Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atotrorolol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.   Zsidók, keresztények, muszlimok egyaránt hajlamosak azt hinni, hogy őket üldözik leginkább világszerte. Valójában azonban egyetlen felekezet sem birtokolja sem az agresszor, sem pedig az áldozat monopóliumát. Az egyének vallási alapon…..
atotrorolol 2016.01.05 01:50:18
@István Tamasi: Mondjuk a a tájékozatlanságod a marxizmussal kapcsolatban már ott előjött, hogy azt se tudtad, hogy Engels hívta tudományos szocializmusnak, de a globalizációs félreértelmezéseddel és a kommunizmushoz vezető marxi radikális út figyelembe nem vételével még jobban kijött, hogy még a Kommunista kiáltványt se olvastad, tehát marxizmusról csak munkáspárti jelszavakkal tárgyalsz. (ez így olyan, mintha divatból Che Guevara-s sapkát hordanál, és nem érdekelne a valós történelmi háttér, tehát hiteltelen).
atotrorolol 2016.01.06 18:44:38
@István Tamasi: "értéktöbblet elméletét azaz a munkás -mai álnevén munkavállaló- kizsákmányolását soha egyetlen közgazdász sem tudta megcáfolni. " Miért hazudozol? A közgazdaságtan nem az értéktöbbletelméletet vallja, hanem a határhaszonelméletet. A terméknek nem azért van értéke, mert munka van benne, hanem azért fordítanak munkát rá, hogy igényt elégítsenek ki. A fának nem attól lesz értéke, mert kivágják, hanem azért vágják ki, mert szükség van fára. Az értéktöbbletelméletet megcáfolták, hiába hajtogatod, mint egy papagáj, hogy nem. Na mindegy, hagylak a hitedben. A kommunista kiáltvány pedig valóban nem cáfolja Marx jelzését (amiben nem volt nehéz dolga, hisz a globalizáció már az ipari forradalommal elkezdődött), de én nem is ezt írtam, ha tudnál szöveget értelmezni, hanem azt írtam, hogy Marx a globalizációnak nem volt ellenzője, sőt híve volt, mert a kommunizmust kizárólag globálisan képzelte el, különben nem írt volna ilyeneket: "A nemzeti egyoldalúság és korlátoltság mindinkább lehetetlenné válik." Tehát aki csúsztat, az te vagy, mert rendszeresen nem tudsz szöveget értelmezni.