Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lőrinc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Ősmagyar nyálgép 2006.11.22 15:21:00
Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a…..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
Tavaly egy interjúban Lovasi András azt mondta, hogy a Kiscsillag "az énekhang miatt tök olyan, mint a Kispál. Vagy legalábbis hasonló", de majd megpróbálnak keresni másik énekest vagy énekesnőt. Nos, nem lett másik, a most megjelent lemezen továbbra is Lovasi énekel, így…..
Lehullott a hó, ilyenkor Budapesten lenni legalább olyan szar, mint kánikulában, a József Attila Kör felnyalábolja elsőköteteseit és elmegy velük turnézni az ország szerte. Turányi Tamás, Sopotnik Zoltán, Nemes Z. Márió, Tétényi Csaba és Málik Roland lesznek a felolvasók,…..