Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ashley2008

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani podcastfelvétel témája házhoz jött: pár hete rám írt bizonyos Bertók Zsolt, hogy ő a Videoton TVC nevű régi home computerre fejleszt, és nem akarnánk-e erről a platformról beszélgetni, mert éppen elég szép virágkorát éli. A Videoton TVC létezéséről tudtam, de csak felületes ismereteim…..
Sajtószoba Miért jobb Biden? 2020.11.07 11:34:58
Előrebocsátom: nálam Trump akkor vágta el magát végérvényesen, amikor 2017 június elsején bejelentette az Egyesült Államok kiléptetését a nemzetközi klímaegyezményből. Eddig a bizonyos napig szimplán csak ellenszenves volt számomra, mint egy milliárdos családba született, öntelt és ostoba…..
Szóval aki még nem tudná, kiköltöztem családostul Norvégiába - nem most, jó másfél hónapja már. A Checkpointot is érinti ez, persze, de leginkább technikai oldalról. Mert a podcastet folytatjuk távolról is, a legutóbbi Miniket például már így vettük fel, és konzervadásokkal is jó előre felpakoltunk.…..
Az embernek az az érzése, hogy az az elmúlt években (évtizedben?) eltűntek a nagyon jó vígjátékok. Gyakori vélekedés, hogy az utolsó igazán szórakoztató popcorn-vígjáték a Másnaposok első része, ami 2009-ben került a mozikba. Azóta eltelt 10 év, és néhány biztató próbálkozást leszámítva nincsenek…..
Ma egy teljesen új oldalamat szeretném nektek megmutatni, ugyanis tőlem nem megszokott módon egy közgazdasági témájú cikkel készültem számotokra, mégpedig a nyugdíjrendszerünkkel kapcsolatosan. Ez a terület méltatlanul kevés figyelmet kap manapság, holott szerintem néhány évtizeden belül az egyik…..
  Ha van valami, ami majd egyszer kinyírja, vagy legalábbis picit letisztultabbá teszi a jelenleg digitális vadnyugatra hajazó streamingpiacot, az az a fajta túlkínálat lesz, ami felé az iparág éppen 400 km/óra sebességgel halad, de a volánnál nem Fernando Alonzo ül hanem egy nem különösebben…..
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
Hamarosan folytatódik a TV2 2017-ben bemutatott utazós realityje, az Ázsia expressz, amiben valahol mélyen ott lapul egy remek reality, csak az elő körben nem sikerült előbányászni. A TV2 az RTL-től elcsaklizott három szerkesztőtől várja a csodát, ami ebben az esetben az első évad 14 százalékos…..
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
Íme az idei év végének toplistája az egyik legnagyobb kínai áruház statisztikái alapján...
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Ashley2008 2018.11.10 16:53:23
Szerintem ritka fordulatos, izgalmas évad volt, az adások nagyrészét élvezettel néztem, 2-3 adásonként egyben, felvételről, reklámokat nyilván áttekerve.

Bár a végjátékba megint sikerült igazságtalanságokat belevinni. Az egyik döntősnek csak egy feladatban kellett nyernie, ráadásul az ő eszköze eltért a javára a többiekétől:
m.prohardver.hu/tema/re_vakegerke_survivor_4/hsz_402-402.html?fbclid=IwAR2cLRdHk_xJQYlkBCuhIPc11jxh-yPAGD-XZfgPPhJGsW2jqyOdYgcMz8U

A másik döntősnek meg 4 egymást követő, eltérő feladatban kellett felülmúlni a vetélytársait. Ez így nagyon nem volt egyforma esély, mintha muszáj lett volna Dávidnak döntőbe jutnia és megnyernie, amire még a párbaly is rájátszott, hiszen nem volt nyilvánvaló, hogy szükség lesz rá.

Meg persze az is, hogy a súlytartós feladat nem testsúly arányos volt, de már az is gáz volt, hogy a Holtak szigetén nem sokkal a vége előtt az egyik játékos "felmentést" kapott egy "élő" társától a következő párbaly alül. Ez sem volt túl fair play fordulat.

Ezzel együtt nem gondolom, hogy Dávid érdemtelenül nyert volna, elég sok mindenben az élen volt, ha az elejétől nézzük. Abban meg nagy mákja volt, hogy volt egy társa, aki elvégezte a piszkos munkák nagy részét, így ő csak kicsit koszolta össze a kezét.

Sixx, melyik amerikai évadokat ajánlod?
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
Ashley2008 2018.10.10 11:04:38
@koschwarz: "Ennél kismillió jobb sorozatot lehet manapság találni."

Például? Én is tudok néhányat, de ha összeszámolom, örülök, ha fél tucat lesz a végeredmény.
Egy fitnesz blogger előtte-utána képeket tett közzé, amelyeken azt mutatja meg, hogy nem fogyott, hanem éppen ellenkezőleg, súlyt szedett fel, s ezzel a „kisebb a jobb” tévhit ellen próbál küzdeni...
A TV2 idén ősszel bemutatott egész pályás letámadásának részeként visszahozta tavalyról az elég sikeres Ninja Warrior nevű vetélkedőt, amiben a kistarcsai műkörömépítő és a szekszárdi grafikus is megmutathatja, hogy ő a legügyesebb és a legerősebb az országban. Komoly változásokkal tért vissza a…..
A főszereplő Kristen Bell és a sorozat alkotója, Rob Thomas is igent mondott arra, hogy feltámasszák a 2004-ben indult, csak három évadot megélt sorozatot, a Veronica Marsot - írja a Hollywood Reporter. A sorozat anyagilag nem tartozott a világ legsikeresebbjei közé, a rajongók mégis hamar…..
Kissé értetlenül állok azelőtt, hogy sokaknak még mindig kérdés, merre akar menni az Apple, holott ők maguk vallották be. Nyilván nem lehet mindent bejósolni, a Face ID-ra is valószínűleg kevesebben tippeltek volna mondjuk két évvel ezelőtt, mint ahányan a kijelzőbe épített Touch ID-ra, de van ez az…..
A korábbi Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) teszt után még csak párszor tettem fel az órát tölteni, így még elég bejáratós, de máris itt van az Amazfit és a Mi Band széria közé ékelődött kistestvér, az Amazfit Bip!..
Ahogy azt korábban megírtuk, a jövőre befejeződő Trónok harcát nem fogja csak úgy elengedni az HBO, hülyék is lennének, hiszen a hetedik évadra nemhogy az HBO de a mai sorozatvilág egyik legnézettebb portékája lett. Egy ilyen franchise-t akkor sem szabad elereszteni, ha elképesztően sok pénzbe…..
Ashley2008 2018.06.09 09:37:59
@belert: valószínűleg belefáradt és nem tudja magát rávenni egy olyan dologra, amit nem szívből akar.. Egy igazi írónak ez alkotói folyamat, nem feltétlenül megy megrendelésre és az eddigi jogdíjak után lehet, hogy a pénz sem motiválja. De az is lehet, hogy egyik ötletét sem érzi elég jónak a túlságos hype miatti magas elvárásokhoz.
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
Na az van, hogy amikor az ember elhiszi a Borsnak (Andy Vajna lapjának), hogy a TV2-ben (Andy Vajna tévéjében) majd Tilla helyett Stohl András lesz az egyik műsorvezetője, akkor pofára eshet, mert a Bors mint hírforrás, annyira megbízható, mint a Breitbart News. Vagy, és ez most már konteó, direkt…..