írd le, hogy nem érvelek, tessék, csak pár példa: olaszország (canale5, rete4), spanyolország (tele cinco, antena 3), az összes rtl csatorna belgiumban, hollandiában, németországban, az itv, a channel 4 és 5, nagy britanniában és még sorolhatnám úgy kb 100-ig.
LIBERÁLIS VÁROS 2010-re befejezzük a 4-es metró építését. 2009-ben a Baross térig, 2010-ben a Bosnyák térig jár majd az Etele tértől az új metró. 2010-re megcsináljuk! Never forget! Budapestnek metró kell, Budapestnek Demszky kell!..