Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanten_vagyok_Montarzsiból

0 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Egészen meglepő nézettségi adatok derültek ki a hét elejéről a Nielsennek köszönhetően, miszerint a hétfői a tüntetés miatt az ATV Híradóját jóval többen nézték, mint a köztévé hasonló műsorát. A tüntetésről beszámoló ATV Híradót 469 ezren, majd az ezt követő…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.09.03 09:13:00
Vízálló Blog Rudas fürdő 2014.04.14 14:31:39
Legutóbbi látogatásunkat a Rudas fürdőben tettük. Itt nem újoncként, hanem visszatérő vendégekként jártunk. (Először éjszaki fürdőzésen voltunk, most délután mentünk.) Vasárnap este jutottunk el, ezúttal kicsit több időnk volt, mint nemrég a Királyban. Fotó:…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.02 19:21:57
@Vasastom: a végén kiderül, hogy a V8-as avensisek 3liter alatt fogyasztanak... LOL
Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01 14:58:13
@szonár: Paksra volt fel6almazása a törpemaradonának?
3000 Mllrd !!!
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01 15:01:40
@Amocsok: Ne csavarkulcsot adjanak a kezibe hanem egy uránrudat a seggibe...oszt jónapot.
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.04.01 15:04:45
@Sírköves Slomó: ja, meg a csavarozó Ficot, már másnap miután a kiscigóval csavarozott...
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Igen kivirágzott egy buszmegálló! Nem papírvirágokkal, mint a deák téri fa a hétvégén, meg nem gerillakertészek keze nyomán, mint az egyetlen hiányzó térkő helyén kialakított kertecske a Délinél vagy a Palotanegyedben. Ezt maga a természet csinálta, le vagyok…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.03.03 10:41:34
A Windows Phone 8.1 egyik legtitokzatosabb újítása a változtatható háttérkép, hiszen aki már fogott a életében a kezébe ilyen készüléket az tudja, hogy abból a háttérképből olyan túl sokat nem látna a felhasználó. Most nem akárki, hanem Tom Warren, a Verge vezető riportere…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.02.21 11:41:34
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2014.01.29 07:59:28
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2013.12.09 08:00:09
@Don Quixote de la Ferko:
Van amikor 80000000 lumennel világít hátulról az aktuális audi/bmw/suv szar...az nem zavar?
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2013.12.09 08:05:14
@vamivan: ez az együttkapcsolást már idén (!) átírták a gyorsreagálású törvényhozók (kb15 év késéssel)
...tájékozódj
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2013.12.02 15:31:38
@Peetee: SMINK NÉLKÜL RANDA
2013.12.01-től lehet benyújtani a nyilatkozatokat személyesen vagy internet bankon keresztül a bankjainkban, amennyiben februártól igénybe akarjuk venni a havi 2 alkalom/max. 150e forintos rezsicsökkentésünket. Köszönjük szépen állam bácsi, mert mától minden sokkal jobb lesz.…..
A francia TGV körüli folyamatos fejlesztéseket nem követem napi szinten, így eléggé meglepett, mikor megtaláltam a frissített TGV térképet, melyre már felkerültek a meglévő vonalak mellett a jövőbeli tervek is. Számomra több meglepetést is tartogatott, főleg az, hogy a franciák…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2012.11.16 20:10:06
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Olvasd a kormányhoz hű forrásokat, rögtön megtudhatod, hogy Orbán beszéde mennyire energikus és jó volt, a Kossuth téren lévő tömeg pedig simán hússzor (megjegyzés: az ötvenszer, százszor vagy milliószor is mehetett volna, ne romboljuk vezérünk tekintélyét, ha kérhetem!…..
Azt írja az újság, hogy Lázár János még bizonytalan... Meg azt is, hogy július 1-jéig még mérlegeli a kormány azt, hogy a dohánytermékeken kívül esetleg mit lehet majd még árulni a dohányboltokban… hogy miben van „fantázia”. Nem értem, hogy mit szaroztok ezen…..
Kanten_vagyok_Montarzsiból 2012.10.20 10:46:42
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..