Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamaszi

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl az óceánon Las Vegas 2014.05.02 05:11:22
Tehát Palmdale. Nyugis kisváros, házak, semmi extra. Egy dolgot tudtam meg, hogy a legelterjedtebb állat errefelé a csörgőkígyó. Alapvetően csak medvékre voltam felkészülve, műszaki szempontból pedig igen érdekesnek találtam pl. a medvebiztos szemetesláda…..
Túl az óceánon Yosemite 2014.05.01 02:51:16
Oakland repterén béreltem egy autót. Magam sem voltam biztos benne, hogy ez túl jó ötlet, de el akartam jutni a Yosemite Parkba, így nem volt más választásom. (Fox Rent a Car - kellett a nemzetközi jogosítvány.) Egy Toyota Yarist kaptam; kisautó, pont ahogy szerettem volna. Az autót…..
Túl az óceánon Ami kimaradt LA 2014.04.26 06:19:44
Rémesen egyszerű oka van annak, hogy eltűntem az utóbbi napokban. A bejegyzéseket ugyanis nagyrészt a buszmegállóban várakozva vagy a buszon ülve írtam. Minekutána továbbálltam Los Angelesből, ezek a holt idők szinte teljesen megszűntek. De most pont van még két órám, szóval…..
Túl az óceánon LA Downtown 2014.04.20 03:07:05
A Walt Disney Concert Hall tetőkertjében (de inkább arborétum a felhőkarcolók között) ücsörgök és próbálom kiélvezni a lemenő nap utolsó sugarait. Ha már nagyon fázom, indulok is haza (egy újabb haza), még este lehet, hogy lesz valami event.  Na de, hogy is jutottam idáig…..
Túl az óceánon Furcsaságok 2014.04.19 01:49:33
Köszi Bence a cikket, itt a reptéri váróban ülve pont van időm erre reagálni. Az esetleges értelmetlenséget kéretik elnézni, csak két órát aludtam. Utólag belegondolva halvány lila gőzöm sincs, hogy a kétóránként járó repülőre miért kellett nekem a legkorábbira foglalni.…..
Túl az óceánon Közlekedés 2014.04.17 04:52:14
Még otthon nekiálltam olvasni a kalifornia kreszt, de aztán a túl sok ismeretlen szó miatt inkább hagytam, és csak a legfontosabb tudnivalókat olvastam végig különféle Kaliforniával foglalkozó oldalakon. Az egyik, az európaitól eltérő dolog a négy stoptábla az egyenrangú…..
Túl az óceánon Megérkeztem 2014.04.14 07:05:03
A grönlandi hegyeknél hagytam abba legutóbb. Mint bizonyára mindenkinek feltűnt, ide sajnos nem tudtam beilleszteni a tervezett képeket. A látvány mindazonáltal ámulatba ejtett: a hó, a hegyek és a végtelen jégmező. Sajnos nem sokáig bámulhattam kifelé az ablakon, a…..
Kamaszi 2014.04.14 13:12:19
Túl az óceánon Úton 2014.04.13 04:13:57
Kedves olvasóim!   Ezennel nekikezdenék a történetem mesélésének, itt, 31001 láb magasan és 4548 mérföldre Los Angelestől. Az első megdöbbenéstől leesett államat összedve, a fedélzeti szórakoztató rendszer alapvető funkcióit megismerve, az ebédet elfogyasztva, mi mást is…..
Limburgi élmények The end 2011.09.01 16:13:03
 Eljött az idő, bár picikét megcsúszva, de be kell, hogy fejezzem a blogot. Legalábbis ezt. Lejárt az egy évem. Összegezve hasznos volt ez az egy év. Na, gyorsan, hogy mik történtek még, mielőtt hazaindultam volna.Az utolsó napok gyorsan teltek, bevásároltunk nekem mindenféle…..
 Ahoj! A mai nap viszonylag meleg volt, sütött is a nap :) Azt hiszem, a vasárnappal kell, hogy folytassam a történetet. Délután mindannyian bementünk Limburgba, Helgának megmutattuk a belvárost, utána beültünk egy kávézóba. Mert esett... Voltunk a dómnál is, bent is voltunk,…..
Kamaszi 2011.08.17 05:52:08
 Halihó!Kinyaraltam magam! :D Tegnap sikeresen megérkeztem, a vonatút elég hosszú volt. Unatkoztam, ettem majdnem mindent, ami nálam volt. Az egyik üvegemet nem tudtam kinyitni, annyira rászorult a kupak. Még egy pasit is megkértem, hogy nyissa ki, nem sikerült neki se :D Mindegy,…..
Sziasztok!Írok még néhány dolgok az utolsó napok történéseiről. A búcsúparti jól sikerült, a tüzet eloltottuk és csak egy egészen enyhe füstmérgezést kaptam. :D De ne szaladjunk ennyire előre!A hivatalos Abschiedsabend hétfőn volt, amikor is egy kocsmában gyűltünk össze jó…..
