Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freedom_for_all

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corey Goode és David Wilcock által korábban említett űrháborúkról szóló beszámolókra reflektálva az alábbiakban Cobra friss helyzetjelentését és felhívását tesszük közzé, és megpróbáljuk néhány olyan hírrel kiegészíteni, amelyek szorosan kapcsolódnak hozzá...
freedom_for_all 2016.09.23 12:25:59
@Angyalszem33: Kb ilyen üzeneteket olvasok vagy már öt éve.....de minek...
na és jobb lett valami? Kezd kiborulni a "spiri-bili".
A Rob Potter közreműködésével készített interjú folytatásában szól lesz a mesterséges intelligencia jel megtisztításáról, a Naprendszerünkben zajló energetikai folyamatokról, a Galaktikus Kódexről és ehhez kapcsolódóan a „pozitív” és „negatív” földönkívüli szövetségek viszonyulásáról valamint a…..
freedom_for_all 2016.06.17 17:52:59
@Ny. T.: Üdvözlet!
Eléggé nyilvánvaló hogy a Végidőket éljük.
A kérdésem az lenne hogy egy szellemi kereső mit tehet egy ilyen időminőségben?
Köszönöm a válaszod.
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
freedom_for_all 2016.05.20 14:48:47
@Lemurion: Én még csak annyit tennék hoozzá hogy Nidle még mindig azt a Zecharia Sitchin féle Anunnaki dolgot említi ,amiről tudjuk hogy nem fedi a valóságot.
Érkeznek a közzététellel kapcsolatos újabb és újabb információk és a titkos űrprogramokban is megindulni látszik a mozgolódás. Corey és Cobra hamarosan közös rádióinterjút fog adni, ennek apropóján érdemes lehet elolvasni ezt a rövid helyzetjelentést, mert ennek részletei bizonyosan szóba fognak…..
Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett…..
freedom_for_all 2016.01.05 12:22:12
@Sándor Mester: Tegyük fel hogy,az a galaxis tényleg a mi galaxisunk, a nyíl meg a Napunkat mutatja.
De akkor hogy különíted el a Napot (ami ne is a legfényesebb csillag) több mint százmilliárd csillag összeolvadó fényéből akkora távolságból?
Megtaláltam a képet is: messier.seds.org/Jpg/m31.jpg

Én továbbra is azon vagyok hogy SEMMI nem stimmel ezzel a képpel,jó lenne tisztázni a dolgokat.