Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GolanTrevize

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
GolanTrevize 2019.07.18 10:32:27
@Dolus directus: valószínűleg lemondta volna már sokkal korábban, ha nem kötötte volna ez az idejétmúlt "hűség" szerződés. Érdekes módon a netfilx, hbogo, és egy rakás külföldi szolgáltató megelégszik 1 hónap "hűséggel", gyakorlatilag bármikor lemondhatod és újraaktiválhatod őket kedved szerint, mégis működnek.
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
GolanTrevize 2019.04.28 14:20:35
@Treff Bubi: döbbenet, hogy csak az 50. komment környékén tette fel valaki a legfontosabb kérdést! ugyan ki a faszt érdekelnek a stratégiák, mikor a fő kérdés, hogy hova lett arya mellbimbója?
Az ajánlóban említett "következtetés" szemléletesen mutatja be az Argumentum ad populum, azaz a közvélekedésre, többségre hivatkozás érvelési hibáját. Miszerint ha sokan elfogadnak valamit, akkor az úgy is van. Márpedig a közvélemény holtbiztos abban, hogy nemsokára elterjed az elektromos autó.…..
GolanTrevize 2019.04.28 12:33:24
@Hungry__horse: ne hagyd magad a tények által megtéveszteni. Az e-autó piac kb. duplázódik évente annak ellenére is, hogy a hagyományos gyárak még csak ímmel-ámmal álltak bele a dologba, és jóval drágább még az e-kocsik ára. A tavaly eladogg golfoknak kb. 7-8 %-a volt elektromos, annak ellenére h dupla annyi az ára, és relatíve fejletlen a töltőhálózat, és nem is villanyautónak tervezték, hanem csak belekúrtak egy akkut és villanymotrot, és így elég béna az összhatás, mert magán viseli a béna benzines elemeket.
Az üzemeltetésük és élettartamuk már most is sokkal olcsóbb, és sokkal jobbban fejleszthetők szoftveresen is, folyamatosan upgradelhető. És zöldül folyamatosan a segged alatt az energiamix javulásával, míg a füstös dögöd 10 év mulva is ugyanolyan füstöt okád majd.
GolanTrevize 2019.04.28 13:02:06
@Hungry__horse: ne légy türelmetlen, az eladások kb 2%-a már most elektromos úgy ,hogy csak 1-2 értelmezhető tömegautó van a piacon, a model3 még csak most jön európába, és a nagy gyárak idén kezdik piacra dobni a saját tömegmodelljeiket. Ráadásul a klasszikus újautó piac már lassan egy éve tartósan csökken az egész világon, miközben a villanyos durván nő. Idén 2%, jövőre 4%, aztán 8%, aztán már senki nem akar majd füstöset venni, annyira látványos lesz a különbség.
GolanTrevize 2019.04.28 13:08:24
@Hungry__horse: villanyautosok.hu/2018/08/17/igy-hasznosithatjak-ujra-az-elektromos-autok-akkumulatorait/
apropó, az összes füstös kocsiban van jókora savas akkumulátor, azok újrahasznosításáról mit tudsz? elárulom h magyarországon évente csak ebből kb 20ezer tonna hulladék keletkezik, és nincs az országban feldolgozó üzem.
Ezt a jó szokását lovagolta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokkal a plakátokkal, melyekkel telepakolta az összes, számára elérhető felületet. A dolog ki is merül ebben, s pont ennyire vehető komolyan. Nulla mondanivaló, nulla megoldás és nulla értelem. A szomorú az, hogy mégis jobban teljesítenek, mint…..