Valami egészen különleges dolog történt alig egy órája: kisütött a nap! Ennek örömére ma rövid naciban és ujjatlanban mentem, ami a nap folyamán cseppet sem volt kellemes, mindenki meg akart fagyni még délelőtt. Most azonban úgy néz ki, hogy amíg még itt vagyok, tartósan 10…..
Sziasztok! Ott hagytam abba, hogy a szombati nap végülis nagyon jóra sikeredett. Sokat nevettünk, sétáltunk, nézelődtünk a nap folyamán. Szerintem mindenki jól érezte magát. Vasárnap Belgiumban voltam, legelőször is Brügge-ben. Mát Maastrichtra is írtam, hogy sokkal szebb volt…..
 Halihó kedves Földlakók!Az a nagy helyzet, hogy jó sok cuccom van :D Ugye szombaton megyek nyaralni 2 hétre, össze kellett hát pakolnom a dolgokat. Két bőrönd tele, plusz hátizsák meg oldaltáska. És még néhány dolgot mindig el kell majd tennem. Majd valahogy csoportosítok,…..
 Halihó, megjöttem! :)Már biztos hiányoztam nektek, remélem legalábbis :D Na szóval, nem tudom már melyik nap írtam, de most fogok pár dolgot. Először is, tegnap péntek volt, gondolom mindenkinek feltűnt :D Zehra mondta még előző este, hogy nem kell Lisát elhoznom délben az…..
Kamaszi 2011.07.13 05:28:07
Sziasztok!Pihenésképpen írok egy kicsit arról, mi történt vasárnap óta. Hétfőn ismét új tanárt kaptunk, szerencsére nem kellett harmadszorra is bemutatkozni, így már valami értelmeset is csinálhattunk. Pénteken még panaszkodtunk, hogy nem tanulunk semmit, ez a nő meg feladott…..
Hallo alle! Ich bin wieder da. :) Tulajdonképpen így három nap aktív németül beszélés után igencsak nehezemre esik valamit magyarul írni. Értékeljétek a szándékot, próbálkozom. Bár tényleg minden németül jut eszembe, így megeshet, hogy néhány mondat érthetetlenre…..
Limburgi élmények Július 2011.07.07 11:12:08
 Helló!Azt hiszem múlt szerdán írtam utoljára.Szóval, Andi sikeresen megérkezett, Thomassal mentünk ki elé a vasútállomásra. Másnap, csütörtökön nem nagyon csináltunk semmit, csak úgy elvoltunk. Pénteken Andi elment Wiesbadenbe már reggel. Mivel Lisát aznap nem nekem…..
Kamaszi 2011.07.08 05:35:29
Íme, most pont később van. Ebéd után Lisa aludt egy órácskát, majd tévéztünk utána. Amúgy annyira gáz, hogy délután semmi úgymond értelmes gyerekműsor sincs a tv-ben, még a gyerekcsatornán sem. Na mindegy, azért megoldottuk. Lisától ma is kaptam egy képet, olyan kis aranyos…..
 Az milyen már, hogy jobban szót értek Lisával, mint saját anyja meg apja? :DLefekvésnél ordibált már 10perce, aztán benéztem hogy mi van. Fetrengett már mindenhol, hogy nem tud aludni. Meg nincs rajta a pizsije. Mondom akkor villámgyorsan átveszed és további hiszti nélkül…..
Kamaszi 2011.06.22 05:59:13
Limburgi élmények Lisa beteg 2011.06.21 13:06:47
Halihó!Ma itthon vagyunk Lisával, mert tegnap belázasodott. Mentem érte délben az oviba, és már akkor láttam, hogy valami nem stimmel vele. Ebédre csak gofrit evett, aztán megmértem a lázát. Volt neki, így felhívtam Zehrát, hogy mi a helyzet, és mondtam, hogy délután nem viszem…..
Limburgi élmények Hessen-napok 2011.06.18 20:51:00
Halihó!Tegnap valahol ott hagytam abba, hogy megyünk ma Hessen-napokra. Mentünk is. http://www.hessentag2011.de/home/programm/index.htmlReggel sikerült elaludnom, Zehra keltett negyed órával indulás előtt. Pedig még az ébresztőt is beállítottam, csak hát az a fránya szundigomb :D…..
Limburgi élmények Eperszüret 2011.06.17 20:29:39
 Szia kedves olvasó!A mai nap egész kellemes volt. Lisa már tegnap este kiválasztotta mára a ruháit, így reggel azokat is vette fel, nem volt belőle hiszti :) Szépen elmentünk az oviba, aztán én meg vissza. Eltelt a délután, tettem-vettem, megint megnéztem a Harry Potter 7.…..
Limburgi élmények Június 9. 2011.06.09 22:23:28
 Szép jó estét!Az elmúlt napokban történt pár dolog. Kezdem is a hétfővel. Sima átlagos nap volt, csak szarul voltam egész nap. Délután lefeküdtem picit aludni, lett belőle két és fél óra alvás.Másnap délután Zehra szólt, hogy este kéne vigyázni Lisára, mert Thomassal…..
Kamaszi 2011.06.10 21:18:53