Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo26

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..
atpijkamo26 2015.12.29 09:44:59
Szegény Magyar Posta minden évben megkapja a magáét, és bizony sokszor tök jogosan. Mariann december 23-án este küldte méltatlankodó levelét. Mint a másnapi frissítésből kiderült, idén az ő problémája végül még időben megoldódott, de azért a szokásos kérdések…..
atpijkamo26 2015.12.28 20:53:41
@InTheGajd: "boldog-boldogtalan rendeli a hulye kis/nagy csomagjait kinabol"

Az én szar kis kínai csomajaimat örömmel hozza ki a postásom, kap érte mindig egy százast.

Inkább arra panaszkodik, mikor a Nemzeti Konzultáció alkalmával kétszeresre dagad a táskája.

Gyakran előfordul, hogy nem tudja munkaidőn belül elvégezni a dolgát, és ingyér túlórázik.

Én nagyon tisztelem a postást, utcaseprőt, szemetest, gázóraleolvasót. A kórházi nővérek között gyakrabban találok olyat, aki nem csinálja rendesen a munkáját. Pedig azok hálapénzt is kapnak. A legjobban utálom az önkormányzati semmitevőket, ott kávézgatnak, pletykálnak, én meg várom ezerrel a sorszámom hívását.
Vége a karácsonynak, a szeretet helyett az elkámpicsorodott ajándékozók leveli áradnak. Első körben a CEWE-t illették szép szavakkal, rögtön ketten is. Úgy tűnik ugyanis, hogy hiba készült a cég a karácsonyi rohamra az "Ott lesz a fa alatt" és a "Garantáltan megérkezik…..