Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyűjtő

22 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak gyűjtemények, melyek érdekesek, de csak egy pillanatig, ezekből kaptok most egy csokornyit egy-egy képpel illusztrálva.Pez figurákOlajos dobozokGumikacsákKalapácsok  Kamerák És végül egy klasszikus: bogárgyűjtemény..
Gyűjtő 2013.03.14 15:43:06
@Atrix Wry: Az "italok" valójában olajos dobozok. Amúgy kösz a dícséretet, bár 5 éve már erre sem jártam :)
Holnap lesz 5 éve, hogy 2007. február 14-én, szerdán utolsó alkalommal csomagoltak Forte gyártmányú fotópapírokat Vácott, a legendás üzem még működő helyiségeiben. A vártnál sokszorta nagyobb érdeklődést váltott ki a hír és a meghívó: soha nem látott…..
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
HamPLÓ Kazettaretró: a low-end 2010.10.20 03:30:00
Az IDDQD közelmúltbeli kazettás cikke rég leporolatlan húrokat pengetett meg szívemben, vagy hogy is van ez a közhely. Ezután kisvártatva Ali barátommal is leveleztem arról, hogy milyen csoda volt a a kazettás magnó gyerekkorunkban, ez pedig kedvet csinált ahhoz, hogy feltúrjam a dobozaimat,…..
Gyűjtő 2010.10.20 14:33:29
       Egy nyári napon ,szörfösztem a neten untam az életet , mikor....rátaláltam a Pirates Bay weboldalán a wow torrentre.Rákattintottam és letöltöttem,feltelepitettem 2 napon keresztül :D, és 3 napig pacheltem a szervere (valami angol szerver volt a…..
Ha valakinek deja vu érzése lenne a mai posttal kapcsolatban, az korántsem a véletlen műve. Mint ahogy örülni is korai egy ilyen típusú "nyereménynek". Levelet hozott a posta, maga a fenséges Microsoft értesít bennünket, micsoda fényességes szerencse ragadott el bennünket és a…..
Gazdasági életünkben, különösen az új gazdasági mechanizmus bevezetése óta egyre nagyobb szerepe van a legmodernebb propaganda-eszköznek: a reklámnak. Éppen ezért a vállalatok és intézmények évről évre több pénzt áldoznak erre a célra. Így tett február végén a Bétex…..
Régi magyar kártyanaptárak - www.kartyanaptarak.huBár a téma első látásra nem tűnik túl izgalmasnak, mégis érdemes ellátogatni erre a nagyszerű oldalra, ahol több ezer darabos gyűjtemény található a 1950-es évektől a ’70-es évek végéig megjelent magyar…..
A múltkori, egy gyűjtemény egy kép téma folytatását láthatjátok itt: Bratz babák, bármik is legyenek azok!      A világ legnagyobb sörös doboz/üveg gyűjteménye      Skate board hegyek:   Teherautó makettek:    ..
Ilyen tényleg csak nagyon ritkán történik. Az ember megvesz házat, amihez hatalmas melléképület tartozik rozsdás lakattal. Kinyitja, és ott áll több tucat autó a legszebbek közül, porosan, mocskosan. Portugáliában pont ez történt. A ház és a hozzá tartozó pajta egy…..
  Mások fotói - Time tales   Nem csak azok számára lehet érdekes ez az oldal, aki szereti mások fotóit nézegetni, mivel a képek nagyrésze régi, így már semmi izgalmasat nem tudhatunk meg az azokon szereplőkről. A képek átlag embereket ábrázolnak átlagos környezetben,…..
British NostalgiaA múlt alkalommal bemutatott, a pedálos autóknak is helyet adó, a retró hullámot a régi cuccok újragyártott változatait áruló, webáruház oldalain sok egyéb érdekességet is találhatunk. Az oldal fenntartói szerint a gyűjtemény túl van a félmilió darabon…..
 Traditional Pedal Cars - 1, 2, 3, 4 Valójában nem gyűjtemény, hanem egy retró cuccokat gyártó angol cég webáruházának egyik szeglete az ajánlott oldal, mégis egy élmény szétnézni rajta.Angliában pontosan tudták, hogy mitől lágyul el a gyermeklelkületű…..
Egy szláv és egy spanyol származású angolul üvöltözik egymással, mert a spanyol nem engedi, hogy a szláv a raktár területére öntse a szemeteskocsija tartalmát, menjen a szláv, beszéljen a főnökével. A főnök persze Tony S., a raktár területe meg Philhez tartozik, nem csoda,…..
Old political posters from Hungary - flash.maz.hu/index.php  Tisztelt Látogató!A kenyér itt kezdődik!Előre a béke és a szocilalizmus ifjú harcosainak kongresszusára.Kapálni, kapálni, kapálni, a nagy termésért!Ide tedd a keresztet!Apánk! Anyánk! Gondoljatok…..
Antique Corksrew - Dugóhúzók  Adott a feladat: a borosüveget ki kell nyitni! Segítségül (virtuálisan) itt van pár ezer szerszám. Használjátok egészséggel!Absztinenseknek egy kis magyarázat arra, hogy mire is jó a dugóhúzó és hogyan is kell használni: Egy…..
Old computers - Régi számítógépek múzeumaAz elmúlt évtizedek gyorsan elavuló szerkezeteit gyűjtötték össze ezen az oldalon. Képek, részletes leírás és a műszaki adatok láthatók a gépekről. Keresni lehet név, gyártó és év szerint, de akinek ez nem elég az a power…..
Régi gáztűzhelyek - Antique gas stovesRégi tűzhelyek - Antique StovesRégi idők tűzhelyeiHiába kerestem nagymamám régi tűzhelyének annyira ismerős képét az oldalon, ott csak a nálunk nyugatabbra gyártott masinák szerepelnek, ennek ellenére mindenkinek ajánlom, hogy…..
Tapedeck - Magnókazetták   Nagy sikert aratott volna ez a gyűjtemény osztálytársaim körében valamikor a nyolcvanas évek közepén, mivel akkor, még az mp3 elötti időkben, mindannyian kazetta szakértők voltunk, hisz ezeket hallgattuk egész nap. Ma már inkább…..
Magyar reklámfilmekA 80-as évek magyar reklámjai - 101 reklámfilm“Ez a Jóska, ez a Gyurka. Ez meg itt a véres hurka…”Üvöltötte az egész család annak idején a TV elött ülve. Abban az időben még valahogy jobban megfogták az embert a reklámok. Ezen az oldalon…..
 Moziplakátok - Movie Poster AddictBár sok helyen találhatók moziplakátok a neten, én mégis jó szívvel tudom ajánlani a "moziplakát függők" eme kis oázisát, ahol a sok száz képet találhattok.Élvezetes olvasni a képek mellett a feltöltők/rajongók elemzéseit…..
Érdekes gyűjtemények Házacskák 2008.04.15 10:54:00
Papír házikók - Tiny buildings Sharon nagyi úgy döntött, hogy feleleveníti 10 éve meghalt férje hobbyját és jártában-keltében összeszedte a boltokban, éttermekben talált reklám papírokat, amikből aztán otthon megépítette azokat az épületeket, ahonnan elhozta azokat. Az…..
Érdekes gyűjtemények Homokbánya 2008.04.07 00:05:00
Tengerparti homok gyűjtemény - Beachsand collectionElképzelem ahogy a nyaralás első napján a túrista a hotelből kirohan a standra és az előre elkészített tormásüveget gondosan megtölti az egész környéket beborító homokkal, majd a családhoz visszatérve sugárzó arccal beszól a…..